9tilføjet af

Israel /Palæstina.

Der bliver aldrig fred dernede før - som palæstinenserner siger - : besættelsesmagten forlader vores land. Det virker fuldstændigt tåbeligt, at jøderne tager et andet folks land og tror det berettiger dem til det med ordene Gud gav os dette land. Det er sgu da ikke et argument for at slagte palæstinenserne og kalde dem for terrorister. Jøderne har ingen ret til at være på dette sted og opføre sig som de gør.
Jeg fatter ikke USA og verden i det hele taget kan være med til at kalde palæstinenserne for terrorrister - hvilke muligheder har de. Jeg er fuld af forståelse over for de selvmordsaktioner der er dagligdag dernede og håber på at dette kan være med til at ikke endnu flere jøder flytter derned og yderligere besættelse af fremmed territorium bliver nødvendig.
Palæstinenserne har ret til deres land og ret til at give de jøder der søger om ophold i deres land afslag eller lukke dem ind.
Sharon har blod på sin skjorte og har altid slået de folk ihjel der står ham i vejen og det gør han også nu.
Jeg mener hele verden må stå sammen om at få de forpulede jøder til at opføre sig søm gæster i det land de har taget og så fucke Gud og alle andre dårlige argumenter for deres tilstedeværelse.
Israel ud af Palæstina. Fuck Sharon
tilføjet af

har Isral ikke lært af deres egen historie

Jeg vil give Mad Max helt ret i sit indlæg. Der er noget helt galt med verden især med Sharon.
Hvordan kan det værer at Jødeerne tror at de kan opfører sig som Nasister, og undertrykke et helt folk, uden at de bliver bekæmpet med alle mulige midler.
Isral burde for mange år siden have fundet en løsning med Palistinaserne , men problemet er nu at der er allererde er udgydt for meget blod. Isral lader heller ikke til at have den storer intresse for at finde en løsning. Hvis jeg hvade været besat og boet i flytning lejer hele mit . Så havde jeg også gjort alt i min magt for at smide besætelse magten ud af mit land.Jeg mener at den største farer for at hele mellem østen kan exploderer ligge gemt i Isral/ Usa uvilje i at løse problemet i Isral.
tilføjet af

skørt

det er korrekt at der ikke er så mange andre muligheder end at terrorbombe lige for tiden. Sharon er bindegal og Arafat har ingen politisk indflydelse længere og det er Sharon udmærket klar over og han udnytter det groft. problemet er ikke kun at israelerne terroriserer den palæstinensiske befolkning men også at palæstinenserne mangler en politisk organisation der forstår at samle palæstinenserne.
desuden bliver Sharon ikke mildere af at en selvmordsbomber dræber 20 uskyldige israelere. tværtimod... det der foregår i Israel lige i øjeblikket er som en ond spiral. hævn på hævn på hævn på hævn.. og det stopper ikke før en af parterne standser hævnen. men det er temmeligt svært at standse islamisk jihad og hamas. de er mindst lige så slemme som Sharon.
desuden, når du siger "fuck Gud" så mener du både jødernes (Jahve), de kristnes (Gud) og muslimernes gud (Allah)...
tilføjet af

Ja - jeg mener Fuck Gud!!

Alle de Guder der findes i verden, er opfundet af folk for mange hundrede år siden som svar på alt det de ikke selv har været istand til at finde svar på. Hvor mange sandheder findes der ikke og hvor mange urimelige fundamentalister terroriserer ikke sine ligestillede med udgangspunkt i den sandhed de har fået smadret ind i kraniet og forpestet livet for mange millioner af mennesker. Jeg mener der udelukkende er behov for menneskerettighedserklæringer - der tagaer udgangspunkt i menneskers behov for at få noget at spise, at blive behandlet med respekt og tager aftand fra undertrykkelse og hvad der mere måtte være. Al religion er undertrykkelse. Selv her i det kristne Danmark er der præster der nægter at vie homoseksuelle - det er bare en af mange indbildske præsters værk. At man kan uddanne sig til præst og tyran og så få staten til at betale for det er helt grotesk - se nu bare Søren Krarup og hans fætter folketingsmand der er i den grad er nedladende over for alt der ikke er Dansk og Kristent. Jeg syntes sgu det er flovt at det tillades og jeg syntes den danske psykiaterstand snart må tage til genmæle overfor den sindsyge der hærger verden. Se på vore sindsygehospitaler - her vrimler det med stakler der alle tror de er Jesus og er fuldstændigt vildfarende i Gud og Kosmos.
Al religion og alle Guder er opfindelser til undertrykkelse ved regler for hvordan vi skal leve vort liv. Jeg mener Guder og forestillingerne om dem udelukkende er noget der foregår mellem ørerne på mennesker. Derfor igen "Fuck Gud" og ta ham af Finansloven. Jeg væmmes ved alt der har med religion at gøre og er så pissetræt af at høre om muslimer,Hizb-Ut-Tarir, Jøder og Jehovas Vidner og alt andet tyrani.
tilføjet af

Modstands kamp

under andens verdens krig blev de danskeren der kæmpede mod tyskerne kaldt for modstands kæmper. hvordan kan det være at verden kalder mennesker der kæmper mod en besættelses magt for teroister?. jeg forstår det slet ikke. En der kan give et svar? det er fuckt op......
tilføjet af

...

Fordi at de palæstinensiske arabere ikke er "de gode" men som alle andre arabere er de de onde antisemitter som jo selvfølgeligt kun lever for at undertrykke jøderne. Hvilket selvfølgeligt er en selvmodsigelse, da arabere jo også bliver klassificeret som semitter af kristne.
Grunden til at Israel bliver så kraftigt bakket op af USA er på grund af det gigantiske antal af fanatiske evangeliske kristne amerikanere.
De tror at når alle jøderne er samlet i Israel vil Jesus vende tilbage, og så vil vi endeligt få vores dommedag.
De vantro (inklusive jøderne) vil herefter enten konvertere eller dø.
tilføjet af

Kan begge parter ikke bo der?

Lad mig lige give et kort historisk referat: Det land jøderne tog fra palæstinenserne (jeg tillader mig at kalde dem pa'ere: det kortere) var Vestbredden og Gazastriben. Det var dog England der i sin tid, længe før 2.verdenskrig gav Herzl (skaberen af zionismen) og den zionistiske bevægelse lov til at få Palæstina, der dengang var et protektorat under Storbrittanien.
Palæstinenserne, som jo i virkeligheden bare er ganske almindelige arabere, men som begyndte at kalde sig for pa'ere da de første uroligheder mllm arabere og jøder brød ud først i 1900-tallet, har sidst har ejerskab over Palæstina-provinsen i 1400-tallet. Tyrkiet, dernæst England, har ejet det.
Jeg giver dig fuldstændig ret i, at yderligere bosættelser er umoralsk, despotisk, og uretfærdigt. Men selvmordsbomber er altså ikke vejen frem.
Jeg vil klart foretrække et forenet Israel, istedet for et Palæstina og Israel, hvor Israel er A-Staten (pga. bedre økonomi og uddannelse: De har jo smadret PA'ernes infrastruktur) og Palæstina som B-Stat.
Nu, hvor pa'erne på papiret har selvstyre, tillader Sharon og hans regering at behandle dem som et fremmed land de kan invadere. Men, hvis et fornuftig enighed kunne opnås, ville et forenet Israel/Palæstina skabe større stabilitet i regionen.
tilføjet af

Se ...

Se posten "...".
Araberne som levede i området levede som nomader, det gjorde sephardi jøderne også, der var simpelthen ingen grund til at udråbe området som deres national "stat" ligesom jeg heller ikke har hørt om at de amerikanske indianere skulle have udråbt Amerika som deres "national stat".
tilføjet af

Om taburetter

Nu, her efter den megen uro i ALI - land, må vi DANSKERE op på Taburetterne, hvor meget skal vi finde os i.
tilføjet af

hvad vil Israel og Palæstinenserne opnå

hvad vil Israel og Palæstinenserne opnå ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.