0tilføjet af

Brunder Ejendomme???

Min kæreste og jeg bor pt på et 18m2 værelse uden køkken (dvs opvask i badekaret osv) i København. Det er meget kummerligt. Vi har boet her siden februar, og har bare ikke fundet noget andet. Vi har tjekket diverse bolig sites plus den blå avis osv flere gange dagligt i jeg ved ikke hvor lang tid nu. Men uden held. Hver gang vi er ude og se en lejlighed, så er der 100 andre, og vi bliver aldrig valgt.
Nu er vi blevet tilbudt en lejlighed af en pige som på på Amagerbrogade 268. Det er et stort kollegie opført for et par år siden af Brunder Ejendomme.
Huslejen er meget overkommelig i forhold til så meget andet, størrelsen osv er egentlig også helt perfekt.
MEN da vi så googler adressen, viser det sig at Brunder Ejendomme som ejer kollegier i hele Danmark, har været i Kontant (program på Dr1), fordi de vidst lidt er nogle 'svansemagere'.
Nu er vi så i syv sind, da det er første gang vi får mulighed for at få en fin lejlighed. Og så er udlejningsfirmaet nogle hustlere.
Nogen der har erfaring med dette firma, og ved om det er blevet bedre?
Nogen forslag til hvad vi skal gøre? (Vi har søgt ALT ALLLLLLLE steder!!). Husk at have i baghovedet, at vi bor to(plus en kat) på så lidt plads!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.