22tilføjet af

Nabostrid

Jeg og min familie er desværre blevet involveret i en nabostrid, noget der går mig meget på.
Vi har en labrador på 2 år som ikke er glad for at være aæene hjemme. Det betyder at den ind i mellem hyler når vi ikke er hjemme. Det sker ikke hver gang den er alene og det er ikke tit den er det, da min mand og jeg arbejder forskudt.
Vi er godt klar over problemet og forsøger at løse det.
Vi træner med ham og vi sørger altid for at han er lukket inde i huset og har noget at beskæftige sig med når vi ikke er hjemme, så han ikke står i haven og hyler.
Det er også blevet bedre, men vi har en nabo som bliver ved med at ringe og klage - hver gang hun er fuld! Og det sker tit.
Jeg har forsøgt at forklare hende at vi arbejder på sagen, og at det ikke kan passe når hun påstår at hunden har stået og hylet 3 gange i denne uge. Jeg har været sygemeldt siden i torsdags pga. en operation og har ikke været hjemmefra siden, og jeg har ikke hørt han har hylet.
Hun påstår også at han hyler når vi er hjemme og han er ude i haven, men det har jeg aldrig hørt og hvis han står og gør kalder vi ham ind med det samme.
Jer undrer mig også over at der ikke er nogle af de andre naboer der har sagt noget om det til os, hvis det er så slemt som hun påstår.
Hun ringede i aften i en magabrandert, jeg kunne næsten ikke forstå hendes snøvlen, og var meget ubehagelig. Jeg spurgte hvorfor hun bliver ved med at ringe og hvad hun vil opnå med det.
Hun ville bare lige fortælle at hunden hyler snart hele tiden og at hun nu vil klage til politiet.
Jeg forsøgte endnu engang at forklare hende at det ikke hænger sådan sammen, men man kan ikke tale fornuft med en fuld fordrukken kvinde.
Jeg er selvfølgelig bekymret over politianmeldelsen, men jeg er også pisse gal fordi sådan en fordrukken kælling bliver ved med at ringe.
Min mand vil køre ned på vores lokale politistation i dag og snakke med dem om sagen - det bedste forsvar er som bekendt et angreb.
Naboen er en kvinde på 45-50 år som lever af kontanthjælp. Hun bor sammen med en fyr som i telefonbogen figurerer på en anden adresse - altså socialt bedrageri. Hun er ikke vellidt blandt onrådets øvrige beboere og hvis hun vil politianmelde os fordi hunden en sjælden gang hylet inde i huset, så får hun sin sag for. Jeg er virkelig tændt på en gang nabokrig og hun slipper ikke uden skrammer.
Hilsen fra provinsen
tilføjet af

Hold da helt kæft

Sikke et dejlig kvarter i bor i......!!!!
I guder hvor er i dog alle intollerante, det er ikke sært i skændes og kævles, du ser ned på arbejdsløse og vil anmelde pigen for socialt bedrageri...skam dig.
Du vil så gerne give hende "drukmåsen" skylden for det hele, men alt balladen er startet med jeres dårlig opdragelse af hunden.
Hvorfor snakker i ikke om sagen face to face...?
Jeres problem med hunden det må også kunne løses, for det ligger i en lille bagatel når hunde hyler.
tilføjet af

du er da en spasser...

Hvorfor lukker du ikke røven hvis du ikke har noget fornuftigt at sige..
Stortset alle dine inlæg er totalt latterlige.Få dig et liv så du har andet at se til..
men måske at der ikke er nogen der vil ha dig med den opførelse du ligger får dagen..
Folk som dig burde mental undersøges for du har da en temlig stor skrue løs..
tilføjet af

anonymt

Hej
Jeg syntes du skal tage det helt roligt - hun har ikke en sag. bed hende om at skrive op hvornår hun kan høre hunden og så skriver du op hvor når hunde er alene hjemme. så vil det gå op for hende at det ikke er ret tit hun høre hunden og du vil altid have et mod argument når du kommer med sig liste - lad være med at bruge for meget energi på hende. endelig kan du jo kontakte de sociale myndigheder og sig at hun har en mand boende det kan alle gøre anonymt.
tilføjet af

Who gives.....

.....a shit!!! Læg dog røret på når hun ringer!! Få nyt nummer, eller flyt! Ja, en hund gør sguda! Det gør jeg da o´s når jeg er alene hjemme! Glem den stive nabo!
tilføjet af

Du er nok ikke blevet smidt ud af

folkeskolen, for du har aldrig gået der.
Du er som den anden ligeglad med problemmet bare vi får svinet soulmate til, velkommen i klubben oscar.
Du skal ikke blande dig i en debat hvor du ikke har kommentare til, du skal smide din computer ud, for du ender da med at skære dig på den.
tilføjet af

Brainless

SUUUUUTTTTT RØØØØØVVVVV soulmate...
det undre mig at du ved noget om skoler..
du er jo kugleskør og fuldstændigt uligevægtig.
søg hjælp !!!!!
tilføjet af

Du er så stor

at jeg ikke tør spå om hvad du fejler
tilføjet af

Lav et indlæg

om offentlig angiveri, hvis vi skal angive nogen idag, så skal vi være klar til selv at blive angivet imorgen....!er du klar til det, gør du ingenting som du ikke må......?
tilføjet af

Ej, ved i hva.....

Nu skal i altså holde op! Det er et helt uskyldig debatområde det her. Vi andre vil gerne bare skrive lidt sammen, hvis vi har nogle spørgsmål, eller noget at fortælle. Hvis i kun vil skændes og være uvenner, så må i altså gå!
tilføjet af

Hunde og naboer

Hej Provinspige
Sikke dog en irritende nabo du har.
på denne side om netop hunde og naboer er der et uddrag af § 4 i hundeloven(http://www.hunde-info.dk/page51.shtml)
Hundelovens § 4 bestemmer, at en hund ikke må forstyrre de omkringboendes ro ved gentagen eller vedholdende gøen eller tuden.
Dette vil med andre ord sige, at hvis hunden dagen lang opholder sig i haven eller er alene hjemme, og hvis den gør eller hyler hele tiden (måske fordi den er ked af at være alene hjemme, eller fordi den hører eller ser forbipasserende), så kan naboerne klage herover til politiet.
Politiet bør, hvis det finder, at forholdet har et væsentligt omfang, give ejeren pålæg om at træffe foranstaltninger til at undgå disse gener. Hvis et sådant pålæg ikke hjælper, kan politiet forlange, at hunden bliver fjernet.
Visse støjproblemer skal man dog som nabo - tåle, og der skal altså være tale om grove tilfælde, før politiet er pligtigt at gøre noget ved sagen.
Jeg fornemmer ikke, at der er tale om et groft tilfælde hos dig, så jeg tror ikke, du skal tage din nabos trusler for alvorligt.
Prøv evt. at forhøre dig hos nogle af dine andre naboer, om problemet virkelig er så slemt.
tilføjet af

well

bakker soulmate op i denne her !
tilføjet af

Prøv at

lade være med at hidse dig op over hendes brokkeri, når hun er fuld, behandl hende som en dronning, vær meget venlig. Hvis hun er uforståelig (pga. fuldskab) må du venligt, men bestemt sige at nu lægger du røret på, fordi hun er for beruset til at føre en samtale. Opfordr hende til at melde jer til politiet i stedet for at chikanere jer på telefonen.
Husk at hun har vundet, hvis du bliver ophidset. Tæl til ti!.
Gem den der med anmeldelsen til, hvis det bliver helt helt galt, ellers er du selv med til at optrappe konflikten. Jeg har set det mange gange via mit arbejde.
Kunne det være en idé at gå ind til hende på et tidspunkt, hvor hun er ædru (hvis et sådan tidspunkt findes) og spørge mere ind til hvordan og hvornår hun bliver generet.
Bor I i parcelhus?
tilføjet af

Du kunne

jo også få det loppebefængte savlende møgdyr aflivet, så var alle dine problemer løst.
tilføjet af

ja...

...det kunne jo faktisk være at køteren er pisseirriterende - men det skriver Provinspigen jo selvfølgelig ikke, det er jo hendes... Ligesom ens egne børn altid er pragtfulde uanset hvor møghamrende træls de opfører sig i selskab med andre kunne det jo faktisk tænkes, at hunden også er rimelig belastende at høre på. Er der aldrig nogen af jer rygklappere der er blevet holdt vågne af en hund der står og gør - det er træls...!!
tilføjet af

Ej, ved i nu hva.....

Nu syntes jeg snart at det bliver for meget! Hvordan kan det være at hver gang der er nogen der stiller et helt uskyldigt spørgsmål, eller fortæller en go historie. Så hidser folk sig helt op??? Hvorfor kan man ikke bare holde sig væk hvis man bare vil genere. Det siger jeg, ja jeg gør så!!
tilføjet af

Lille Pige...

...det her er et forum, hvor man rent faktisk kan få lov at sige sin mening - hvis du er så frygtelig konfliktsky skulle du måske holde dig væk.....!??
Har du tænkt over, at fx denne historie med hunden har to sider - og hvad hvis hunden rent faktisk ER til gene for naboerne, vi har jo kun hørt den ene side af historien fortalt af hundens ejerkvinde, og den labber folk åbenbart i sig fordi den søde lille vuffer da selvfølgelig er mere tiltalende end en fordrukken kvinde....
tilføjet af

Tak for kommentarerne

Både til de konstruktive og de destruktive........
Jeg er helt på det rene med §4 i hundeloven og ved at det er mit ansvar at hunden ikke generer omgivelserne.
Jeg er også på det rene med at nogle vil mene jeg holder hånden over min hund og ikke kan se de gener den må påføre andre, men dette er ikke tilfældet.
Som jeg skrev er vi fuldt ud klar over problemet og arbejdet jo netop på at løse det, men det tager altså tid at vænne en hund af med sådan en uvane. Ja, vi har sikkert ikke levet op til det ansvar der følger med at anskaffe en hund, eller rettere ikke været helt klar over hvor længe der skal arbejdes med opdragelsen, men bedre sent end aldrig.
Og hvis det virkelig er så slemt hvorfor har andre naboer så ikke påpeget det?
Goodwill spurgte om vi bor i parcelhus - ja det gør vi.
Og Soulmate, du skriver problemet med hunden må kunne løses, ja det kan det da og vi er godt på vej.
Og det med socialt bedrageri, tja jeg ved godt det ikke kommer sagen ved, men man når sommetider et punkt hvor man ikke længere magter at tælle til ti og hvor hævnen stikker snuden frem.
Forøvrigt burde det jo meldes under alle omstændigheder, men det er en anden debat.
Hilsen fra provinspigen
tilføjet af

"sygelige folk som naboer´!..

hej til dig den trist sørgmodig kvinde!!..
ved du hvad jeg har selv haft hund engang,og den har ALDRIG brudt sig om at være alene hjemme:der er desvære ret mange folk som har yderst ondt i røven -når der er nogen som har noget som ingen andrer kan få.jeg tror bare dig ,og din mand skal lade det prable af skuldererne så jeres hverdag ikke går itu."jeg ved godt,det kan være ret svært når man bare har total løst til at smadrer fjæset på den nabo som forvolder sig en masse "skadelige bakterier" i kvarteret.-men man må desvære ikke sådanne noget,-hvem gider ,og side i brummen for en nabopest?.
men i kunne jo få den trist oprørlige beboer til at samle hundelortene op efter den,når den har besørget på deres gangsti:i kunne da osse be dem om at lufte den når i er på jobs-for det lyder som de ikke selv er på jobs-siden de har tid til ,at se og høre hvad side beboeren laver.men find noget på den "lynhurtige diktafon mand" -og give ham den samme remse.
held og lykke med nabokrigene.
p.s.ærligt talt kan jeg ikke forstå at folk opføre sig sådan måske har de set for meget ,af den amerikanske familie-jeg kan desvære ikke lige huske hvad den serie hedder -men de har ihvertfald ret mange nabokrige der.
go held...fr."risfimsen":-)
tilføjet af

øje for øje

Du lever efter øje for øje princippet, så jeg håber din nabo anmelder dig for den slags som hylenden hund skal man da anmelde, og jeg håber alle dine andre naboer gør deres pligt og anmelder din hund også.
Det vil være rigtig træls for dig, men det er jo dine egne princippert de i så fald bruger.
tilføjet af

Nabo til hundeejer

Nu er det jo dig der har hunden og er glad for den, men en hund i et villa kvarter kan være til stor gene for naboerne.
Normalt er det kun frustreret hunde der gøer dagen lang.
Mennesker med stor forstand på hundeopdragelse har ikke en hund der gøer uhæmmet, jeg kender adskellige jægere som ikke har støjproblemer med deres hund.
Min nabo har en stor hund som gøer hvergang den bliver lukket ud i haven (den står bundet). Den får lov til at gø i 15 til 20 minutter før der bliver gjort noget ved det, min nabo råber tit inde fra huset "føj" til hunden i håb om at den så kan forstå det..! ellers bliver den først lukket ind, når jeg begynder at råbe at de skal få lukket kæften på den møj køter,(dette kan nemt foregå kl. 06.00).
Noget jeg ikke har fatte m.h.t. nogle hundeejer er at, hvorfor anskaffer folk sig en hund, når de ikke bruger den til noget som helst, ikke gider at motionere hunden tilstrækkeligt og konstant skal skælde hunden ud fordi den gøer pga. den står bundet i haven...? jeg fatter det simpelthen ikke, og det er jo synd for hunden, uanset om den gøer fordi den ikke kan lide at være alene hjemme, eller fordi den gøer af kedsomhed.
Jeg er sikker på at du og andre som har problemer med jeres hund, vil mene at I er gode mod dyr, men hvis man lader en hund være alene hjemme og den er skrægslagen for det, ja så kan man vel ikke sige at I holder af jeres dyr, snarere det modsatte, for hvilken forældre vil lade sit barn være alene, hvis ungen græder og er utryg og bange for at være alene hjemme..!
tilføjet af

Hvad skal man dog med nabostrid

Nå man kan have netstrid herinde *lol*
Til den stakkels hundeejer, tag den med ro, hun er sikkert så stang bacardi at hun glemmer at ringe til politiet. Hver gang hun ringer siger du bare pænt farvel og lægger røret ved siden af telefonen, mon ikke hun så bliver træt af den store telefonregning. Held og lykke fremover
tilføjet af

Bare et gæt

Måske mener du Desperate Housewives? Det er en god serie.🙂Og med det problem der, vi har et lignende problem med vores hund, den kan heller ikke lide at være alene. Men vi skruer lidt op for radioen og lufter den også, så den bliver træt. Så sover de også lidt mere, i stedet for at gø.
Held og lykke! :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.