6tilføjet af

kold skulder

Er der nogen, der har erfaring med en kold skulder? Har fået en blokade hos lægen, det hjalp da også et stykke tid, men nu er den gal igen. Og jeg er ikke specielt vild med at få binyrebarkhormon.
tilføjet af

En effektiv metode

Akupunktur: http://www.netnaturdoktoren.dk/kold_skulder.htm
Der findes også læger, der er uddannet i akupunktur.
tilføjet af

En smule...

En 'kold skulder' skyldes en betændelsesagtig tilstand i vævet omkring skulderen. (Det kaldes fagligt "inflamation", hvis du skulle støde på udtrykket senere). Der er ingen infektion (bakterier, eller andre feberfrembringende mikrober involveret i det), men vævet reagerer blot på nøjagtig sammme måde, som hvis der var en infektion. Dette medfører jo så, at antibiotica ingen effekt har.
Jeg kan godt forstå din skepsis m.h.t. binyrebarkhormon, men det gives i relativ kort tid, og hvis du ellers er rask og sund, kan du sagtens tåle en kur. I øvrigt lyder det, som om du har fået det lokalt (blokade). Det er vigtigt, at du bliver smertefri, så du kan træne skulderen, og jeg ved ikke helt hvor meget fx. NSAID (smertest. tabl) forslår i dit tilfælde.
Træning skal der ihvertfald til!
Hvor hurtigt kom din kolde skulder?
Lyt til din læge.
Måske akupunktur? har selv engang fået akupressur på ømt knæ, med god effekt, men ved ikke om det helt kan sidestilles, da jeg ikke anede, hvorfor jeg havde ondt.
VH jette-
tilføjet af

jeg ved det!

Jeg lider også af frossen skulder. Det er en nerve der sidder i klemme på de tre knyster på skulderledet, der opdeler skuldermusklen. når nerven er i klemme, flyder der væske til de slimsække som smør leddet og de bliver så store at der ikke er plads til dem og der går inflammation i dem.
Her er hvad du skal gøre: stå oprejst. kig ligeud. forestil dig at du skal gribe en håndbold der kommer mod dig. du skal gribe den med een hånd og holde balancen, så du ikke taber den. Denne bevægelse vil forårsage at nerven vrikkes på plads. Man kan mærke lettelse , efter bare een eller to gange. dette fortsættes i nogle dage til smerten er væk.
bevægelsen foregår således. armen holdes lige ud foran dig. du vender håndfladen så tommlen er nedad og håndfladen vender udad, dvs armen er vredet lidt. så løfter du armen opad i denne stilling og til lodret og så godt bagud, og ned og bøjer den og fører den fremad igen og frem, således at håndfladen kommer til at vende opad, med tomlen udad.
det er helt genialt og du kan undgå hormonbehandling. Hold ellers armen i ro og ind til kroppen som en fugleunge og belast den mindst muligt. når symptomerne er godt ovre, så kan det forebygge at træne musklen ved at løfte en vægt i hånden, fra skulderen og lige op ved siden af hovedet, mod loftet og tilbage.
go helbredelse..
tilføjet af

Anerkendt akupunktør

Kender en super god og dygtig akupunktør som hjalp mig af med mine smerter i skuldren. Jeg synes, Lars var reel fra starten af, da han sagde til mig, at hvis der ingen virkning var efter tre behandlinger ville han stoppe behandlingen. Men heldigvis hjalp behandlingen. Inden da havde jeg været til både fysioterapi og kiropraktor uden resultat. Han hedder Lars Teit og har tlf: 43 42 63 43 og bor på Hovedvejen (Glostrup) lige overfor vandtårnet. Det har gjort mig ekstra tryg at han både er sygeplejerske og godkendt til at lave akupunktur af Sundhedsstyrelsen.
Jeg fik ialt fire behandlinge.
Mange glade hilsner
Merete
tilføjet af

kold skulder

Hej Merete!
Mange tak for tippet.
De venligste hilsner fra Jette
tilføjet af

du mener vist frossen skulder?

Det hedder ikke kold skulder, men frossen skulder. Du kan læse om frossen skulder på http://www.frossen-skulder.dk - opsøg eventuelt en kiropraktor eller fysioterapeut, da frossen skulder kan plage dig voldsomt i flere år. Det kan bl.a. være svært at sove om natten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.