2tilføjet af

Hvad skriver man?

Når man nu finder en profil på en, hvad jeg definere, sød pige, på en datingside så som dating.dk/scor.dk. Hvad skriver man så til hende, for at få hendes opmærksomhed, hvis man er interesseeret i hende, og gerne vil snakke lidt sammen. os et problem jeg har, ved aldrig hvad jeg skal snakke med fremmede om, og sådan et sted har man ikke engang en situation at tage udgangspunkt fra, hjælp plz.
tilføjet af

ikke så svært enda

Hej du...
du lyder næsten helt fortabt. Du kan jo fek.s starte med at skrive/fortælle hvorfor du har skrevet til denne pige... hvis du sys hun virker sød så skriv det... lad vær at skriv noget overfladisk som du ikke selv ville høre på... hvad kunne du godt tænke dig at en sød pige skrev til dig?? man kan altid snakke om et eller andet.. altid!!!! men gør det positivt... op med humøret det er slet ikke så svært enda... vil meget gerne høre hvordan det går!!! eller vhis du ikke sys det virker så skriv igen..
mange knus.. fra mig
tilføjet af

Ikke for langt !

Min erfaring med respons på kontaktannoncer er , at de ikke må være for lange...piger / kvinder får mange mail hver dag..og grovsortere for at få et overblik.
Hvis du med få ord kan overbevise hende om, at hun er noget særligt i dine øjne så kunne du skrive..her er et lille eks....
"Det du skriver virker spændende, måske... og især det du ikke skriver, er jeg nysgerrig efter at høre mere om..."
Ikke for mange og lange almindeligheder.
prøv det..eller noget der ligner...du skal skille dig ud fra alle de andre for at blive "hørt"
Go Jagt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.