7tilføjet af

Hvordan får jeg ham tilbage?

jeg ville bare spørge om alle de råd i havde til hvordan man får en eks kæreste/forlovet tilbage!!..
Min situation er meget svær at forklare, men hvis i har brug for den for at give råd så sig til
tilføjet af

Gå aldrig...

...tilbage til en fuser, hvad end der er sket er tilliden højst sandsynlig ikke hvad den har været...
tilføjet af

enig

Jeg er helt enig... du skal nok finde en ny og langt bedre kærste
tilføjet af

Ro på....

Og så planter vi lige benene i mulden igen... I ved jo ikke hvad der er foregået! Der kan være mange grunde til bruddet! Jeg vil opfordre dig til, at skrive hvad der er sket - Ellers får du bare hilsner fra bitre ekskærester, der selv er blevet vraget! Bare et godt råd - Det kunne da godt være, at der er grobund for en ny start for jer to! Jeg håber det da for dig, hvis det er det der gør dig glad - Ville det også gøre ham glad?
tilføjet af

giver ensomheden ret

Det er svært at give råd når man ikke kender lidt til historien bag jeres brud........ så hvis du vil have nogle meninger,må du frem med med historien ;o)
Vh karina
tilføjet af

kære tine....

som nogle allerede har skrevet til dig, er det nemmest at komme med et råd eller en holdning, når man kender historien bag bruddet - så fortæl, hvis du har lyst...
Jeg har de indlæg, hvor du gør rede for din holdning til utroskab. Den måde du formulerer dig på i de indlæg, får mig til at tro, at du måske har oplevet, at én af dine kærester har været dig utro, og at du virkelig er blevet dybt såret i den forbindelse.
Derfor ville mit bud være, at din kæreste/forlovede, som du nævner i dette indlæg, måske har forladt dig til fordel for en anden?
Det er selvfølgelig kun et gæt, og det er ikke noget, jeg siger for at genere dig.....
Uanset hvad der ligger bag jeres brud, er det selvfølgelig forbundet med smerte, hvis man ikke kan få den man elsker tilbage....
knus og tanker
Lulle
tilføjet af

hvordan får jeg ham tilbage?

hej, det lyder som om du har mistede en du holdt rigtig meget af..
der ville ingen der kan sige hvordan man få en tilbage man virkelig elsker ..
kender jo ikke din situation, men? hvis han virkelig elsker dig.
tror jeg bedst han kan mærke det ved at du finder en der kommer betyde rigtig meget for dig, en ny erstatning for ham. ikke bare one night stand, men en du viser betyder noget for dig. eller lader som om.
det nok det jeg bedst kan komme på, held og lykke.
kæmp for det.
tilføjet af

det virker..

Det er faktisk rigtig, ka du lade fyren være, selvom du ser han skriver med andre på facebook osv, så det kun godt, det vil gavne dig i sidste ende og hvem ved, om han i sidste ende så er alt værd?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.