54tilføjet af

Hvad er der galt i at få en abort?

Min mening har altid været, at det måtte være op til den enkle kvinde at vælge om hun vil beholde barnet eller abortere. Mange mennesker siger mig imod, og mener at man er morder hvis man abortere. Det mener jeg nu ikke at man er. Det er muligt, at det også gør ondt på barnet, men hvad er vigtist: At barnet lever og får en mor som ikke ville have den, eller at barnet dør og kvinder lever videre og en dag bliver den bedste mor, som hun kan blive?
tilføjet af

Helt enig

Jeg er helt enig i det du siger. Der er ingen grund til at få et barn man ikke kan forsøge eller ikke ønsker.
Jeg fik selv en abort da jeg var 15 år. Jeg ved godt at man siger at er man voksen nok til at have sex, så er man også voksen nok til at tage ansvaret for sine handlinger. Men det passer ikke.
Jeg er glad for at jeg ikke fik barnet. Jeg har i dag en sød dreng på 5 år og jeg kan give ham mere nu som 26 årig end jeg ville kunne give et barn som 15 årig.
tilføjet af

Abort

Der er ikke noget galt i at få en abort, hvis man har passet på sig selv. Der med mener jeg, at man har beskyttede sig når man har haft sex. Det nytter ikke noget at bruge aborten som noget vi bare lige gør når det er gået galt. Er vi voksene nok til at have sex uden prævention må vi også være voksene nok til at kunne stå ansigt til ansigt med følgerne.
Der findes så mange forskellige former for prævention og en enkel nødløsning hvis man har lagt hovede i skuffen og haft sex uden beskyttelse. Så undskyldningerne for at været nået til at abort er den eneste udvej kan forsvares ligger på et meget lille sted.
Når men det var så mit lille indlæg.
God sommer til alle jer derude i Cyder space eller hvor i nu sidder :)
tilføjet af

Uenig

Jeg er at den mening at jeg synes abort er mord, da det jo faktisk er et lille menneske der lever inde i ens krop.
Børn skal have lov til selv at vælge, men det kan de jo ikke når de ligger inde i ens mave.
Vi har selv været med til at lave dette lille barn som ligger i vores maver, det må vi lærer at tage ansvar for.
Hvis man er i den situation at man ikke selv er i stand til at passe sit barn findes der altså adotion???
Har du tænkt på det???
Jeg ved det må være svært at vide at der findes et lille barn derude der er af ens kød og blod, men det må da være dejlig at vide at man har givet den lille person liv, istedet for at frarøve det...TÆNK PÅ DET!!!!!
Jeg bliver mange gange vred på folk der tager aborter uden at tænker på de andre muligheder, prøv også at tænk på de mennesker der af hele deres hjerter ønsker at blive forældre men ikke kan, de ville kunne få stor glæde af de børn der kunne have været blevet født hvis folk ikke valgte abort.
Det er selvfølgelig bare min mening.
Jeg er selv 21år og mor til en dejlig dreng på 8måneder, han var ikke planlagt og kom midt i min uddannelse, men abort var aldrig en mulighed. og intet står mit hjerte nærmere end ham:-)
JEG ELSKER HAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

egoistisk børne slagter

folk som dig skal udryddes fra verden, de spreder deres møg sprække få et barn og slagter det barn bagefter. Who made you god? `BITCH´. Nej hvor ærgerligt din mor ikke har haft din mening, det ku ha været dejligt
tilføjet af

Godt For Dig!

Jeg synes at det er godt for dig, at du var stærk nok til at få et barn midt under din uddanelse. Mange ville have valgt andet, men du gjorde hvad der var rigtig for DIG. Jeg kan desværre ikke rigtig være med i sådan en diskussion, da jeg aldrig har haft sex og derfor ikke været i din situation. Da jeg skrev dette emne indlæg fortalte jeg blot min mening, som den er nu. Hvis jeg en dag bliver gravid før det er planlagt eller ligne, så må jeg være ærlig at sige jeg ved ikke hvad jeg ville gøre. Men jeg mener stadigvæk at det må være op til den enkle kvinde at vælge hvad hun vil gøre med hendes gravititet.
tilføjet af

Tag og bliv voksen!

Nu er det altså sådan, at jeg aldrig har haft sex i mit liv. Og har ingen planer om det før jeg bliver gift. Så det med at jeg er typen som spreder ben og derefter myrder mit barn, passer overhovdet ikke på mig. Jeg fortalte blot min mening, som er den nu. Og jeg ved at nogen menneske, blant andet dig, ikke mener det samme. Og det er okay, men det stopper mig ikke fra at sige min mening.
Ang. din mening om at min mor burde have haft sammen mening, så jeg ikke ville leve idag. Det kan kun få mig til at tænke at det samme burde været sket for dig, siden du har et problem med at andre mennesker har en anden mening end din. Jeg synes, du burde blive voksen og indse at verden ikke forgår efter dit hovede.
tilføjet af

May life protect you and your child

Du er ene af de få og bedste eksempel verden har brug for.
You can be proud of yourself and your sweet little
boy. I dont need to tell you that you did the right thing, i`m sure you know it yourself everytime you look in his eyes. I hope all of your dreams and his baby dreams come true, best wishes from the heart to you and your boy. Fra en ny bagt far til en pige på 10mdr. JUBIII!!!!!!
P:S.. søg efter `Pampers.com´, kanon tilbud til baby under 12måneder.
tilføjet af

Rigtigt

det er helt rigtigt..
som kvinde skal man selv bestemme, selv om der er en mand der vil ahvde barnet, skal man tænke på sig selv, og barnets fremtid.
der er nogen der længere nede skriver at det er mord, men biologisk set er det IKKE rigtigt!
det er også derfor at man ikke må få abort efter der er gået 3 måneder, fordi der har det udviklet sig til et foster, og før det, er det ikke noget liv endnu!
hvis man synes det er mord før 3 måneder, skulle man også synes det er mord at få menstration!
Kvinder/unge uden uddannelse, eller overhovedet kan tage vare på sig selv, og ikke har lyst til at få et barn, skal ikke lade nogen overtale sig!
det er en selv og ikke andre der bære byrden, og hvis man vælger den ene eller den anden vej, vil der altid være nogen der er imod.
gør det man selv føler er rigtigt, og hvad andre mener!
tilføjet af

du tager helt fejl, følg med i skolen..

som kvinde skal man selv bestemme, selv om der er en mand der vil ahvde barnet, skal man tænke på sig selv, og barnets fremtid.
der er nogen der længere nede skriver at det er mord, men biologisk set er det IKKE rigtigt!
det er også derfor at man ikke må få abort efter der er gået 3 måneder, fordi der har det udviklet sig til et foster, og før det, er det ikke noget liv endnu!
hvis man synes det er mord før 3 måneder, skulle man også synes det er mord at få menstration!
Kvinder/unge uden uddannelse, eller overhovedet kan tage vare på sig selv, og ikke har lyst til at få et barn, skal ikke lade nogen overtale sig!
det er en selv og ikke andre der bære byrden, og hvis man vælger den ene eller den anden vej, vil der altid være nogen der er imod.
gør det man selv føler er rigtigt, og hvad andre mener!
foresten har jeg selv fået arbort fordi jeg fejler en sygdom hvor jeg desværre ikke kan få drenge, og hvis jeg gør dør barnet, og jeg kan ryge med i købet, så jeg vil hellere havde mit liv, og børn!
kald mig bare egoist at jeg ikke vil dø, og lade mit barn lide!
p.s. bare et spørgsmål.. er du bare en mandsjuvanist eller hvad??!!!
tilføjet af

Abort ..

Jeg har selv for 7år siden fået en abort, og var inden da imod abort! Jeg blev gravid og valgte at tage konsekvensen, og få barnet .. Og graviditeten gik fint, indtil jeg fik taget en fostervandsprøve i 4 måned .. Resultatet af prøven viste at noget var galt med barnet, og jeg blev sendt fra det ene sygehus til det andet for at blive scannet, så lægerne kunne finde ud af hvad der lige var galt! Det viste sig at barnet havde rygmarvsbrok, som havde udgjort en alvorlig skade i hjernen .. Jeg fik at vide, at jeg ventede et barn der var hjerneskadet, som højst sandsynligt ville komme til at sidde i kørestol hele sit liv - ikk kunne gå, tale el. noget som helst .. Kort sagt: han ville ikk få et værdigt liv! På daværende tidspunkt var jeg i 24 uge .. Og fik anbefalet af lægerne at føde det med det samme! Det var en hård tid .. Jeg var meget ked .. Men vidste at det ikk ville være et liv for ham .. Så jeg blev indlagt, fik vestimulerende, og fødte en lille dødfødt dreng .. Det var en forfærdelig oplevelse .. men en beslutning jeg hurtigt måtte træffe!
Jeg mener i dag at abort er iorden, hvis grundlaget for det er der .. Man kan jo ikk bare undlade at beskytte sig, og blive gravid gang efter gang, for så at abortere - det er svineri!
Ha en fortsat go sommer :)
Ss.
tilføjet af

Kvindelig Anarki eller hvad???

Get your facts right.. STUPID.
Once a human embryo has fertilized into an egg>>>
`X+Y=X-0+Y-0=XY=Z´. Z is the feotus which is alive
enabling the next embryonic stage to transgress to, which scientists calls the foster. The foster is now protected from death by law, only because it is physically unrecognisable through our limited technical resources available. That means women are only murderers after 3 months of pregnancy, they are allowed to kill the unborn child before that time because it is almost impossible to get a
good picture of the baby on Kodak, and furthermore
we cant hear the child scream because there is`nt a strong enough mic-booster in the house. On that basis, ass-licking lawmakers say there is no life anyway before 3mths, and so because of their natural fear of women like you, they grant you women a free license to kill. And some of you women use this free-murder offer to actually kill
your own child and hide behind the `Womans Right´ badge. "Kvindelig Anarki".
Your previous `abortion´ is understandably acceptable, no-one must die in order to give life. A life of irreversable pain is not life at all, it is torture. I hope there is a cure for your illness or at least next time you fall pregnant lets hope its a girl. But nevertheless,
you must not encourage the idea of abortion as an easy wayout for women who cannot bear the responsability of their actions or consequencies.
If `Abortion´ were made illegal, then there would be far fewer pregnancies occurring. `Abortion´ should only be the right of a woman under special physical and biological reasons, such as yours - where having a child could be torturous or fatal.
Oh by the way.. Jeg er ikke en mandsjuvanist, I believe in the presevation of life no matter how young a life is. I believe in women,their natural beauty and ability to bare new born life. I believe that we live in male-chauvanistic world and women have had to struggle very hard to get where they are today. I respect women and what they stand for. The one thing I dont believe in, is the killing of life, unfortunately in this case it is the female that bare new life and its responsabilities. If man could have babies my opinion would still be the same.
tilføjet af

svar til Daisy

ikke andet end du slår et kommende barn ihjel
Daisy men du syntes måske det er smart med at få abort

Clara
tilføjet af

Idioti

Clara,
Hvorfor skulle jeg synes, at det er "smart" at få abort? Jeg synes ikke der er noget smart i det overhovedet. Som jeg har sagt en million gange før så har jeg aldrig været gravid, og derfor aldrig fået en abort. Så dem, som du mener, "dræber" deres børn er jeg ikke i blandt.
Grunden til at jeg intet har imod abort er, at jeg kender mange kvinder som har fået børn og derefter givet dem væk. Jeg ved hvordan de børn har det. Prøv at forstille dig, at vokse op med viden om at din mor ikke ville have dig. Ved du hvad det gør ved et barn? Derfor mener jeg at i nogle tilfælder er det bedre at få en abort.
Daisy
tilføjet af

Clara er IKKE en idiot, Sød Lille Daisy

Just read the double-moral shit you have written.
You are the Devils Advocat, so that makes you just as GUILTY. Så næste gang du forsøger at sige
noget fornuftigt(umuligt), think twice before you throw the dice. Ha det godt Sød lille Daisy.
tilføjet af

Holder du aldrig kæft?!

Mr.Truth (hvilket du jo ikke er!), du er den største idiot jeg nogensinde har mødt/"talet" med. Du vil have at ALLE har samme mening, og tro som dig, men prøv at vokse op og indse at verden ikke går efter hvad du vil have. At nogen overhovedet kan holde dig ud privat kan jeg ikke fatte! Du er det største lokum jeg har kendt i hele mit liv. Og tro ikke at dit engelsk gør dig mere "voksen" eller "sej", du virker bare som en idiot der ikke kan tale dansk.
tilføjet af

Så Så Så Søde lille daisy

Har du menstruation nu, eller hvad?. Har jeg måske ramt en er de få lille nerver du har?. Hvorfor bliver du ved at sige jeg vil ha alle har
samme mening og tro som mig. Ta´dit stakkels liv sammen før din bitterhed overtager dig. Jeg er bare imod at slagte børn, men det synes du er fedt. Så selvfølige vil jeg ha at verden har min
mening på det område.
Jeg er englander og synes det danske sprog er meget begrænset, ligesom din hjerne. So if my english is too much for peanut brain to understand
then you have another mega problem Sweet Little Daisy. Hvordan kan du sige at jeg er det største
lokum du har kendte i HELE dit liv?. Har du ingen spejle hjemme?. Først troede jeg du var kun en børne-morder, men åbenbart er der flere mørke psykopatisk sider i dig. Du er virkelig i shit street. I hope you can learn to be happy oneday,
being bitter, immature and childlessly stupid wont help your life. Du kan åbenbart ikke vokse mere i verden, så bliv hvor du er og prøv at leve med dig selv. Ene dag vil lykken måske banke på din dør og du vil blive gift og få børn, hvis altså ikke du slagter dem. Ha´ det rigtig rigtig godt Søde lille daisy GET WELL SOON.
tilføjet af

hvad der er galt i at få en abort

hvis du er stor nok til at bolle med fyre er du også voksnen nok til at tage dig af det lille uskyldige menneske der kommer til verden ved at man boller, ellers må man jo lade vær eller bruge noget så det ikke sker
tilføjet af

En lille besked til Mr.Truth...

Så fordi man siger sin mening har man lige pludselig sin menstruation?! Hvorfor skulle jeg have et stakkels liv blot fordi jeg har en anden mening end dig? Jeg har aldrig sagt, at det er "fedt" i at "slagte" børn. Jeg har blot sagt min mening, hvilket er at det er op til hver sin KVINDE at bestemme om hun vil have abort eller ej. At du så ikke har samme mening er cool, men du burde ikke se ned eller være uforskammet overfor mennesker som ikke har den mening (hvilket du jo altid er). Hvordan kan jeg være børnemorder når jeg ALDRIG har været gravid? Og hvem siger jeg ikke er lykkelig og gift med en mand? Hope to hear your thoughts soon!
tilføjet af

You are so confused

First you tell me I am the worlds biggest toilet,
og du fætter ikke nogen ku hold mig ud privat. jeg tror virkelig at jeg giver dig noget det går
dig lidt mærkeligt. there must be something about me that stimulates you. All i ever accused you of was child murder, to me its the same, if you say you would not abort but thinks its ok for another woman to then you could just as well pull the trigger., and until you come right out and declare that abortion is murder and must be made illegal, i will always have a bad opinion of your opinion on abortion. Og ikke sig noget logne historie om mig, jeg se ikke ned overfor mennesker
som ikke har min mening. I explained in my last comment about that. Du må ha en stakkels liv, fordi hvis du hader mig så meget hvorfor svar du mit breve?, jeg burde vær lort for dig som du har sagt og ikke til at brug tid på. Det fortæller mig
at dit liv kan ikke være ret spænden. men jeg hader dig ikke, du er ikke verdens storste lokum,
du er bare en advokat for kvinde det vil abort. Og
den mening vil jeg reagere på. If you are married
and i dont believe you are, then your husband must be scared shitless of you, I have a good idea of what you are like as a person, for satan du kan bliver gal. You are a mad violent woman,
and i am pretty sure you are a small built woman. One thing is for sure you are not very happy right now
something has happened to you in your past that you cant let go of, you have trouble accepting
that people may like you. Dont be Daisy, deep down I´m sure you are good, you are just confused about a few things. But everytime you mention abortion så kommer jeg efter dig. Du ka faktisk godt lige mig så dont play hardball, du er falsk
over for dig selv. If we did`nt have this difference of opinion you and i would not have a problem talking. Oh, just one more thing, if you were really married, then you dont love him anyway
to love someone you must first love yourself.
Ha´det godt min pige
tilføjet af

Korekt

Det giver jeg dig også ret i. Personligt er abort intet jeg selv kunne finde på, men jeg mener ikke at det er forkert for andre kvinder som vælger det. Hvem giver os ret til at dømme dem?
tilføjet af

Chorkeret!!!

Hvad fanden har du gang i "mr Truth" Aldrig har jeg hørt et så stort et fjols!!! Synd du er så dømmene.. Og uviden.
tilføjet af

Abort er ikke et præventionsmiddel

Alle kvinder har ret til at vælge abort, men når de bruger det som præventionsmiddel, så er det til at brække sig over... For det er nemlig sygt!!!
tilføjet af

Selvfølgelig er du morder

Om det er et liv er uden for alt diskution.Det gror jo og udvikler sig til at blive et fødedygtig barn.
Hvis det ikke var levende så ændrede det sig jo ikke.
Hvis man er gammel nok til sex.Ja så er man også gammel nok til at føde et barn.
Hvorfor blev du egentlig gravid? Ingen behøver at bleve gravid idag.
Du er umoden,selvisk,uden ansvar for egne handlinger.
Hvorfor skal barnet slås ihjel for at du kan nyde dit liv.? Det har jo ikke bedt om at blive lavet,men blev lavet for at du kunne få tilfredsstillet dine lyster til sex.
De lyster som var så store at du ikke havde tid til at beskytte dig.
Så selvfølgelig er du morder,og burde vel egentlig også straffes som sådan.
tilføjet af

naarrjj hvor voksent

deter sådan nogle som dig der sidder gamle og ensomme UDEN børn fordi folk ikke kan holde en selvretfærdig satan ud...... tyg på den...LOL
tilføjet af

pssshh

hva med at skrive dit eget istedet for at stjæle det fra et blad
tilføjet af

caveman

selv i stenalderen brugte man naturmidler for at fjerne og forhindre graviditet...... men det er også skidenemt at være højt til hest, når det ik er dig der er bundet på hænder og fødder.....
Take a good look at your self...
Det er let at dømme andre ik´.......
tilføjet af

Enig!

Enig!
Fra det øjeblik sædcellen møder ægcellen opstår der liv, og alt det, der skal udvikle fostret gennem graviditeten er der fra det øjeblik! At få foretaget en abort er at ødelægge dette lille liv, der ellers ville være kommet ud af sin mors liv som et menneske ligesom dig og mig.
Vi mennesker må snart lære at forstå, at vi ikke altid kan definere, hvad der er sandhed udfra vores eget lille hoved og udfra, havd der nu passer bedst ind i vores liv. Og ej heller kan vi bestemme, at der først er liv efter 12. uge, når det er et faktum, at livet skabes ved undfangelsen.
Man kan altså ikke være imod abort i nogle tilfælde blot - enten er man for liv eller imod!
tilføjet af

abort

Nu drejer emnet jo ikke om at "være bundet på hænder og fødder".
Så egentlig skulle jeg måske ikke have kommenteret det.
Men så let er det altså ikke.
Du ser jo helt bort fra hvad emnet drejer sig om.
tilføjet af

get the point

det der er humlen er, at hun stiller et spørgsmål og straks bliver rakket ned...... hvis du læste HELE indlægget ville du måske forstå, at jeg synes abort er okay, men nogle mænd bare gerne vil se en gravid, barfodet og lænket til komfuret........ Mænd har vælg, men det har kvinder så sandelig også.... Når mænd fører krig er de helte, uden tanke på de blodige spor de efterlader, men når kvinder får fjernet en lillebitte celle himler folk straks MORD. men det har altid været en del af livet, men har altid foregået på lukkede døre.... desværre er der stadig nogen der mener, at det fortsat skal være sådan.............knz
tilføjet af

firkantet

jeg kan skam også være firkantet.......... hvis man drikker en øl er man så alkoholiker..... øl ødelægger ens krop jamen er man så for eller imod liv.............
Livet er bare ikke så firkantet som du måske gerne vil have, og med bævende hjerte gentager jeg mig selv: selv i stenalderen vidste man hvordan man fik en abort... dengang brugte man bare planter(læs naturmidler)og senere trådte lægevidenskaben til..... Så langt så godt.... Hva nu hvis et liv først er et liv når det fødes........ det diskuteres stadigt;)
tilføjet af

GODT SÅ

Dette er et generelt indlæg så skal vi bare tage den herfra for ellers kan jeg skrive det samme til alle.......
Abort eksisterede allerede i stenalderen.Dengang brugte kvinderne naturlægemidler med stor succes til en masse, og heriblandt prævention OG abort.
Efterhånden som tiden ændrede sig, kom der er en mere teknisk bevidst lægevidenskab, der via en masse ofre, celler såvel som kvinder, endelig fandt en sikker metode, uden at slå kvinden ihjel eller sterillisere hende. Hvis abort ikke skulle eksistere, var det nok ikke opfundet.
Så kan vi så diskutere hvornår et liv er et liv, men det overlader jeg til de mere filosofisk anlagte personer..... jeg har min egen overbevisning, men den skal da ikke trækkes ned over hovedet på folk. Det der harmer mig, er når folk spiller bedrevidende og mener det er mord...hvad kalder i så korsridderne....nånej det var jo for en GOD sag.... uden tanke for de stakler de lå sønderlemmet tilbage.... Selv idag bliver folk udråbt til helte, bare fordi det er krig....Så til alle jer, der mener abort er mord....tænk jer om næste gang i jubler over en eller flere soldater der har slået andre ihjel for en god sag...... Mange af disse er oftest uskyldige mennesker, der er fanget imellem andre folks meninger......................out
tilføjet af

Lukkede øjne

Men det er jo ikke noget agument, at man også foretog aborter i stenalderen!!!
Det diskuteres, ja, om der først er liv, når barnet fødes, men det er en tom diskusion, som kun findes, fordi folk lukker øjnene for sandheden. Du skal tænke på, at barnet allerede er fødedygtigt før de 9 måneder, så du kan ikke afgøre det på den måde.
At vi mennesker ikke kan se barnet, før det fødes, betyder jo ikke, at der ikke er et lille menneske derinde i moderens mave.
Siger man som du, at der ikke er liv, før barnet fødes, så ser man kun tingene udfra sin egen horisont og forståelsesramme!!!
tilføjet af

aha

men oki det er fødedygtigt, men absolut ikke altid levedygtigt...... det er kun på grund af læger, mange af dem overlever.... og det er ikke at lukke øjnene, derimod mener jeg det er snævertsynet at mene kvinder ikke har valget over deres egen krop uden at der absolut er skinhellige folk til at morakke over dem. Den der kaster den første sten.........
tilføjet af

Hvor er dine argumenter?

Så du synes altså, vi i vores sundhedsvæsen skal lade være at redde børn, der er født for tidligt...?
Hvor i alverden har du lært at argumentere henne? Det er da ikke noget argument at kalde mig skinhellig! Må man nu ikke længere have en holdning til tingene? Eller er det relativismen, der hersker, sådan at alt kan være et fedt? Naturligvis er det kvindens egen krop, og den må hun for min skyld gøre med, hvad hun vil. Men hun er ikke dommer over liv og død og har ikke ret til at bestemme, at et andet menneske, om end meget lille, ikke skal have lov at leve!
"Den der kaster den første sten..." Nu er det vist dig, der moraliserer - jeg siger bare min mening, og hvis du ikke kan tåle, at jeg har argumenter for den, så.........
tilføjet af

jamen jamen

du vender og drejer alt til dit eget.......... det er da fint nok, men det preller af på mig, men se hvor vredladen du bliver!!!!!! ´
Se det i et større perspektiv! Du mener abort ik er okay, men selvsamme læger går idag ind og redder liv, alt alt for tidligt.... Hvis det var rigtigt, skulle disse børn slet ikke være født... DVS at hvis teknologien ikke var der....... Man må tager det sure med det søde, og for dit vedkommende medregner det aborter!!!!
Derudover synes du vist alligevel ikke kvinder skal bestemme over deres egen krop, idet de ikke må bestemme om de vil af med CELLEN eller ej.... og som afslutning.......
dine argumenter holder ikke vand over for mig, lige så vel som mine ikke gør det over for dig....... sværere er det ikke!
tilføjet af

argumenter

een lille ting.... det burde slet ikke være nødvendigt at skulle argumentere, idet jeg mener det er kvindens EGET valg, ligegyldigt om andre mener det ikke er mord eller mord.
Hvorfor er der altid nogle der skal råbe og skrige samt prøve at køre andre i sænk, og når det ikke lykkedes, er der dømt krig!!!
Jeg har intet imod aborter og dertil hørende, idet det er kvindens eget valg og KUN hendes...
Vælger hun at beholde det... fint
Vælger hun at fjerne det.... fint
I do not care..... Det er ens eget valg
tilføjet af

Svært valg.

Jeg blev i år nød til at træffe det svære valg, at få foretaget en abort. Jeg er 42 år og burde vide hvordan man undgår at blive gravid,men trods prævention skete det alligevel.Jeg har 2 store teen-age børn som fungerer godt. Jeg lider af dårlig ryg, har fuldtidsjob og syntes slet ikke jeg kunne overskue at skulle starte forfra med et lille barn.Min mand var ikke i tvivl om, at vi skulle have en abort. Men det var et frygteligt valg at skulle træffe, og jeg må for altid leve med tvivlen om det nu også var det rigtige.
tilføjet af

Har selv fået en abort..!!

Hej "Mor".
(Underligt at skrive "hej mor" til en man ikke kender.. hi hi..!!)
Jeg forstår dig udemærket og jeg kan rigtig godt forstå du fik en abort. Tanken om at skulle starte forfra er meget uoverskuelig. Det er jo et ansvar for livet og man er bundet på hænder og fødder mange, mange år frem i tiden.
Nu kan jeg jo kun svare for mig selv... jeg ville ikke have det særlig godt med at have forældre der var 64 når jeg selv var 20. Ikke fordi jeg ville flove mig, men fordi jeg ville bekymre mig om, hvor længe jeg havde dem endnu. Desuden er det jo også begrænset hvor meget energi og overskud man har når man når lidt op i alderen og det har ens børn jo unægteligt brug for fra deres forældre.
Det er et meget svært valg.
Jeg fik selv en abort som 21 årig fordi jeg overhovedet ikke havde lyst eller tid til et barn. Så er der måske nogen der tænker "det skulle du have tænkt på noget før", men det kan jo smutte..!! Vi er kun mennesker..
Hvis jeg havde fået det barn, med ham jeg overhovedet ikke viste om jeg ville være sammen med resten af livet, havde jeg selvfølgeig elsket barnet, men samtidig havde jeg måske også irriteret mig over at det ligesom kom i vejen for alle de ting jeg ville nå. Det er jo ikke sådan nogle følelser der skal være til stede når man bliver mor. Tværtimod.
Man skal være klar, have lyst og desuden føle at man kan give barnet nogle ting og erfaringer med på vejen. Ellers går det jo bare ud over barnet.
Jeg synes man skal tænke langsigtet, men det er jo bare min mening.
Ha' det godt.
Mvh. En kvinde


tilføjet af

Tak for dine søde ord!

Hej "Kvinde"!
Det var dejligt at få et svar fra en, der forstår mine overvejelser. Netop det med at blive gamle forældre til et barn var en meget tung grund til at vælge abort.Jeg føler at det at få en abort stadig er et stort tabu.Meget få kvinder fortæller om det, hvis de har fået det gjort.Særligt hvis de er i min alder.Det er ligesom for flovt.Da burde man være klogere.Det er som om man bærer rundt på en stor skamplet i sjælen.
tilføjet af

intet at skamme sig over

Du tog en beslutning og der er intet at være flov over men som en del inklusive dig selv siger, vil der altid være folk der dømmer andre... så længe du kan stå ved dine egne handlinger, er der vel intet at være flov over, så andres meninger skal ikke tages så tungt....
knz
tilføjet af

Ejj, Helt ærlig!

Okey undskyld mig..
Men hvis en abort skulle betegnes som mord, ville det nok heller ikke have været lovligt Idiot!
Hvad med alle de junkier der får børn, i denne situation skal man ikke kun tænke på sin egne handlinger men også på barnets fremtid.. Hvilket barn ønsker at vokse op, hvis mor ikke ønsker at have haft det..
Prøv at tænke lidt fremad Nar, det kunne være det kunne hjælpe lidt.. Jeg er helt sikker på at dem der får foretaget en abort gør det for deres og barnets skyld... Og jeg kan fortælle dig at det er sku hårdt PSYKISK og FYSISK at få foretaget en abort..
Jeg selv blev gravid på piller med to tvilinger.. Som jeg så beholdte... Men det havde da heller ikke været et mord hvis jeg havde valgt at få dem fjernet..
tilføjet af

LIVET ER VIGTIGST

Abort er drab, og derfor uaccaptabelt.
Det vigstigste er, at vi får lov til at leve det liv vi er skabt til.
Du går vel heller ikke rundt og dræber de mennesker du ikke kan lide ????
Jeg er selv mor til 5, de er ikke alle planlagte ønskebørn, men er til stor glæde for hele familien, OG JEG VIL IKKE UNDVÆRE NOGLE AF DEM.
tilføjet af

Til de glade abortbrugere

Synd jeg først har set disse indlæg nu :-(
Men kære kammerater: Valget har i jo ved sengekanten.
Hvad er det for en gang baljepis at gå og tro at man kan lege gud. Jeg fatter overhovedet ikke at i mener at i har valget at slå et barn ihjel. Det er jo iøvrigt heller ikke meningen med fri abort: At dummen mennesker der bliver gravide og ikke kan tage ansvar for deres handlinger kan slå barnet ihjel, fordi de altså er igang med en uddannelse.
Helt ærlig: Vågn dog op.
Stå dog til ansvar for jeres handlinger. i må endten være meget unge el. meget umodne.Så burde i måske vente med sex til i var gamle nok til også at tage ansvaret????
Hvordan kan i leve med jer selv efter sådan et mord???
Kig godt og grundigt på det lille barn du møder næste gang, det kunne have været ham. Hvis hans mor var ligeså dum.
Og så undskyldningen om at være bundet osv. HELT ÆRLIGT. Du lever i et land der serverer dig ALT på et sølvfad min pige. Det er kun et spørgsmål om at ville tage ansvar. Jeg har selv været enlig mor med en lille som 19 årig. Jeg ved hvad jeg taler om. Idag er jeg lærer og mor til tre.
Tag dig sammen.
That´s life
tilføjet af

dejligt for dig!

Det er da skønt at høre at du lever et tilfredsstillende liv men nogle dejlige unger som du elsker. Og selvfølgelig elsker man de børn man får - det er det at være forældre...
Men den sammenligning du kommer med - "du går vel heller ikke rundt og dræber de mennesker du ikke kan lide" Jeg ved ikke rigtig om jeg skal grine eller græde... Grine over en fuldstændig vanvittig perspektivering eller græde over den manglende empati og uvidenhed!! Fair nok at du er imod abort - men hold det sagligt! Hvilke kunne være et generelt ønske til debatten her på sitet!! Hvad der i den grad ryster mig, er den fordømmende tone man kan finde i indlæggene. Det er utrolig hovmodigt dømme andre ud fra et valg de faktisk har - og selv skal leve med - uden af kende noget som helst til deres situation, omstændighederne omkring den evt. uønskede graviditet, familieforhold, socialenetværk o.s.v. Og vigtigst af alt ikke skal leve deres liv!!! Jeg tvivler meget stærkt på at de kvinder der vælger abort, ikke tænker sig meget godt om, at de ikke vender og drejer mulighederne, og - selvfølgelig nogen mere end andre - bærer valget med sig resten af livet, og af og til undre sig om det kunne have været en ham eller en hende!
Jeg vil sig at jeg er imod abort - men i den grad for fri abort! En så stor beslutning om barn eller abort, kan kun og alene kun ligge hos den kvinde, der er gravid Det er hende liv, hende krop, hende der skal leve med valget - hvad end valget bliver.
tilføjet af

Jeg er uenig!!!!!

Jeg er uenig i meget af det du siger om abort. Jeg vil ikke gå og hakke ned på dig, men jeg er ueing med dig!
Jeg vil sige, at det er op til en selv hvad man synes. Helt ærligt synes jeg ikke. at abort skal være et valg! Jeg synes, at man er i en så stor følelsesmæssig fortvilvelse så man kan ikke ved hvad der vender op og hvad der vender ned.
Jeg vil sige at jeg er en troende kristen. Jeg har et synspunk ud fra Bibelen! Bibelen siger at Gud har skabt os, og ved alt om os før vi er startet. Før hvors forældre har samleje. Han ved alt om os før det.
Jeg ved godt, at det er lovligt i Danmark at få fåtaget en abort hvis man er under 12. uge. Men nu hører jeg også at Kvindeligt Selskab har begyndt en kampanje hvor de vil søge støtte til de kvinder på Færøerne. Abort er ulovlig på Færøerne og derfor vil Kvindeligt Selskab støtte dem der gerne vil til Danmark at få abort. Det synes jeg altså er for dårligt. Det færøske folk har selv valgt det parlament der bestemmer derse love, og der vil altid være folk der er uenige.... Men man skal ikke gå hen til færøske kvinder og sige, at nu har I en muglighed for at få abort: I kan tage til Danmark helt frit! Kvinder der er uønsket gravide er følelsesmæssig ikke i stand til at stå overfor den besluttning!!!
tilføjet af

i chok

OMG! hvad fanden er dit problem?!
barnet kan knap nok registrere ting...(er ikke inde i hvornår børn udvikler ting og sådan.. så undskyld hvis jeg tager TOTAl fejl)
hvor slemt er det at få en abort?
tænk på en kvinde der knap nok kan få penge til dagen og vejen. og pludslig bliver hun gravid fordi at hun havde en lidt for sjov aften i byen. hun kan ikke forsørge barnet ordenligt.... skal hun havde barenet?
sys lige du skal passe på at kalde folk mordere.... er alle mænd så ikke også mordere når de ligger og hiver i dyret der hjemme? eller når de har beskyttet sex med kæresten? de er da næstemn lige så meget mordere!
de dræber jo mennesker! og kvinder! de dræber jo også mennesker når de menstruere! *i chok*
bare tag det roligt en anden gang ok...
et eller andet sted er vi alle mordere.. mænd skal havde lettet trykket... kvinder skal havde deres menstruation..
tilføjet af

hmm...

hun sagde sin mening...
og hun sagde også hun aldrig havde haft sex før.... hun har en mening.. alle mennesker har ret til det
når du siger det om hendes mor..... så er du vel for at hun fik en abort?
så du er vel et eller andet sted for aborter?
er man lidt dobbeltmoralsk? ja det tror jeg sgu nok man er!!
tilføjet af

AMEN!!!

sådan!
selv lægerne har sat en grænse..
det er ikke engang et menneske før 3 måneder!
måske burde man alligevel stole lidt mere på læger.. selv om de kan vræe lidt for hurtige til at diagnosere en
tilføjet af

der er det galt at det burde være OVERFLØDIGT

og man er en stor idiot hvis man ikke beskytter sig imod at blive gravid,når man ikke ønsker det barn!Motherfucka!så kan man desuden bortaddoptere væsnet..ved ikke om DU ville føle noget ved det;-)men ellers synes folk RENT Faktisk at det er ubehageligt at gennemgå(smerter,savn,DØD)-kroppen har heller ikke ligefrem godt af det vel
(Jow jow,husk pillerne the next time)
Har du måske så også selv prøvet det???:-.
tilføjet af

hvor har du ret

min mor bortaddopterede min lillebror>:-(
tror I jeg tilgiver det!Hun tuder selv når det nævnes!saml benene og nyd jeres ungdom-så længe det varer.
tilføjet af

Giver Ret ! .

Heej .
Fatter Jer Seriøst Ikke❓.
Hvordan Kan I Tage Livet Fra Et Lille Barn❓.
Hvis Det Er Muligt Vil Jeg Gerne Høre Fra Både Dig Og Jer Andre . Hvad Er Jeres Mening Om Abort❓. HVORFOR Gør Man Det❓.
Er Ved At Skrive Projekt Om Aborter Og Kan Måske Bruge Jeres Historier Hvis I Vil Have Det Altså❓. Hvis Vi Måske Må Bruge Din Historie (Både Hvis Du Har Fået Abort, Altså Hvorfor? Og Hvis Du Valgte At Få Barnet Selvom Du Ikke Var Så Gammel) Kan Du Skrive Til Min Mail: CamillaNielsen91@hotmail.com
Håber På Nogle Historier❓.
- Jeg Er Personligt Imod Aborter .
Jeg Ville Ikke Kunne Få Mig Selv Til A "Dræbe" Mit Eget Barn . Er En Pige På 13(snart 14), Så Det Ville Være Svært For Mig Med Barn, Men Hva❓. Det Ville Heller Ikke Kunne Få Mig Til At Få En Abort . Meget Muligt Jeg Ikke Er "Bukse-Myndig" - So WHAT❓.
M.V.H Camilla ! .
tilføjet af

Ehm .

Strammer Du Den Ikk Lidt❓.
Jo Kvinderne Bestemmer Over Deres Egen Krop❓.
Men Her Er Der Tale Om At Kvinder Bestemmer Over Liv Og Død❓. Er Det Retfærdigt❓.
Alle Har Forskellige Meninger, Men Det Er Liv Og Død Vi Snakker Om Her Lille Ven❓.
Nu Vil Jeg Ikke Sidde Her Og Spille Stor ! .
For Jeg Er Ikke Ældre ! .
Mugligvis Er Jeg "Kun" 13 .
Men Hvis Jeg Er Gammel Nok Til Sex, Tar Jeg Osse Efterfølgene ! ,
Sådan Har JEG Det ! .
- Din Meneing Er En Anden . Ok Med Mig ! .
tilføjet af

man er ikk et dårligt menneske....

Hvis man ikke selv har stået som 15 årig og gravid, synes jeg ikk at man skal være så dømmende overfor dem som har været igennem det...
jeg tror ikk på at der er nogen i verden der ligefrem har det godt med at skal ha den abort.
ens krop er heller ikk klar til at skal være gravid, og føde et barn som 15 årig...
men man skal aldrig bare tænke at hvis der sku ske noget, får jeg bare en abort...
man er altså ikk et dårligt menneske, fordi at man har fået en abort!!!!
hilsen moi
tilføjet af

det er hårdt..

fik en abort som 17 årig, det var det sværeste valg i mit liv... jeg elskede ham jeg blev gravid med, men det var ikke gengældt på samme plan.. jeg var ung og meget uerfaren.. jeg synes det var flovt at sige at jeg ikke tog p-piller og han sku ta et kondom på, hvilket jeg kun kan tænke hovedrystende tilbage på.. men den gang var det flovt, og hvorfor sku det gå galt for mig?? man blir jo ældre hmm.. jeg var klar i hovedet og vidste at jeg ikke var klar til at ta mig af et barn som barn.. sku have uddannelse og den rigtige mand inden.. så fik abort da jeg var i 6. uge.. hurtigere kunne det ikke gøres, ellers havde det blevet gjort før.. men nu, hver gang jeg ser et barn, er jeg tæt på at tude, elsker børn og drømmer om at få en hel flok, når jeg er klar.. har ikke dyrket sex siden, og regner ikke med at komme til det inden jeg finder manden i mit liv, jeg har lært hvor ondt en nat fuld af nydelse kan gøre... tro mig det er ikke et let valg man bare tager fordi det er lettest.. har ikke snakket med nogen om det, da man aldrig kan vide follks holdning, og det er ved at æde mig op indefra.. så tænk jer om alle i som dømmer os der ikke føler der er andre udveje..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.