3tilføjet af

Fortrydelsespiller og bivirkninger

Min veninde har indberettet bivirkninger ved fortrydelsespiller i form af ædeflip. Umiddelbart en time efter hun havde taget dem, blev hun sulten som aldrig før. Det har jeg aldrig hørt om....kan det passe ????
tilføjet af

det er stoppet nu

Hun er gået ud som et lys nu. Tror pokker med alt det hun har spist. Mit køleskab er ryddet. Man sku tro det var hash der var kommet i de piller. Jeg er stadig mystificeret. Troede man fik kvalme og ondt i maven osv.......
tilføjet af

underligt....

Jeg har taget fortrydelsespiller nogle gange, og har aldrig haft nogen som helst form for bivirkninger.. men den bivirkning din veninde har haft, lyder på mig som noget ganske uskyldigt...bare det ikke fortsætter når hun vågner igen!
tilføjet af

....

Det gør det ikke, for jeg har ikke mere mad i køleskabet ej heller i de andre skabe. Havde ikke så meget da hun kom over men nu har jeg intet. Hun kan få et glas mælk. Jeg har heller aldrig hørt om den bivirkning. Det har slået hende helt ud nu, hun ligger og sover som en sten på min sofa nu. Jeg har heller aldrig haft bivirkninger (har prøvet pillerne 2 gange), men kender mange der får det. Ædeflip er dog én af de bedre hvis man skal vælge. Så længe man ikke slår sig på flasken....;0)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.