3tilføjet af

Anti stalker?

En af de meget farlige mentalsygdomme er stalker, dvs. at en mentalsyg er besat af et andet menneske, som denne farlige person forfølger med alle midler. Dog består besættelsen i, at vedkommende lider af indbildte vrangforestillinger om, at det forfulgte offer er stalkerens samlever.
Stalkere driver deres ofre til vanvid ved deres nådeløse uophørlige vrangforestillinger om deres indbildte parforhold. De bryder ind hos deres ofre, som de er besat af, at forfølge i et såkaldt kærlighedsforhold, der oftest rummer hadet ved de konstante afvisninger af forfølgeren.
J. Mylius er offer for en sådan stalker, også her bryder stalker tossen ind i hans private atmosfærer, og sidder trofast på første række til alle hans optrædener og stirrer ham dybt i øjnene. Stalkeren brød ind i hans sommerhus, hvor hun slog telt op i hans have, og boede, hun havde købt babytøj og hængt til tørre på hans tøjsnore, åbenbart lider hun også af indbildt graviditet og fødsel af Mylius barn.
I Sverige hjemsøges flere kendte også af stalkere, i sidste uge blev en stalker arresteret for, at have fremsat dødstrusler mod sit offer, og for at have knust vinduerne i offerets hus, truet konen og dennes barn med, at ville dræbe dem. Man ser altså et forblændet had til offerets samlevere og afkom.
Men er der nogen der kender til udtrykket anti stalking, som jeg her selv har døbt som diagnose for mentalsyge forfølgerhadere?.
Her er der tale om det modsatte af en stalker, som en eller flere mentalsyge, der er besat af deres ofre som de hader og ønsker, at udslette med alle midler. Også disse galninge udsteder dødstrusler mod ofrene, og kører intensive mentalsyge hadekampagner og injurier i deres uophørlige hadeforfølgelse af deres ofre.
De bryder også ind hos ofrene for, at skabe usikkerhed hos offeret, som de ønsker at dræbe til sidst, når de ikke længere kan nå offeret grundet distancen ved, at offeret flytter væk fra galningene udenfor rækkevidde i udlandet.
tilføjet af

????

Sikke noget sludder... I hvert fald fatter JEG nada af den svada.... men jeg er jo osse bare en mancph
tilføjet af

Det sker alle steder i verden

I USA har der været flere episoder. Hvor
en kvinde har sprættet en anden kvinde
op for, at stjæle det ufødte barn.
Der findes syge mennesker alle vegne, og
derfor skal man altid tage de nødvendige
forholdsregler. Men det er faktisk sjældent,
at du støder på dem.
tilføjet af

Desværre er jeg selv offer

For hvad jeg betegner som antistalker.
De er ikke til, at slippe af med, de dyrker deres sygelighed i fællesskab, og networker via telefonen med andre med samme sygelige tilbøjeligheder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.