2tilføjet af

Hvor er Guds godhed stor!

Nogle gode venner sidder en lun sommeraften og nyder et måltid mad i det fri. De snakker og hygger sig mens de beundrer den smukke solnedgang. Langt derfra står en landmand og ser ud over sine marker som tørster efter vand, og han smiler tilfreds ved synet af de mørke skyer der samler sig, og de første regndråber der falder. Et helt tredje sted ser en far og mor med begejstring at deres lille barn tager sine første, usikre skridt.
Hvad enten de er klar over det eller ej, nyder alle disse godt af Jehova Guds godhed. Religiøse mennesker siger ofte at „Gud er god“, men Bibelen udtrykker det endnu stærkere. Den siger: „Hvor er hans godhed stor!“ (Zakarias 9:17) Det lader dog til at kun få i dag ved hvad der ligger i disse ord. Hvad betyder det at Jehova Gud er god, og hvordan berøres vi personligt af hans godhed?
På mange nutidssprog bruges ordet „godhed“ meget generelt. Men det er ikke tilfældet med den måde det bruges på i Bibelen. Her sigter det først og fremmest til moralsk fortræffelighed, den rette etiske beskaffenhed. Vi kan derfor sige at Jehova er god i absolut forstand. Alle hans egenskaber — deriblandt hans magt, retfærdighed og visdom — er helt igennem gode. Alligevel kan godhed måske bedst beskrives som et udtryk for Jehovas kærlighed. Hvorfor? Det vil vi komme ind på ind i morgen.
Hav en go dag!
tilføjet af

Et spørgsmål.

Nogen mennesker siger Gud er stor , herefter dræber de andre mennesker , truer dem , vi er vantro mennesker , vi skal leve som DE vil leve.
Er det ikke modsat det DU skriver om ?
Dem jeg skriver om , har jeg ikke meget forståelse for , må jeg erkende.
Ha en god dag , og håber på lidt mere fred.
JEG har også religions frihed.
tilføjet af

Gud er kærlighed,

og han lærer menneskene at de skal elske hinanden.
Bibelen siger: "For dette er det budskab som I har hørt fra begyndelsen, at vi skal elske hinanden, og ikke [være] som Kain, der var af den onde og slog sin broder ihjel. Og af hvilken grund slog han ham ihjel? Fordi hans egne gerninger var onde, men hans broders retfærdige." (1 Johannes 3:11-12)
Dette skriftsted fortæller faktisk alt.
Med venlig hilsen, tr.
_______________________
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.