1tilføjet af

FCKfans har overtaget titlen!

Før var det altid Brøndbyfans der lavet uroligheder, men nu er bøtten vendt. FCKfans har helt klart overtaget titlen som de tåbeligste fans, som mere er til uroligheder end til det som det hele handler om, nemlig fodboldkampe. Tillykke med titlen FCK (hvis man ellers kan ønske tillykke med den slags tåber!
Politiet brugte både peberspray og hunde, da to grupper fodboldbøller her til eftermiddag røg i totterne på hinanden.
Det var tilhængere af FCK og AGF, der tog forskud på dagens kamp i Parken i København.
Ifølge den centrale vagtleder på Politigården havde Østjyllands Politi fattet interesse for en bus fuld af AGF-fans, der var på vej til København.
Sendt hjem til Århus
Bussen blev standset på rastepladsen ved Karlslunde syd for København, og det blev aftalt med tilhængerne, at de under politiledsagelse kunne få lov at se kampen for derefter at forlade byen igen med det samme.
Men planen slog fejl, for AGF-folkene blev overfaldet af en gruppe FCK'ere, der pludseligt mødte op på rastepladsen. Ifølge politiet blev tre personer bidt, da en hundepatrulje splittede optøjerne.
Det lykkedes FCK'erne at stikke af fra stedet, mens AGF'erne med det samme blev sendt retur til Århus.
tilføjet af

altid og altid?

Brøndby fans har lavet sin del af ravage - ingen tvivl om det, men FCK fans har ikke ligget på den lade side... de laver ravage også når de har vundet....De smider Romerlys ind på familie tribunen...
Jeg siger bestemt ikke at Brøndby er frelst - jeg siger blot at FCK skal ikke pege fingre 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.