10tilføjet af

Hvordan tog du ”afsked” med holdet?

Jeg går ud fra at langt hovedparten af de fodboldinteresserede på sol alle var til den sidste kamp i sæsonen 2005/2006. Der er naturligvis også dem som hellere foretrak at følge kampen i fjernsynet eller radioen, alene af den grund ens hold var på udebane, eller man ikke havde lyst til at tage til kamp.
Beskriv hvordan du tog ”Afsked og sagde tak for denne sæson” med det hold du er fan eller tilhænger af.
På denne måde kan vi alle jo se hvilke klubber der er ”repræsenteret” på debatten.
tilføjet af

Stop en halv! :-)

... - der mangler jo stadig 5 kampe i turneringen! :-)
Og jeg var naturligvis på Essex Park Randers i går - tak til fanklubben fra Kolding FC for tillykke-blomsterne for pokaltriumfen! Så venlige og fredelige kan fans altså også være. Så var det bare næsten synd for jer at vi sagde "tak" ved at tæve jer 3-0 ;-)
tilføjet af

Var i Parken.

Måtte da lige forbi og fejre mesterskabet med andre FCKfans.
Dagen var ren hygge, krydret med en fadøl og lidt skrig og skrål.
Til andre FC´ ere, hvor var optoget fra Kgs. Nytorv bare "fedt", håber det kan gentages næste år !
tilføjet af

Jeg tog afsked med AGF

ved først at gå i samlet flok med 300-400 andre fra banegården til stadion i røg og sang. Derefter var jeg på banen efter kampen for at være en del af kaoset efter kampen, som kunne have udviklet sig, til noget grimt.
tilføjet af

På langs...............

...min private vejrprofet fra Århus havde sat et rygte i gang om kastevinde - det tog jeg dæl´me alvorligt, - så jeg kastede mig straks ned på en madras på min altan , - iført næsten ingenting og lyttebøffer..det skulle vise sig at blive noget af en blandet P3 fornøjsele...jeg nynnede lidt med på en gammel grandprix melodi...." åhh mine gyldne sko"...og så tabte de/ vi...
Vh Rosalilje
tilføjet af

En hyggelig dag

I venners lag.
- Var naturligvis på Brøndby Stadion.
*FB*
tilføjet af

Jeg var godt

visen i champagne. Min veninde og jeg mødtes til en gang champagnemorgenmad og fortsatte til vi nåede parken (der er langt fra mig af), og fortsatte i parken, så igår da jeg kom hjem var der ikke mere at få ud af mig.
Jeg opførte mig dog pænt i parken(og uden for parken), havde det sjovt, sang en masse sange, jublede med min veninde og de omkringstående og smilede hele dagen.
Drømmeren (uden tømmermænd)
tilføjet af

Og...

...tillykke til Randers med pokaltitlen
Det var fuld fortjent, at I rendte med sølvtøjet - ingen tvivl om det !
tilføjet af

Farvel-farvel

Jeg havde egentlig tilmeldt mig turen til EfBs sidste kamp (ude mod Aab) for at sige ordentlig farvel - eller nærmere på gensyn !
Men en lungebetændelse ovenpå den famøse pokalfinale i Parken gjorde, at jeg måtte holde mig til sengen og i stedet følge kampen på Viasat Sport :o(
tilføjet af

God bedring *EfB*

Du skal lade være med at smide tøjet, behold i det mindste dine boxershorts på C",)
*FB*
tilføjet af

Tog ikke afsked med noget hold

er ikke sådan rigtig "fan" jeg elsker bare fodbold, jeg tog den på langs ligsom rosalilje og efb. jeg havde halsonde og måtte forholde mig roligt.
Mennnnnn, var der noget at komme efter, storklubberne var tilsyneladende uden motivataion for at vinde deres sidste kamp.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.