3tilføjet af

Bbyg.dk - Ben Building Company – bedrager!

Bbyg.dk - Ben Building Company – bedrager!
Dimitar Nikolov, der udgiver sig for at være ejer af et byggefirma – Bbyg – henter fattige bulgarske mænd til Danmark som turister og beskæftiger dem som bygningsarbejdere i forbindelse med små byggeprojekter. Disse mænd har ingen uddannelse, sprogkompetence eller faglige viden indenfor byggeriet, så alt hvad de laver, skal lovliggøres, rettes op og laves om. Læse gerne http://www.anmeld-haandvaerker.dk/ om dette firma (???)
tilføjet af

Bedrager

Det er noget være noget.
Han skulle have en bøde.
tilføjet af

Bbyg på goggle

Nu har anmeldhaandvaerker.dk fjernet deres profil, så de kan ikke længere findes der.
Så tjek dem i stedet for på goggle, så dukker der da også dårlig omtale op.
Det er altid en god ide først at tjekke firmaet på Google også referencer bagefter, så undgår man tit de dårlige håndværkere som der er mange af for tiden desværre.
Mvh. Koludabyg
tilføjet af

bbyg.dk

Jeg kan desværre ikke være enig med dig om at bbyg.dk håntværkere skal være inkompetente.
i 2009 lavede de et par jobs for mig som var over al forventninger tilfredsstillende og jeg skal nok pointere at jeg er MEGET krævende og PERFEKTIONIST "kunde". Prisen på arbejdet, men fremfor alt den tid som det brugte på dette arbejde var langt mere konkursens dygtig end hvad jeg fik af alle "danske" håntværkere. Bland andet, Jeg fik lavet et selv nivellerende gulve på cirka 10kvm i min forretning, som for en "dansk" bygefirma skulle have taget 25 timer og tre mand, Bbyg fik det lavet på total 4 timer. Gulvet står så flot at mange af mine nabo butikker har spurgt mig, hvilket firma har lavet det.
Det er trist hvis du har fået et dårlig erfaring med deres arbejde, men fra det, skrive et indlæg og kalde dem for bedrager, da synes jeg at du er alt for hård i din omdømme og kritik. og i øvrigt... findes det et bygfirma som ikke er bedrager? :O) da skal det være noget helt nyt for mig!!!! det er en branche med hård konkurrence og man gør hvad man kan for at overleve.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.