10tilføjet af

hvad har religion/ideologi med integration at gøre?

det vil passende høre hjemme i gruppen: religion og livssyn?
tilføjet af

Enig, men...

Jeg egentligt enig med dig.
Men jeg mener problemet opstår, fordi racister og nationalister misbruger integrationsdebatten til at lave propoganda med.
Så'n er det jo også andre steder, desværre
tilføjet af

okey - men.....

bidrager du ikke selv med indlæg der? antiracister og antinationalister gør det jo også?
tilføjet af

Gensidig proces

Tja, jeg ikke siger på, at jeg har forstået dit spørgsmål.
Men la' mig sige det på denne måde så:
Integration (inddragelse) er en gensidig proces. Og derfor bremser visse danskeres racisme, nationalisme eller nazisme integrationsprocessen.
tilføjet af

jah

integration er en gensidig proces og forummet burde handle om denne proces og ikke om hvad der stod på nazisternes bælter og des lige.
tilføjet af

fjendebilleder

Ja, ok, men.....
Men jeg må godt svare ikke, når folk fejlagtigt påstår, at nazister er kristne.
Og synes du ikke debat om fjendebilleder er relevant i integrationsdebatten.
tilføjet af

jo du må da svare hvad du vil................

men om nazister er kristne el. ej mener jeg altså høre hjemme i religion og livssyn, fjendebilleder ved jeg ikke rigtigt med, det er en gråzone så det lapper over hinanden.
tilføjet af

Alt

Religion har alt at gøre mht. integration. Du tænker uden tvivl om islam's rolle i den forfejlede integrationsprocess i Danmark og andre civiliserede lande. Hvor mange problemer har vi f.eks. med fejl-integrerede Kinesiske buddhister eller Vietenamesiske kristne, endsige Amerikanske Mormoner eller Isrealske Jøder i Danmark ?
Når der tales om integration og religion, er det stort set altid islam der hentydes til og med god grund.
Der er mange aspekter i islam der gør, at muslimmer ikke kan integrere sig i værtslandet og faktisk ikke må integrere sig, bl.a. formaninger om ikke at være venner med andre end muslimmer, at muslimske kvinde ikke må gifte sig med ikke-troende, på trods af muslimske mænd gerne må sålænge deres børn bliver muslimske. Muslimmer må heller ikke arbejde for/tjene under ikke-troende, som gør integration vanskeligt. Den allerstørste hindring integration er dog ikke disse, men den indbygget intolerance, elitær og rascisme i islam der gør at denne gruppe troende til altid vil og skal adskille sig fra værtslandets befolkning fordi de er guds udvalgte og skal derfor efterleve hans sindssyge og umenneskelige love og påbud.
Dansk rascime er i dette sammenhjæng det rene vand i forhold til muslimsk rascisme, et faktum de færreste ved, ingen tør nævne og ingen tør gøre noget ved.
tilføjet af

øhhh

Jeg påstod nu ikke lige nazisterne var kristne. Men du skrev de ikke mente der var nogen Gud. Derfor spurgte jeg hvorfor der så stod "Gott mit uns" i deres bælter. Det er absolut ikke det samme som at sige jeg tror de er kristne.
tilføjet af

Propoganda!

En ny gasart?!
Hvad er det for noget vrøvl?!
I misbruger debatten for at få flere muslimer hertil, i har kun et i knolden, lad verden komme til os og hvad de siger skal vi blindt adlyde, og gud nåde trøste ham som ikke makker ret!
tilføjet af

Integrationsproblemer=Islam

Enig.
Så hvad er det mon alle disse muslimer der kommer til landet vil her?
Integration og religion (islam) er svært at adskille, selvom problemet forhåbentligt kun handler om en vis procentdel af muslimerne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.