2tilføjet af

hvem trænger mest til et danskkursus?

http://ekstrabladet.dk/underholdning/kendte/article228895.ece
Henrik har været her for længe - det kan vi lige så godt opgive, men det er på tide, at Mary forbedrer sit dansk. Det er ikke specielt forståeligt, når hun taler. Og det er jo underligt, når man tænker på, hvor meget hun er ude og åbne projekter og lign.
tilføjet af

Den Tasmaniske Forbindelse.

Det gør hun da og det undrer mig, at folk i undersøgelsen mener noget andet???
Hun skal repræsentere landet som dansker men ville aldrig med sine kundskaber bestå optagelsesprøven i dansk, som i dag er en forudsætning for at opnå statsborgerskab!
Vi kan ikke alle blive gift med en kronprins og få automatisk statsborgerskab.
tilføjet af

Hjemsendelse nu

Indvandrere der kommer for at nasse på vores sociale ydelser skal bare sendes hjem til deres skodlande igen. Hvis denne lykkeridder og fidusmager der for tiden kalder sig "Mary" ikke vil ernære sig ved ærligt arbejde og lære vores sprog, så bør hun sendes hjem til der hvor hun kommer fra, aldeles omgående.
Det bliver ikke bedre af at hun er gift med en anden arbejdssky bistandsnasser, hvis hun vil bo i Danmark så skal hun også overholde vores regler, og en af reglerne er at her i Danmark der skal man kunne sproget og man skal kunne forsørge sig selv. Jeg siger: smæk pengekassen i.
Hvis hun er så ked af at være her, at hun ikke en gang gider at lære vores sprog, så er der ingen der holder på hende, hun skal være velkommen til at tage hjem til der hvor hun kommer fra. Mig bekendt er der jo ikke krig i Australien.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.