21tilføjet af

Farvel og tak...

Så er det slut. Min kæreste og jeg nedlægger vores mailadresser her på SOL. Jeg har haft min SOLmailadresse i ca. 5 år nu. Der er problemer med visningen i vores mails, så de er ret besværlige/irriterende at læse. Vi har prøvet at skrive til SOLsupporten, vi skrev første gang 12. august, udleverede efterfølgende vores brugernavne og passwords.. Skummelt? Har også fået nogle svar tilbage fra SOLsupporten, men ikke rigtigt noget der virkelig kunne løse problemet. Først fik vi at vide at det er indstillingerne for dato og klokkeslet der var ændret. Det hjalp ikke. Så fik vi at vide, at det har noget at gøre med filtrering af mailsene, når de skal igennem SPAM filteret. Men nu gider vi ikke mere, vi har givet det en chance (1 måned). Så vi har besluttet os for at finde en anden gratis udbyder og ændre vores startside, som ellers har været SOL igennem tre år. Så farvel og tak...
tilføjet af

et godt råd

hvis du ikke kan skrive noget posetivt, så lad vær med at reagerer
tilføjet af

Smadder irriterende

Man kan gå helt i sort når ting ikke funker, om det er fjernsynet bilen eller mailen er underordnet, det er ikke til at holde ud.
Jeg forstår jer godt.
Der er mange andre udbydere, navnene behøver jeg ikke at remse op VEL ?
tilføjet af

Du behøver ikke remse...

dem op, men hvis der er nogen du kan anbefale vil vi da gerne høre mere...
tilføjet af

Et godt bud

Jeg er glad for min Ofirmail. Som fungerer fint
tilføjet af

Hotmail

Har haft hotmail i... 8-10 år. Der har ALDRIG, og jeg mener ALDRIG været nogen former for problemer med dem
tilføjet af

gratis mail

Jeg indrømmer - har også været frusteret over min sol mail, som jeg har haft i mere end 7 år.
Men kik denne http://mail.mail-online.dk/
Alice
tilføjet af

kvajhoved

du er da den største narrøv herinde. De har sgu da ret, efter SOL har lavet om igen igen, er det ikke til at læse sine mails, man skal sidde og køre frem og tilbage.
tilføjet af

ret

i har fuldstændig ret i at det ikke fungerer som det skal, og det har det ikke gjort meget meget længe, og når man skriver til SOL, så får man ikke svar tilbage, ja og så skal man udlevere sin kode, det har jeg aldrig forstået. Ikke nok med det, når man så har udleveret sin kode, så får man aldrig svar fra SOL. Gad vide om der sidder nogen derinde og nyder at læse andre folks post, og som får sig et kick af det. Det har jeg tit undret mig over. Held og lykke til jer, jeg følger nok efter om ikke så længe
tilføjet af

gmail

jeg har gmail, og den fungerer upåklageligt, der har aldrig været nogen problemer.Desuden er der så meget plads, at man aldrig behøver slette nogle mail. Det er en man skal have forærende af andre der har gmail, og jeg har nogle stykker. Så er du/I interesseret, så skriv jeres nuværende mailadresse, og jeg giver jer en gmail.
Ellers er hotmail også en mulighed, den er også god.
tilføjet af

Ja, håber der er flere...

der har tænkt sig at skifte til en anden udbyder. Måske skulle man oprette en forening over utilfredse SOL Mail-brugere? :-) Sådan en forening burde kunne få stor opbakning, da der er masser der brokker sig over SOL Mailen her på debatten.
tilføjet af

Ok,

vi vil gerne have sådan en invitation; emailadressen er lykkelaumannjensen@sol.dk
tilføjet af

What?? mener du password?

Beder support Jer udlevere password - hvorfor i alverden det? Det har jeg da aldrig oplevet, hverken med msn elle ofir, hvor jeg har mailadresser. De opretter da bare et nyt som man så skifter ved første login. Kunne man ikke få en begrundelse for den trafik, for det virker da meget mistænkeligt.
tilføjet af

hej igen

jeg har sendt jer en invitation til gmail.
Håber I bliver lige så tilfredse som jeg er.God weekend.
tilføjet af

Tak for hjælpen,

du må også have en god weekend :-)
tilføjet af

Der er altså noget om det...

- Det er nogt med at et spamfilter kan sortere ting fra, som kan blive misbrugt.. det er vel bare det, de (SOL) prøver at værne mod?
tilføjet af

sandt

2 eller 3 gange har de fået mit password, for det skulle de bruge, så jeg tror at der er nogen der nyder at sidde og læse mine mails igennem, ikke det at der står noget snavs eller noget, men det beder en seriøs udbyder da ikke om
tilføjet af

meget muligt

men skal de mon bruge vores passwords til det.
tilføjet af

hvorfor blander SOL sig ikke

jeg synes at det er mærkeligt at der ikke er nogen fra SOL der blander sig, der må være en moderator der har set dette indlæg, de er jo ellers hurtige nok til at reagere. Men SOL holder sig klogeligt i baggrunden, for de har intet nyttigt at sige. Underligt
tilføjet af

Ja det er rigtigt...

SOLsupporterne spørger om ens brugernavn og passwords ellers kan de ikke hjælpe. Der gik da også et par dage inden de fik dem, fordi vi lige ville spørge andre her på debatten om det nu kunne være rigtigt.
tilføjet af

Var det...

meget vigtigt, det der manglede?
Desuden skal de bruge ens password, for at tjekke ens indstilinger på kontoen. Det var den besked jeg fik, da jeg ringede til supporten i sidste uge.. det er okay med mig..
tilføjet af

jeg er optimist

synes heller ikke SOL er ligeså brugervenlig som før. Sikkert mere fancy, men det er ikke det jeg vil have. Men hey, den får sgu nogle chancer endnu. Jeg er meget tålmodig. Men som du sikkert har fået det anbefalet før (uden at jeg har læst resten af debatten9 så er Gmail et hit. Jeg kan virkelig anbefale den mail, jeg er yderst tilfreds
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.