9tilføjet af

Hvornår er det Saddams tur ?

Når man læser eks. nedenstående link,- så synes jeg at det er absurd at Saddam stadig lever !!!


http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=314026/
tilføjet af

Saddam son helgen

Hvis Saddam bliver henrettet, vil han blive anset som en helgen af sine egne - en levende kan stadig ytre sig, en doeds ord kan tolkes som man vil.............
tilføjet af

Hvordan staver man til BT.?

1) Mener du, at folk skal henrettes, FØR at deres retssag er overstået?

2) Tror du, at vi andre er for dumme til at finde BT’s hjemmeside?
Jeg kan godt stave til BT. :-P
tilføjet af

USA NR 1 I BABY DRAB...

Du skal vide at USA er den største morder af menneskeheden. I iraq har de såkaldte FN sanktioner, der var i iværksatte af USA kostede 350000 babier og spædbørn livet. Ikke fordi jeg har sympathi for Sadam, men USA fortjener at komme i Guiness Rekord bog for dens terrorisme imod mennesket. De er mildt nogle monstrer der vil hav verden skal gøre som de vil, eller bruger de bare masseødelæggelsesvåben mod dem.
tilføjet af

Hvis du var en pårørende ...

.... til en af Saddams mange dødsofre,- hvordan tror du så at du ville ha´ det med at han stadig lever, og bl.a. lige er blevet opreret for brok ??
tilføjet af

Lige meget..

Altså der er ikke den store forskel på om det er voksne eller babyer der bliver dræbt.. Babyer er ikke mere værd end andre..
tilføjet af

Måske ikke ...

... men du trods alt ikke mene at de er mere uskyldige❓Nogle af dem var ikke engang født ...
tilføjet af

Rolig ! Nu!

Bush den fundamentalist har på den kort tid han og hans undersåtter dræbt mange kvinder og børn...fortsætter det sådan lidt endnu har han også dræbt flere kvinder og andre end selve sadam. At sadam var en tyran er Bush ligeledes en gal, hensynsløs tror han kan behandle verden som hans ranch i rexas...manden er dum og mindre begavet..Clinton sammenlignet var langt bedre og intelligent.
tilføjet af

USA

USA er ikke den største morder af menneskeheden. Det er Kina. Mao's Kina. Under Mao's styrer døde der mellem 40 og 60 millioner kinesere, under "det store spring fremad". Det burde kaldes "det store spring ned af" istedet.
Hvis Saddam ville brødføde sin befolkning under FN sanktionerne så kunne han også det. Han lod de børn dø med vilje for at få sympati. Han kunne nu sige "se hvad jeres sanktioner har gjordt" og så kunne han flytte skylden over på FN og USA.
FN sanktionerne blev vedtaget i FN i New York og hvis bare ét af de andre lande der havde vetoret følte et større ansvar end USA gjorde over for den Irakiske befolkning så kunne de have nedlagt veto. Men det gjorde de ikke. De lande er lige så skyldige som USA fordi de var medløbere.
tilføjet af

Det er fame uhyggeligt.

Børn og kvinder i massegrave. Religion og min bare røv. Og så tror de selv på , at de kommer i paradiset , nej nej nej do.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.