7tilføjet af

Hypnose- socialangst

Hej.
Er der nogen der har prøvet at blive `behandlet` med hypnose, mod socialangst?
Jeg kan bl.a ikke spise sammen med andre mennesker (udover min nærmeste fam.) uden at ryste vildt på hænderne. Bliver helt `låst`i ryg/skuldrer/nakke. Nogle gange er jeg så `låst`at jeg ikke kan få glasset op til munden. I min angst for at det skal ske, undgår jeg sociale sammenkomster.
Dette er et stort problem for mig. Håber nogen kan hjælpe mig på vej.
Hilsen
Mette-38
tilføjet af

jow altså

jeg har prøvet hypnose imod panikangst.
Kontaktede en der hedder Jean Felix inde i Odense...det kostede vist (hvis jeg husker rigtigt) omkring 400 for ca. 20 min. hvor han bare sagde den samme smørre igen og igen...hver gang jeg var der.... jeg ved ikke om jeg "tror" på hypnose, men jeg tror i hvertfald ikke på andet end at ham der er en fusker.
Jeg er kommet igennem min angst ved at arbejde hårdt med mig selv, presse mig selv...med måde og så ved hjælp af Akarin som er en pille med serotinin, der er een af de ting man siger at man mangler når man har angst. Når jeg føler mig stresset kan jeg mærke angsten banke på, men kan nu holde den nede på et meget mindre plan end før hvor jeg ikke en gang kunne gå uden for min hoveddør
tilføjet af

Ikke endnu

men har en tid til hypnoterapi om 2 uger. Er spændt på, om det har nogen effekt...
tilføjet af

plads til dig

hej mette...
jeg har selv tidligere i livet selv haft det lidt svært med sociale forsamlinger, både store og små....noget der hjalp mig var at sige til mig at jeg altså godt måtte være her på jorden og jeg har lov til at være glad og smille hvis jeg vil....
en anden ting du kan gøre er at sige til dig selv mens du er i situationen,,,sig inden i dig selv,,, (prøv at fornem det) "jeg elsker mig selv og alle andre i det her lokale elsker osse mig"
det lyder måske lidt underligt, men det hjælper faktisk...
du kan osse sige til dig selv at du er verdens mest venligeste menneske og så sætte dig til bords...
tænker man de her tanker så fjerner man fokus fra de der negative tanker man ellers er vant til at tænke og med tiden kan man ændre sit tanke mønstre..
jeg har ikke prøvet hypnose, men kender lidt til den der social angst og om at føle sig anderledes og ens tanker og følelser der er i vejen for en.
håber du kan bruge de her små "mind tricks" til noget 😉 hilsen raif
tilføjet af

En enkelt gang

Jeg har prøvet en enkelt gang. Det var en ganske ok oplevelse, og det gav da også et godt skub i socialfobien. Men der skal mere end en gang til, og jeg synes ikke rigtigt at jeg havde pengene. Men havde jeg haft det, så var jeg også kommet mere end en gang.
tilføjet af

Social Angst

Hej Mette
Min erfaring med Tankefelt-terapi også kaldet Tft er effektiv ved angst tilfælde som dit.
Ved 3-5 behandlinger er tit helt væk.
Behandlingen er enkel , ved at tænke på din spise situation kommer der ubehag forskellige steder i kroppen, og mens man holder fokus på ubehaget og samtidig banker let på nogle meridia punkter i en bestemt rækkefølge forsvinder ubehaget stille og roligt,og du kan igen gå i byen og spise uden ubehag.
Med venlig hilsen
Niels
tilføjet af

Meget effektivt!!!

Jeg vil bestemt anbefale dig hypnose terapi mod dit problem. Det er SUPER effektivt. Du skal ca. have 2-5 behandlinger, så er du "fri" igen...
tilføjet af

Hypnose- socialangst

Jeg har prøvet men det har ikke virket på mig. Jeg har på fornemmelsen at det er enkelfobier det virker bedst for.
Du kan evt. kigge på www.slipangsten.dk
Mvh. Lise
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.