4tilføjet af

PET opruster nu

Politiets Efterretningstjeneste (PET) er begyndt at annoncere efter et større antal nye medarbejdere som led i den generelle oprustning mod terror, heriblandt er del fra SOL.dk!
PET har en lang række krav til ansøgerne, fremgår det af den stillingsannonce, som er lagt ud på spionagenturets hjemmeside:
"PET søger Danmarks bedste folk!
Har du lyst til et spændende job i et udfordrende og uformelt miljø? Politiets Efterretningstjeneste søger nu 20-30 nye medarbejdere til at tage sig af samfundskritiske opgaver. Det kan for eksempel være at hente kaffe og basser til den overordnede, udarbejde falske kørselsregnskaber eller overvåge erotiske hjemmesider på kanten af loven.
Som du måske ved, er den vestlige verden i denne tid udsat for nye trusler. Derfor skal du være rede til at blive sendt ned i den lokale døgnkiosk på alle tidspunkter af døgnet for at holde øje med, hvad Hassan foretager sig i baglokalet. Eller følge med prins Joachim på diskotek og løbende vurdere trussebilledet.
For at komme i betragtning skal du være mand eller kvinde, over 20 år, minimum have bestået 8. klasse og må meget gerne kunne tale dansk. Vi ser også helst, at du har en uplettet straffeattest. Men ellers finder vi ud af noget. Lidt ordenssans er ikke af vejen, da vi har med følsomme sager at gøre. PET's grundregel er i øvrigt: Mist hellere klassificerede papirer end chefens basser.
Vi tilbyder en komfortabel løn, gratis rejser med DSB, fri aflytning af din nabos mobiltelefon og årlig "PET of the Year"-fest på Damhuskroen.
Har du nu fået lyst til at komme med på holdet, så send et par linier om dig selv uden bilag og eksamensbeviser - men med foto af dit kæledyr - til:
Politimester Lars Findsen
Politiets Efterretningstjeneste
Klausdalsbrovej 1
2860 Søborg
Eller kig forbi til en uformel snak og rundtur, ~...bare spørg efter Lars!
Vi skal have din ansøgning, når det passer dig."
© *Britt & Bilde* - ta' det med et smil, ~...det' fis C",)
tilføjet af

Må lige være noget for din ven Aabenraamanden ;o)

lol for et grineren indlæg
tilføjet af

Nå det er ikke mig - der mangler et a.

Det må være min debat navnebror , vi er 3 , har jeg set.
tilføjet af

Du har vist interesse for PET.s arbejde.

http://www.pet.dk/
Muligvis er der en ledig stilling.
tilføjet af

Luk nu røven

din idiot.
Du forurener debatten!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.