55tilføjet af

HVIS de kan opføre sig pænt...

Jeg har som sådan ikke noget imod udlændinge i vores land...! HVIS de kan opføre sig ordentlig, og ikke bare går rundt og slår andre folk ned..! de skal selvfølgelig også have et arbejde, for det hjælper ikke at de bare kommer her til landet for at nasse på samfundet... Men hvis de bare opfører sig pænt, og dermed ikke er kriminelle, så har jeg ikke noget imod, at de er her... MEN hvis de er kriminelle og sådan noget, så smid dem ud af landet... Vi er her i Danmark ALT for søde overfor dem der ikke kan opføre sig pænt... De skal ud af landet når de ikke er ordentlige. Jeg gider ikke spilde penge på dem, hvis de alligevel kun er en trussel imod os...
Lige to ting til ÆRESDRAB STINKER... OG NEJ JEG ER IKKE RASIST PÅ NOGEN MÅDE....
tilføjet af

Opfører sig pænt

Jamen de kan jo ikke opfører sig pænt, de skide muslimer
tilføjet af

Nogle kan....

JO nogle kan sagtens opføre sig pænt.... Selvfølgelig ikke alle, men det er synd for dem der godt kan opføre sig pænt, at alle folk går rundt og har fordomme om dem, fordi der er nogle f****** dumme muslimer der bare IKKE kan opføre sig pænt... Men er det retfærdigt at det skal gå ud over resten...? Og vi skal heller ikke begynde at snakke for højt om, hvor dumme de er, og at de kun går rundt og laver vold og lignende... For faktisk er der også en hel del danskere der er ligeså slemme... Okay helt det samme er det ikke, for de har jo samme kultur, og dem kan vi ikke bare sige: "ja de er jo også bare muslimer" for nej der har vi danskere et problem, de er ikke muslimer men de er stadig kriminelle.... Og tænk på ham politikeren... Ham kan du ikke sige er sådan... Han har arbejde og tjener sine egne penge, og så er han ikke kriminel... Det er sådan nogle som ham det går ud over, og er det ikke synd...?
tilføjet af

artige

jo der er da nogle muslimer der kan finde ud af takt og tone, og heldigvis for det men det havde været klædeligt at de opdragede deres artsfæller til det samme, men dem der er tumpede og psyko-tilfælde må gerne tage en enk.billet til de varme lande.
tilføjet af

tbh

Sende dem hjem? Tror sgu ikke det er for sjov de er flygtet fra f.eks Iran og de skide præstestyre dernede tror du? Og nej, de er ikke flygtet fordi de har hørt om det forjættede Danmark med bistand og søde piger :p
tilføjet af

Tyrkere og somalier flygter ikke

Kun et meget lille antal indvandere er flygtet ud af deres tidligere land og de holder lav profil modsat Tyrkere, Somaliere og andre hvoraf nogle fører sig frem som herrefolk over os måbende gammeldanskere, som vore politikere holder i stramme tøjler og beskylder for at være rasister.
Hvem er forøvrigt mest rasistisk, visse indvandergrupper eller danskerne? Jeg spørger bare!!!
tilføjet af

sikkert rigtigt..!

Ja det er rigtigt hvad du siger MEN smid dem ud af landet dem der ikke kan opføre sig pænt...! De kan jo bre tage til et andet land...!
tilføjet af

sendes hjem

Alle indvandrene skal sendes hjem, det er ganske simpelthen bydende nødvendigt så vi igen kan få tålige forhold i danmark
tilføjet af

tyrkere

Det er rigtigt at mange tyrkere ikke er flygtet hertil, men du husk lige på at vi i 70'erne faktisk selv inviterede dem herop i stor stil. At folk ikke har gidet acceptere dem efter 30 år kan vel godt være lidt frustrende for dem tror du ikke? Og du skal da slet ikke tale om at sende folk hjem som man selv har inviteret :p
og btw:
"Hvem er forøvrigt mest rasistisk, visse indvandergrupper eller danskerne? Jeg spørger bare!!!"
Og jo jeg er godt klar over de ikke er engle, men tror du det hjælper at vi (danskere) opfører os racistisk over for dem? og lad være med at sige at det er dem der skal stoppe først for så kommer vi _slet_ ingen vegne :p
tilføjet af

racist er med "c"

opføre sig ordentlig, gør de 90 % af dem, men de bad guys er dem som Pia og medier viser og understreger. Ja, i dasnke skal gøre noget mere med jeres strafes system..fordi også de hvide pædofiler der udnytter verdens fattige børn får ikke nok store straf. Men, i var med at slå 6000 muslimer ihjel i Irak..er du ikke tilfreds med det tal?
Opret et parti eller en gruppe der gøre noget ved at smide indavndrer kriminelle ud af landet, hvis du tør og orker at lade din øl stående og lad være med at kigge porno og bolle en kælling for en dag. Og hvis de "nasser" er det fordi DET kan lad sig gøre, de opfylder alt det der kræves..Så, hvem er dum her??? Hvis du betaler mig 10 tusind om måned for mine bruneøjnes skyld, jeg tager dem, så dum er jeg ikke!! Det er ikke min skyld at det kan lade sig gøre, lige som Frederik (han 1/2 franksmand, 1/4 svensker og 1/4 dansker som du hyldede vildt der han køre forbi din danske næse mens du holdte en australianske flag så hård som din mors hånd dengang du blev født) sagde ikke "nej tak" til 14 millioner om år.
tilføjet af

sludderhoved

Vi har ikke inviteret - du kan kun tale for dig selv.
Iøvrigt kan det kun være en brøkdel der kan være børn af dem der blev tilbudt arbejde (og ikke evigt ophold)for over 30 år siden, som der er problemer med i dag.
Det er visse indvandergrupper der er mest rasistiske, følg blot med i medierne - så har du svaret: Vil ikke rette sig efter danske love, overfalder kun danskere og helst i flok, accepterer ikke danskeres normer.
At prøve at forhindre deres overgreb og ulovlighedder er IKKE at være rasistisk.
Tag nu de farvede briller af og se virkeligheden som den er og vær ikke så nedladende og bedrevidende overfor os der ikke vil acceptere alle kulturberigelserne.
tilføjet af

hah :)

"følg blot med i medierne - så har du svaret"
Jeg må le :)
Prøv i det mindste at have en liiiille smule kritik af hvad der bliver vist på tv og skrevet i bt - tak.
Medierene publicerer hvad der sælger ikke hvad der nødvendigvis er sandheden eller hele sandhenden (altså en fordrejet sandhed). Hvad der sælger et et udtryk for hvad folk syndes er interessant. Hvad folk syndes er interessant syndes politikerne også er interessant for de kan score sig nogle billige point i meningsmålingerne ved at tale folk efter munden. Det kan måske lyde som om at demokratiet fungerer når politikerne følger folkets røst, men det er sgu sjældent folket har en ide om hvad der egentligt foregår fordi de bare ser tv og læser bt ukritisk.
tilføjet af

Kan man kende en muslim

jeg tror man skal være varsom med at sige, at det er en muslim. jeg kan ikke se om folk er kristen eller muslimer eller jøder eller noget andet.
jeg tror det er et stort problem for mange, som kommer fra arabiske lande, at de bliver kategoriseret som værende muslim.
Vi har jo også her i Danmark haft, store problemer med de Kristene der opførte sig som herre folket, med patent på hvad der var rigtigt og forkert.Fordi de var af den opfattelse, at biblen gav dem retten på deres side.
Jeg er af den opfattelse, skal vi løse verdens problemer, bliver vi nød til at anderkende, der er mange ting vi ikke ved i denne verden. Og vi finder ikke sandheden i en bog, men vi blive præget af en masse forudfattet meninger om alt i tilværelsen. jeg synes specielt de monoteitiske religioner er slemme, man undres over hvorfor deres historie handler så meget om krig, frem for forsonning og dialog, som vejen frem til at løse verdens problemer.
Men selvfølglig skal mennesker behandle hinanden med respekt, og kan man ikke man finde ud af dette skal det have en konsekvens.
M.V.H. Claes
tilføjet af

Til starteren af denne debat

Min mening til dette emne er HELT KLART ! De er mennesker som os andre, og vi kan jo heller ikke altid opføre os pænt.
De skal ikke sendes hjem hvis de har gjort noget ulovligt, de skal straffes efter den danske lovgivning, som alle andre der bor i det danske samfund. De burde der ikke være nogen tvivl om. Og så skal det lige siges at der er mange danskere der osse nasser på samfundet med bistand osv...
Og jeg er enig med Hensyn til Æresdrab, de skal selvfølgelig rette sig efter den danske lovgivning
Mvh.
Daniel Ølgaard
tilføjet af

Noget du har glemt.

Der er noget du i din næsegrus beundring af de fremmede har glemt.
Det er ikke Pia og medierne der viser de 10%(?) bad guys frem! Det klarer idioterne fint selv. Se nu blot i avisen i dag tirsdag d. 01-06-04. En ung mand af anden etnisk herkomst har hevet en pistol med på en legeplads!!!! Ikke nok med det, men han har også skudt til måls med den, bl.a. i sit eget ben hvilket dog fryder mig. Nå nej, det er jo helt almindeligt at tage skydevåben med på legepladsen, ja det er i bund og grund helt rimeligt overhovedet at gå med pistol.
At der findes pædofile hvide har intet med sagen at gøre. Det skal de andre vel ikke holdes straffri af?
At du siger vi er dumme fordi systemet kan udnyttes, kan jeg kun give dig ret i. Man skal ALTID huske at bide den hånd der fodrer en. Men på et eller andet tidspunkt får man jo nok!
Man er desværre snart derhenne, hvor det tilsyneladende kun er 10% der opfører sig ordentligt, for resten enten nasser eller er kriminelle, eller ligefrem begge dele.
Prøv at se på fængselsstatistikkerne. Så vil du se at det er mere end 10% der er på den gale side og de udgør trods alt endnu kun et mindretal i landet. Uhyggeligt.
Problemet er tilsyneladende at du er en af dem der burde smides hjem. Det kunne dine indlæg tyde på, men så ville du jo miste dit fede ben og retten til at håne os andre. Føj for pokker. Har sådanne mennesker ingen stolthed? Ære? Det burde være en æressag at opføre sig ordentligt og tjene sine egne penge, vel at mærke på lovlig vis!
tilføjet af

Du har ret, men...

Ja, hvis de er danske statsborgere skal de ikke sendes hjem og det bliver de heller ikke, men er du endnu ikke blevet statsborger her og allerede beviser du ikke kan opføer dig ordentligt, så skal du smides ud!!!! Det er vel rimeligt nok når man ikke engang er dansker!
tilføjet af

Tænk dig om....

Hvis du er flygtede fra noget forfærdeligt og finder et land hvor du får penge, måske ikke meget men dog penge, du får et hjem osv. ville du så opføre dig som mange af dem gør? Ville du ikke istedet vise at du var værdi til at modtage hjælpen og at du var glad for den?
Man hører om asylsøgere der klager over boligforhold, over lommepenge osv. Jamen hvad flygtede de fra??? Hvis de havde det bedre før, så kan de enten rejse hjem eller rejse videre i deres søgen på utopia!
Jeg ønsker ikke de skal bukke og skrabe for danskerne, heller ikke konstant takke os, men de kunne vise lidt respekt ved at opføre sig ordenligt.
Sjovt nok, så kan det godt være de ikke flygtede/flygter til Danmark fordi de har hørt om det forjættede land, men så snart det rygtedes at vi havde strammet reglerne, så faldt strømmen af asylansøgere fra visse egne af kloden, men det var selvfølgelig nok et tilfælde at der lige blev fred der i mellemtiden. Hvis du tror på det sidste, så har jeg forskelligt jeg godt vil sælge dig! Brugte tændrør, gamle pærer osv. ;-)
tilføjet af

Hvorfor?

Skal alle der påpeger et problem i replation til indvandrere stemples som raCister????
Hvorfor er der mange af tyrkerne fra 70'erne der fortsat ikke er accepteret? Kunne det evt. hænge sammen med at de ikke er en integreret del af samfundet? Hvorfor er der mange af dem der ikke taler dansk efter så mange år? Hvorfor taler end ikke deres børn dansk? Fordi de fortsat betragter dem selv som fremmede. De har ikke følt Danmark som en ny hjemmebase, men som en midlertidig overgang og derfor var der ingen grund til at prøve at leve som os andre!!!
Hvorfor er de efter 30 år stadig ikke statsborgere? Hvis de er det kan de jo ikke sendes hjem for så er det her jo deres hjem!
Så Palle, prøv lidt bedre argumenter! Prøv evt. nogle der også holder i virkeligheden!
tilføjet af

Ka du os sige det på dansk?!

Undskyld, ville meget gerne svare på dine meninger, men jeg forstår virkelig ikke hva fanden det er du siger!! Skal vi oprette flere hjælpegrupper for at finde ud af i stadig ikke ved hvordan man opfører sig?! Er du overhovedet klar over hvor mange millioner skattekroner det koster?! Men ok, vi hæver bare skatten, så de kan få mere i bistand!! "De opfylder det der kræves"???!!! Hvad kræves det at være en nasserøv?! Hvad kræves det at sidde hjemme, ikke lave en skid og lade os andre betale for alle jeres familliefester?! Selvfølgelig tager du pengene, du bliver da her til du dør. Det ville da være for dumt at rejse hjem og være nødt til at arbejde for det! Puha.. Det gir sved på panden. Gider du ikke godt få fat i den ordbog og få svaret tibage, for jeg glæder mig rigtig meget til at sige dig et par ting igen!! Du forstår simpelthen ikke at det rent faktisk frydede en masse mennesker at der omkom så mange under den krig?! Forstår du ikke at folk har fået nok af vold, kriminalitet og unfair behandling! Vi hader jer..ok?! Hårde ord, men desværre virkelighed!!!!!!
tilføjet af

jyder i kbh

jeg har ikke noget mod jyder i københavn, hvis de bare holder deres kæft og sidder stille, eller skal de sku skride hjem igen
tilføjet af

vikinger

Dansker er ikke mere de pæner og humenister mere, de har læst deres histore og blevet meget vildlige .Det kan alle verden mærke.(Ander fog )(Piakæsko)de er Danmarks bedste represententer.
tilføjet af

høre nu her.......

Puhha..det du fortæller med legepladsen sker ikke hver dag. Ja, du er bange at dit lille land, det perfekt land forvinder. Men, Danmark er næsten udgået, er ikke de danske unge der taler hver tredje ord på engelsk i stedet for dansk. I det skriftlig sprog især i erhverss livet kommer mange ord på engelsk, fordi jeres primitive sprog var ikke forbredet til at klar globalizationen. Lige som i var slet ikke forbredet til at underviser invandrer på dansk. Det har været spil af penge. Er i ikke vilde med "friends" og jeres pop sanger synger på engelsk. I kan ikke giv kun adgang til england og US, jeres bedste venner, fordi her døren står åben for alle, fordi i er ikke rasister..OK. Og hvis du vil ikke se ikke noget som helst fejl på dit egen folk, det bliver dit problem. Jeg håner ikke nogen, jeg arbejder nok, men hvis det er nogen der henter eller endda får penge indbetalt i sit konto, det er jeres egen skyld. I er for dumme!! hvor meget tjener du?? det stikker dig i røven af nogle invandrer har det bedre en dig, kan du ikke klar at mørke har råd til noget, vil du se dem på knæ mens de vasker din gulvet.
De mennesker har nok det samme ansigt når deres penge bliver indbetale end de kongelig familie. Prøv at tage et billede af henrik, frederik,og joakim når han får sin million støtet fra EU.
tilføjet af

det koster vilje

igen puha, DÉT TROR JEG IKKE PÅ AT DET KOSTER MILLIONER og jeg kan ikke se, hvorfor skulle der være skattekroner?
AT DU opretter et eller forening eller parti. Det koster, tid og kugler, måske. Men hvis du er så utilfreds med din tilværelse fuldt med invandrer, så gøre noget ved det, i stedet for at være som en gammel kone fra et tredje verden land der sidder i sit køkken. Altså, i har lige betalt en borgelig familie fest der kostede over 120 millioner. Og ikke nogen som helst har betalt mine fester udover mig. Hvad mener du med "jeres" o "jer"....fordi du skal specificere: alle mørke?? dansk-gift kvinder, dansk-gift mænd? sorte? muslimer? araber? jøder? alexandras far? maries far? henrik? tyrkere? perkere? veluddanet? udlændige læger fra bosnie? irakiske tandlæger? salsa dansers? ufaglærte medhjælper og rengørings assistenter fra asia der passer jeres gamle og gøre rent deres lort?
OG NEJ JEG BLIVER IKKE HER INDTIL JEG DØR..NEJ!!ELLERS TAK! NEJ TAK!! DET LOVER JEG!! hvem har jeg dræbt i mit tidligere liv for at fortjene det???
tilføjet af

den allersidste indlæg

Jeg er danske statsborger........
tilføjet af

Enig

Jeg er enig, hvis folk kan opføre sig ordentligt er det selvfølgelig i orden de befinder sig i vores skønne land- Danmark.
Men så er man altså også nødt til at opføre sig godt, og ikke gøre Danmark til et land med rekorder i FX. at slå andre folk ned (Jeg ved godt dette ikke er en realitet!) Kort sangt man skal være en mønsterborger
tilføjet af

Lær dog at stave!

JA, Det er godt med dig, du kan jo ikke engang stave.
Skide Fjols!, jeg hader folk der generaliserer!
Væmmelige hilsner fra en Sur gammel mand!
tilføjet af

Ja nu står verden ikke længere.

Hvordan du er blevet det er da en gåde....... Du kan jo ikke engang dansk. Og jeg takker dig mange gange fordi du lover os at du ikke vil blive i vores land til du dør.
Hvis du skriver hvornår du skrider, så skal vi nok komme og vinke pænt farvel. :o)
tilføjet af

Skrid!!!!!!

Jeg er efterhånden træt af at vi konstant skal tage hensyn til indvandere, ikke flygtninge<--dem skal vi hjælpe. Men luksus indvandere burde pakke deres grej og rejse tilbage hvor de kommer fra. Vi har ikke brug for dem her! Hvis vi endelig skal have indvandere (den mangel der bliver på arbejdskraft i fremtiden) Henter vi dem fra "det nye europa" og de skal IKKE og jeg gentager IKKE hentes fra muslimske lande. Folk der fra har tilsynladende en kultur der er så fjern fra vores at vi aldrig vil kunne mixe det ordenligt!
Så jeg siger UUUUD!!!!!
Efter min mening burde man bombe:
Saudi Arabien, Irak, Iran, Syrien, samtlige afrikanske lande, Pakistan, Afgahnistan, Kuwait m.fl. askfalktere hele lortet sende alle dem der er indvandere fra de lande ned til deres respektive lande, så de kan bygge lortet op igen... Og når de er færdige ringer de også bomber vi hele lortet en gang til!!!!
Ja jeg er RASIST!!!!
tilføjet af

slap af..man

træk vejret dybt....altså..kan du ikke fatte det at det er forsent?? I har selv hentet tyrkerne i 60érne...så?? konsekvenserne?? se på dig..en ulykkelig danske i dit lille land på dit eneste korte liv ...OG i skal ikke hente arbejdeskraft fra det nye Europa..DE KOMMER SELV..vent bare...Alle er rasister, vi er alle rasiter , vi mennesket er bange for os....muslimer kan hellere ikke lide vesten..Men, I har tabt denne kamp...muslimer og jøder har indvaderet alle steder..jøderne er rige..og dygtige, svindler og korrupter og muslimer er voldige..ignoranter og lige så svindler og korrupter, bare uden hjerne,begge er nogle sviner, heldigvis jøderne holder sig lidt væk fra Danmark pga muslimerne..Det er en gavn..tror på mig!!
tilføjet af

Hørt!!!

Det kan ikke være intelligensen der trykker ham platfodet med den stavning...
tilføjet af

Ikke for noget, men....

Der er altså kun et 'r' for meget i opføre(r).
Det er vel ikke så voldsomt, en masse af de andre indlæg taget i betragtning! ;o)
tilføjet af

OK så siger vi det.

Fordi man kan have en kritisk holdning til nogle samfundsproblemer, så er man automatisk ikke humanist?????
Fordi man kan se problemer med visse fraktioner af indvandrerne så er man per definition medlem af Dansk Folkeparti?
Fordi man tillader sig at kalde en spade for en spade og være imod kriminelle indvandrere så er man ikke pæn?
Hmmmm.....Jamen så må jeg jo åbenbart være et grimt, stygt, ikke-humanistisk medlem af dansk folkeparti der stememr på Anders Fog! (Kunne du ikke i det mindste stave ordenligt på navnene?).
Egentlig synes jeg nu at det er rimelig humanistisk at byde rigtige flygtninge velkommen, give dem en start i landet, både økonomisk og hvad bolig angår.
At jeg ikke finder det rimeligt, at boligen for en stor del af indvandrernes vedkommende i perioder hedder fængslerne og at de derfor burde finde et andet sted at begå deres kriminalitet, er vel ikke ensbetydende med at jeg er racistisk? Det kunne jo være at ofrene for deres kriminalitet fandt at jeg var humanistisk?
Men hvis vore tidligere pæne og humanistiske opførsel blot har ført os hen hvor vi er nu, så er jeg da glad for at vi hverken er pæne eller humane længere. For det kom vi jo så ingen vegne med!
tilføjet af

Hvis der skulle være nogen...

af de der indvandrere der tjener mere end mig så er det jo nok fordi at jeg betaler skat og moms! Og så bliver min indtægt altså opgivet og er lovlig ;-)
Primitivt sprog???? Hmmm til syneladende er de flestes sprog herinde da heldigvis langt fra så primitivt som dit! Jeg håber ikke at nogen har ofret alt for meget på dig, for så er pengene da totalt spildt!
tilføjet af

HØRT!!

HØRT!!
tilføjet af

så hvis

så hvis man ikke er mønsterborger bliver man smidt ud?
tilføjet af

Tænk på dine medmennesker

Tænker du ikke på vi jyder også er mennesker, jeg ved godt i fra københavn kan så meget, men tænker du ikke på at mange af jeres dygtige folk, kommer fra jylland.
jeg synes ikke du kan være bekendt, at udsætte os for diskrimation. Men håber du ændre mening med tiden og lære at se der kan også være gode mennesker imellem os.
Vi tager ikke alle sammen til Tyskland og smuler vare over grænsen, eller arbejder sort.
Jeg vil forslå dig at komme på ferie her over i Jylland, så er jeg sikker på, du vil ændre din mening om os. Men hvis du er troende, så vil jeg forslå du bare undgår disse områder hvor der er mange troende.
M.V.H. Jyden 4g
tilføjet af

Et enkelt spørgsmål

Gælder det også for andengenerationsindvandrere
tilføjet af

Lær dog at stave

Laer douw adt schtawe
tilføjet af

Vær lidt realist

Den dummeste bortforklaring, eller en af dem man læser.
Tror du virkelig at aviserne- også JP lyver for at sælge aviser. Lyver billederne i TV også når de viser uroligheder med mørklødede personer.
Tag de sorte glas ud af dit brillestel og forhold dig til virkelighedens verden som den er.
tilføjet af

væk fra sagen

Så bare klag over stavningen og kommaer
tilføjet af

Hejsa...

Jeg deltager ikke så meget i disse debatter, kommer kun forbi en gang imellem. Men jeg vil da gí´ "gammeldansker" ret i at billederne i tv og aviser ikke lyver. Det meste af det der bliver fortalt i medierne er som regl også sandt. I skal også tænke på at hvis de bliver afsløret i at "lyve" så mister de mange kunder, jeg tror ikke at det er en risiko de store blade og tv-stationer vil løbe.
http://www.yalla.dk
tilføjet af

Hehehe

Det første du skrev lyder meget fornuftigt, men resten er vist lige i overkanten, når men god dag alligevel...
http://www.yalla.dk
tilføjet af

De skal opføre sig ordentlig

Jeg er for så vidt enig med dig i dine synspunkter. Tænk lige engang!!! Hvilken behandling tror I vi ville få hvis vi tog til deres land og opførte os, som nogle af dem gør her i Danmark??? Tror I vi ville blive taget med fløjlshandsker -NEJ!!! Vi ville ikke engang blive sendt hjem, vi ville blive straffet hårdt!! Tænk lidt over det!! OG UD MED DEM, hvis de ikke kan opføre sig ordentlig - sådan er det! Vi beh-øver selvfølgelig ikke være sådan som de lande, men det mindste vi kan gøre at et smide de dårlige elementer ud. Har den dybeste respekt for de, som klarer sig selv og ikke belaster andre. Nu kan der argumenteres for, at også danskere kan være kriminelle og nassere - ja, men de har været her hele tiden, så dem kan vi jo ikke smide ud til "deres eget land" - så dem er vi desværre nødt til at trækkes med, men fremmedes dårlige opførsel behøver vi ikke finde os i. Tænk på hvad jeg skrev tidliger i brevet - hvordan tror I vi ville blive behandlet i deres lande hvis vi ikke opførte os ordentlig?????
V.h. mig
V.h. Mig
tilføjet af

Pakistaner = Pakkis

I Norge sies det at den første som hadde rasistiske tanker var Polfareren Roald Amundsen. Da han satt fastfrosset i Nordishavet sa han;
"Den fordømte Pakkisen!"
tilføjet af

He he he

Jeg blev ikke engang stødt, men må blot endnu engang grine.
Hvorfor er det at man som Københavner ofte - og absolut helt uden noget at have det i - føler sig hævet over jyder?
Et eksempel: en jyde med eksakt samme baggrund eller uddannelse som en københavner, vil altid komme først i betragtning til en opslået stilling lokalt hos jer.
Hvorfor mon?
Jo, bl.a. fordi vi modsat Københavnere besidder generelle kvaliteter som f.eks.:
Vi holder aftaler
Vi har lavt/ingen sygefravær
Vi er ærlige/troværdige
Vi lover ikke mere end vi kan holde, derunder lider vi bl.a. ikke af urealistisk højt selvværd
Vi er effektive - vi realiserer visioner og når vores mål.
OSV
Hvem tror du egentlig bærer Danmark økonomisk?
Alene Randers (bor der ikke selv) står for mere end 10% af landets samlede export!
Hvad bidrager København med på den konto? Meget lidt, men til gengæld går de fleste afsatte kulturelle - og andre - midler procentielt hovedsagligt til at tilfredsstille jer, som reelt ikke har hentet pengene hjem til statskassen.
Osv. osv. osv.
Jeg nyder at gæste København, for det ender altid med at der er nogle "smarte" suspekter som søger at hæve sig over mig og mine ledsagere, og endnu er der ingen som ikke er blevet sat på plads.
Keep on - det er simpelthen for morsomt med jer og jeres evindelige luftkasteller.
By Nature
tilføjet af

Nu har vi fat i noget.

Endelig. Debatten bevæger sig ind til kernen! Integration af jyder på sjælland og sjællændere i jylland!
Det er jo det der er grundlaget for alt andet mht. integration. Hvorfor har vi ikke set det før? Tænk at der skulle gå så mange år og debateres så meget før vi endelig blev inddraget i din logik?
Glæd jeg medborgere, da problemet nu er identificeret burde det være en smal sag at løse det! Bare klø på!!!
Gaaaaaaaaaaaaaaaaab
tilføjet af

Trille kamellort

Alle indvandrene skal bare sendes hjem så kan de blive sat til at samle kamellort sammen og så trille det til kugler. Når kamellortne så har tørret i solen så kan de sælge dem som biobrændsel. Eller også kan de plukke dadler
tilføjet af

Bliver du aldrig bedre....

Endnu et bevis på TEK-12´s ringe evner ud i kunsten at debattere.
tilføjet af

Ringe evne

Min evne til at debaterer er ikke ringe , men jeg er bare ærlig.
tilføjet af

Ikke enig

Jeg synes ikke at det skal være et krav at være dansk statsborger for at blive straffet efter den danske lovgivning. Så snart man har planer om at bosætte sig i danmark (og altså ikke bare er på ferie) synes jeg at integrationen skal fungere sådan at de straffes efter den danske lovgivning, og at vi dermed ikke bar giver op og sender dem hjem!
Daniel
tilføjet af

til TEK-12 igen igen

Jo, du ER ringe til, at debattere. Det kan den her, og mange af de andre debatter her under "Integration" bevidne!
Du kommer ikke med velovervejede argumentationer, og nogle af dine beskyldninger er der ikke hold i.
En god debattør har undersøgt sit emne, inden vedkommende kaster sig ud i den svære kunst, at formidle sin egen mening on tingene. Og det har du tydeligvis ikke.
/caraline
tilføjet af

plukke dadler

jeg spiser ikke dadlerne ,hvis ikke de har vasket hænderne efter at have trillet kamellort.
tilføjet af

Den var sgu god

Den var sgu god HR minister HA HA HA. man kan jo ikke se om de har vasket hænder, når de er lortebrune i forvejen
tilføjet af

lortebrun

lort kan have mange farver fra helt lys og til kulsort, så de såkaldte lortebrune hænder kan i realiteten være lyse!
Farven på kamellort kender jeg ikke, men er den sort skulle man kunne se om hænderne er vasket, vel at mærke hvis personen er lysebrun!??
tilføjet af

Stavning

Hvis nu man bruger nogle af alle de millioner, som det parallelle arbejdsmarked unddrager i skat og moms, på stavekurser for voksne, har vi løst 2 problemer.
tilføjet af

Uglænge

Vi er mange der holder på at er de kriminelle skal de smides ud men sådan bliver det desværre ikke i Danmark
15-6-2004
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.