7tilføjet af

Tallene i dit liv

Nu har vi i ni år haft et usædvanligt sammenfald af numre. Det ypperste tidspunkt må have været klokken 20:02 den 20. februar 2002.
I dag er så mere en gentagelse af hvad der skete for lidt over et år siden. Klokken er ni minutter og ni sekunder over ni her den niende i niende år nul-ni. (sidste år var det otte minutter og otte sekunder...)
Nogle mennesker er fascineret af ord og deres betydning. Jeg er bare vild med tal. Jeg kan ca. tyve cifre af Pi i hovedet. Mit ynglingstal er 22 (to svaner), men 11 (to dameben) er heller ikke tosset. I eventyr går de samme magiske tal igen. Der er tre prøvelser, tre prinser og så videre ... 7 - 9 - 13. Fodboldspillere dyrker deres rygnummer. Matematikken er grundlæggende for astronomien og astrologien kommer vel heller ikke uden om tallene kraft. Sinus og cosinus kurver er spøjse, og i det hele taget synes jeg de gamle grækeres opdagelse af matematiske lovmæssigheder er helt utrolig.
Det siges, at mange har valgt i dag som den perfekte dag til at blive gift. Numerologer advarer ellers, fordi 9-tallet knytter sig til planeten Mars, og det betyder krig/ konflikt, men også velstand.
Apple lancerer nye produkter og Beatles bagkatalog udsendes på ny i dag. Dagen bliver altså også brugt i markedsføringsmæssig stand.
Jeg har aldrig været til numerolog, da jeg er meget glad for mit navn, men jeg kunne nemt forestille mig, at tallenes kraft ville kunne ændre mit liv. Hvad betyder tal for dig i dit liv?
tilføjet af

Jeg har en

forestlling om, at eg meget gerne vil giftes d. 11.11.11 kl. 11.11🙂Det kommer man aldrig til at opleve igen, da der jo ikke findes 22 mdr i et år.. ;)
Jeg ved der er mange der blev gift kl. 12.34,56 d. 07.08.09.🙂Gid det var mig. Så er det nemt at huske..
Nickie 🙂
Forresten.. har selv taget navneskifte fra Tanja til Nickie, men dog helt uden nummerolog på. Det var ganske enkelt et væddemål med min far, da han ønskede jeg skulle døbes Nickie, men mor sagde nej..🙂Så diskuterede vi om jeg mon turde gøre det..
Jeg vil ikke sige det har den store betydning for mit liv, men der er flere positive dage end da jeg hed Tanja. Alting er nemmere, og jeg har på en underlig måde set helt nyt og lyst på det hele.. 😉
Om man så tror det har sammenhæng eller ej, det ved jeg ikke.. 🙂
tilføjet af

Gode dage

Mine forældre havde nu planlagt nøje i og med jeg blev født nytårsaften.
På den anden side var det vel bare et uheld 😃
Iøvrigt flyver jeg til udlandet på fredag....11. september, det kunne være man blev grillet på Eiffeltårnet eller et andet sted 😕
tilføjet af

Orv..

Det må du ikke sige sådan noget Fruppe.. 😮
Men god tur. Hvor du end så skal hen.. Regner med du skal på ferie? 😉
tilføjet af

Spiller altid på de samme tal

Jeg spiller altid på de samme tal i Lotto. Tænk hvis jeg undlod den ene gang og det så var dem der blev udtrukket.
😕
tilføjet af

Tak

Ja, det er ferie, men i Europa.
Faen....tænker man for meget på ulykker kom man ingen vegne [s]
tilføjet af

Min mening.

For mig er 09.09.09 ligegyldigt, eller et matematisk sammenfald af tal.
Jeg tror ikke på numerologi heller, men kan da godt forstå hvis nogen alligevel synes det er en spændende dato at blive gift.
Om ikke andet fordi det da er en dato man let mindes. :-)
tilføjet af

7 og 13...

- Er tal jeg har mange søde, sjove og skønne assosiationer til, lige fra barnsben, hvorfor de selvf. også er fast inventar på min ugentlige og selvudfuldte lotto kupon, tjaa hvordan det så går, er der kun mig selv at blive, arggggg på... 🙁
- Undervejs i livet har jeg også fået en skøn "plejedatter.." - ved siden af mine egne døtre og siden hendes mor døde, for et par år siden nu, er jeg blvet begavet og "fortremmet.." - til Tante E, for hendes to skønne unger...
- Hendes fødsels dag er 07.07.77, så den glemmer jeg aldrig, den fødselsdag... 🙂
Så har jeg en veninde hvis lykketal er 3, hun har selvf. en 3 Mobil, med ringetonen " 3 is my lucky number.." 😃
- Mine forældre, har også ligesom aflivet "myten.." lidt for mig, at 13 udelukkende er et ulykkestal, da de sidste år 13 dec. kunne fejre, om end det løb stille af, så havde de dog der Guldbrylupsdag... - og er stadig meget forelsket i hinanden... - og altså snart skal til det igen... [l]

/Mummi

[f]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.