15tilføjet af

i driller hele tiden

der er en der laver sjov med mit navn, de/dem skulle have skåret hånden af.
nå så laver jeg da bare en profil.
tilføjet af

nej det lader sig ikke gøre

danmark er et underligt land, man må ikke oprette en profil hvor bogstavet Ø indgår, det måske på grund af øffegrisen, som i vantro elsker at æde.
tilføjet af

Hvad med den her?

Hvad med "halalungerne" Det er helt uden de der vandtro bugstaver.
tilføjet af

mangel på respekt

du vil dø langsomt, sværet er stærkere end din tunge.
tilføjet af

øhhhhh

halo det er vist dig der er den vand tro,men kan dette ikke bruges,allaballa
tilføjet af

Må jeg være fri...

Min tunge er ellers ikke sådan at kimse af. Og husk: Dit sværd må efter gældende dansk lov ikke være længere end 9 cm. langt.
tilføjet af

Sværet, hmmm

Er det flæskesværet du tænker på?
tilføjet af

magt som agt

lær at spise med foden.
tilføjet af

Desværre

Den slgs må vi ikke hjemme hos os. Her er det fødderne under bordet og hænderne over dynen. Er det ikke også at trække solidariteten med de handicappede lige lovlig langt?
tilføjet af

flæsk

ses kun på jer vantro hunde, man kan godt lave en god svær af kalkun, men det kræver lidt hjerne som hunde ikke har.
HAHAHA
bekend kulør og erkend at ISLAM er den sande tro, du skal ikke tænke selv, du har en problem og du kigger i bogen og ups, sådan skal jeg gøre for de vilde hunde.
allah er temmelig stor, kik mod syd og du kan se ham.
tilføjet af

åhhh som tiden går

skal til bøn, beklager.
tilføjet af

Vi ses

Så går jeg ud og vander grisene.
tilføjet af

kluk kluk

hvad var det du skrev i skulle ikke tænke selv.ha ha ha hahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha jeg tror dig gerne i den lille ting men det er også den eneste
tilføjet af

Hvordan kan du dog tro det?

Der er da vel ingen der vover at gøre grin med DIG ???
Du er jo en ægte vantro og blasfemisk kuffar!
tilføjet af

Hvem prøver du at overbevise? Os eller dig selv?

Jeg tror simpelthen du mangler et formål i livet og er bange for at indrømme Islam bare ikke holder, du holder febrilsk fast.
Hver gang du føler trang til at fortælle andre mennesker at din gud er stor forsøger du dybest set bare at overbevise dig selv om at han overhovedet eksisterer. Hvis du var rigtig muslim ville du være en retfærdig og tolerant person som de tidlige muslimer på flere måder var.
Vågn op, jeg kigger mod syd og ser ét land der gør fremskridt. Tyrkiet som er moderat muslimsk og for hver dag bliver det mere vesltiggjort med velstand og tolerance til følge.
Du må også forstå at du er så "religiøs" (nok bare sur på livet, alt og alle) fordi du tilfældigvis er født med det. Ikke fordi du har valgt den "rigtige", ting er kun rigtige for folk der tilfældigvis er født med det. Vi valgte ikke selv at blive født til den kultur vi har - det bekræfter bare at ingen religion er "rigtig" i forhold til andre.
Tak for kaffe, med venlig hilsen en 2. generations oplyst Tyrker.
tilføjet af

Til kapanui:

Hej Kapanui!
Jeg forstår det kan være lidt svært at hitte rede i. Jeg bliver bare så sur når nogen muslim (som jeg engang var på nogle måder) angriber den frihed der findes i vesten.
Allahs børn (som han kalder sig) kalder kristne blasfemiske og er usædvanlig dårlig til at argumentere. Jeg ser ham som en fanatiker der forsøger at skræmme folk der deltager i debatten for at debatere frihed. Efterhånden har jeg set adskillige tråde hvor han forsøger at opføre sig "muslimsk" eller diktere hvad en god muslim er. Folk kan blive lidt skræmt af en der forekommmer sikker i sing sag og siger at "Islam vil styre en dag" eller noget. Kæmp for demokrati og for grundloven, fortsæt med at modargumenter disse wannabe muslimer som "allahs børn" er.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.