6tilføjet af

Er Boligbasen OK?

Hej,
jeg overvejer at melde mig ind på boligbasen.dk, da jeg ofte pr mail får tilsendt annoncer med gode og billige lejligheder i Københavb.
Men kan man regne med denne side? Mener jeg engang har hørt, at hele konceptet var noget fusk. Er der nogen som har erfaring med boligbasen.dk?
Det koster nemlig 500 kr at melde sig ind, så ville være rart med andres syn på sagen.
På forhånd tak!
tilføjet af

Uha, hold snuden væk !!

Hvor fristende det end måtte være når man SÅ gerne vil have et sted at bo, så skal du vide at den slags næsten altid er svindel og humbug....
http://www.dr.dk/DR1/kontant/2006/05/09204639.htm
Håber for dig at du finder noget på den anstændige måde.. 😖
tilføjet af

hold dig fra boligbasen!

som du skriver så er det ren og skær fusk, jeg har kun haft held med en enkelt boligside - denne kostede også lidt penge, og i realiteten er der ikke nogen der må kræve penge for adgang til boligannoncer, men prøv i stedet hos lejebolig.dk, der er det gratis i en begrænset periode.
tilføjet af

Forbudt.

Det de gør er ulovligt. En 3. part må ikke tjene penge på annoncer på den måde de gør det på. Samtlige af disse boligsider hvor du skal betale skal man holde sig helt væk fra.
tilføjet af

Måske

Jeg meldte mig ind i boligbasen da jeg stod uden en lejlighed for et år siden og der syntes jeg at der var nok af lejligheder at vælge imellem. Var ude for at se på flere af dem og ingen af dem var udlejet. Men det var så også i Esbjerg området, det forholder sig nok mere anderledes i KBH.
tilføjet af

Hold dig fra Boligbasen + andre forslag

Hej - Jeg har været på Boligbasen i snart det ½ år,man køber for af gangen, og har modtaget helt vildt mange svar med lækre billige lejeboliger, som jeg håbefuldt har skrvet til mange af - uden nogensinde at høre fra en eneste af dem. Jeg har læst, at direktøren begrunder det med mange, op til 600 henvendelser på enenkelt annonce - men hold dig alligevel væk. Jeg er helt holdt op med at skrive mere til nogen af dem.
Desuden ejes Bolignu.dk af den samme som ejer Boligbasen - så ved du det.
Boligportal.dk (dyr) skulle være ok, idet, man ofte selv kan ringe til udlejerne, har selv haft kontakt til div. der i flere omgange - men man skal være meget hurtig, blot få timer efter en lejlighed annonceres kan den allerede være taget. På Bolighit.dk (199kr./½år) kan man også ofte selv ringe til udlejerne. Dba (Den blå avis)synes jeg også er ok, gratis og ofte telefonnr. oplyst. Good luck.
tilføjet af

Hold dig fra boligbasen.dk

Det lyder fristende, men det er 100% spild!
Dette gælder også 247net.dk
Jeg har selv lige fundet en lejlighed gennem boligportal.dk - ingen problemer der... Er også blevet overrasket over alle de udlejere som har svaret tilbage...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.