5tilføjet af

Hvad betyder Blog??

jeg støder mere og mere på dette ord Blog,hvad betyder det????Underligt med alle de engelske ord i det danske sprog.Det danske er ved ar blive ødelagt af det forbandede it sprog.
tilføjet af

Weblog

Blog er en forkortelse af ordene "web" og "log", det vil sige en virtuel logbog, som dog ikke fungerer som en logbog i traiditionel forstand, men på mange forskellige måder alt efter, hvilken information bloggeren deler med andre osv.
tilføjet af

Det er da

bare et smart udtryk for en dagbog som er offentlig på nettet....... jeg giver dig ret.....
Det danske sprog fejler ikke noget, men det andet viker jo "smart" hvis man vil imponere nogen med at kunne en masse fine fremmed ord.....
Lad os beholde det danske sprog...
Jr.m
tilføjet af

Det er en netbaseret, offentlig dagbog

Kommercielle weblogs bruges af firmaer til en mere levende kundekontakt og nyhedsformidling, da alle kan kommentere på teksterne på bloggen. Det er stort i USA, og har stort potentiale herhjemme. Mange tøver dog, da man jo ikke kun hører fra de tilfredse kunder på bloggen, men også de sure.
Et eksempel på en privat blog kan læses her: http://talfeen.smartlog.dk/
Det er min egen blog. Ellers kig på http://blogbot.dk/
Rigtig god fornøjelse.
tilføjet af

J<dhs

Måske hvis det danske sprog havde de ord man skulle bruge havde man ikke brugte engelske. Men nu er det sådan, at dansk er et monolog sprog. I engelsk hvor man har flere ord af næsten samme betydning afhængigt af stuationen har man kun en på dansk.
Det gør selvfølgelig ikke noget når man taler med en person, for så er det ordets jargon der bestemmer dets eksakt betydning. Men når man skal skrive kan det blive et problem.
Synes bare lige jeg vil dele lidt input med dig:)
Ps. Håber du forstår ovenstående oprindelig engelske ord..hehe
tilføjet af

Gode dagbøger!

Dette er en udemærkede blog - hvis man er til Ladyen slags!
http://www.skattetryk.dk/2006/08/28/frank-aaen/
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.