10tilføjet af

Har journalister ingen lig i lasten?

Siden de tillader sig at udstille andres dumheder. Hvad enten det er sandt eller ej.
tilføjet af

Jo de har

Men dem skriver de ikke om.
Det er som fotografen i tv. Gæsterne bliver altid filmet op i næseboerne. Det tør de ikke med en af deres egne.
tilføjet af

Hvis du dermed mener at

Pressen skal havde lov til at overtræde grundloven og den private ejendomsret, så NIX putte, de skide jornualister skal straffes for overtrædelse af loven.
Uanset om "ministeren" hqar smidt et æg eller noget andet ud i sin skraldespand, så raver det ikke pressen/dig eller mig.
Nej, EB bør/skal stilles til ansvar efter grundloven og loven om den private ejendomsret, uanset hvem det er, så skal loven følges, om det er "EB" eller "VKO" eller fanden selv, så skal loven følges, PSs:, glemte jeg at tryg forresten også skal følge loven, de vil ikke men de skal.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Journalister er folk med en dårlig uddannelse

- der kloger sig.
Se bare på TV hvor en journalist spørger en anden journalist om verdenssituationen.
Journalister er journalister, ikke specialister indenfor forskellige fag, noget disse selvhøjtidelige aber tiltror sig selv.
tilføjet af

Det har de sikkert.....

Men det er ikke interessant om de har det, eller om du eller jeg har det, men det er interessant om en minister der prædiker moral for befolkningen ikke selv kan leve bare lidt op til de krav vedkommende stiller til borgerne.😕
Præcis som de politikkere der mener folkeskolen er god og en os,,befolkningen godt kan være tjent med, men ikke vil have deres eget yngel gående i.
Dobbeltmoral af værste skuffe. Desværre ganske tidstypisk for den generation😕
Målet helliger midlet 😮
tilføjet af

Jo, Bent Falbert har.

Han fik polske arbejdere til at udbedre sit sommerhus i Lohals. Vist nok ikke helt legalt.
tilføjet af

Man må aldrig

Gå på kompromi med loven, og det har "eb" gjort, uanset hvem de efterforsker og uanset den politiske baggrund, så må pressen ALDRIG overtræde loven, og det har de gjort i denne sag.
De kan ikke komme med nogen undskyldning, kun med et "dumt" forsøg på at bortforklare hvad de har gjort, men det er utilgiveligt, og de(eb) bør straffes for det, der er jo tale om en overtrædelse af grundloven.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Politiet bryder også loven.

Så udbetaler de erstatning,,,,det gør EB sikkert også.
No big deal 😉
tilføjet af

Du er dog den

mest ........ mand.
Kan du dog ikke skrive et eneste indlæg, hvor det drejer sig bare lidt om love og regler, uden at du lige skal nævne Tryg.
Du er så selvretfærdig i dine indlæg og har flere gange gjort andre opmærksom på at man skal holde sig til emnet.
Synes du selv du gør det lige nu?
Og lige en ting mere. Du må ikke lyve i dine indlæg. Du blive ved at påstå at du kan bevise at Tryg ikke holder loven og IKKE en eneste gang har du bevist det. Derimod har du flere gange skrevet direkte usandheder om tryg.
F.eks, Tryg ejer vindmøllefabrikken Vestas. Tryg/Nordea har "stjålet" din søns børneopsparing. Stine Bosse har en årsgage på en kvart milliard (250.000.000 kr.) Og der findes helt sikkert flere indlæg hvor du har skrevet løgne om Tryg.
Det her var lige lidt mere uden for emnet, men du har selv startet og du skal ikke bare tro, at du kan skrive hvad som helst i dine indlæg, uden at få på puklen.
Fat dog at dine mærkelige og spydige løgne om Tryg, høre inde under emnet "forsikring"
tilføjet af

det eneste de kunne

var at blive journalist, de havde ikke hjerne til mere, et frygteligt folkefærd de fleste af dem er så løgnagtige så det driver af dem
tilføjet af

EKSTRABLADET

det er den værste rendestens avis, at nogen vil købe det lort, ja det skulle da lige værre hvis man løb tør for wc papir
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.