77tilføjet af

Aftalt spil?

Har Italienerne ret, når de påstår, at Danmark og Sverige har aftalt kampens resultat i aften?
tilføjet af

Den italienske presse

Man må sige at den italienske presse bruger alle tricks for at skabe sensation. Der er åbenbart ikke noget der hedder god presse-etik i Italien.
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=253551
tilføjet af

aftalt spil

Selvfølgeligt snyder Danskerne og Svenskerne ikke i aftenes kamp, det er ganske enkelt umuligt at spille på resultatet 2-2
Italienerne blæser det godt op, men det er kun fordi de selv ville prøve at snyde, hvis de var i samme situation.
Husk på italien er korruptionens hjemland.
tilføjet af

hmm

Lol aftalt, ahh det er nok lige at stramme den... hvor langt ude
tilføjet af

2 - 2

Ville ønske at Danmark og Sverige aftalte det resultat.
Det ville være kanon at se de spytslikkede Italiener hyle op om snyd og svindel.
Hvad nu hvis kampen ender 2-2 uden snyd ?? det ville være kanon, kan næsten ikke vente.
tilføjet af

NEJ!!!

NEJ!!! Det har de sku da ikke.
Det er proffessionel fodbold, her aftaler man ikke resultater. Og desuden tror jeg at både Danmark og Sverige vil slå hinanden for at vise at de er skandinaviens bedste hold.
Italien prøver som sædvanlig bare at gøre opmærksom på sig selv.
I aften når Danmark har vundet 2-0 tar de nok sine ord i sig igen...
tilføjet af

Tyv tror hver mand stjæler

Nej selvfølgelig har de ikke ret. Men som ordsproget lyder: "Tyv tror hver mand stjæler". I Italien ville det være sandsynligt at to klubber spillede med aftalt spil, hvis det ville gavne begge klubber, men ikke i Norden! Danmark er spiller for at vinde og ikke bare for at spille for galleriet!
I Italien foregår der en masse korruption, så det er da klart at italienerne tror at det også foregår i andre lande, hvilket også kan være sandt, bare ikke når vi snakker Danmark!!
Jeg tror ikke det danske fodboldlandshold ville finde sig i, at de bare skulle spille slapt! Nej tværtimod, så tror jeg at de vil spille det bedste de har lært, og der er derfor intet som er givet på nuværende tidspunktt. Dog tror jeg at Danmark har stor sandsynlighed for at vinde!!
Med venlig hilsen Sire87
tilføjet af

Kul

Självklart är det heder i att inte "göra upp" ett resultat! MEN håll med om att det skulle vara KUL om Sverige OCH Danmark gick vidare... FAST vi skulle få svårt mot Tjeckien och Holland!!!!!!
Må bästa lag vinna, Alltså SVERIGE!!! *L*
Ha en god afton!
tilføjet af

fodbold for lamaer!?

tror de er bange for at deres boldspil ikke er nok og derfor skal de spytte og mistænkeliggøre andre hold som godt kan finde ud af at spille forbold og som ikke behøver at bruge ufine metoder. Men det bliver intet problem, for svenskerne får tæsk!!
tilføjet af

Tåbelig Protest

Det er en fuldstændig åndsvag og dårlig undskyldning for (muligvis) at ryge ud af EM.. De burde også vide så meget om fodbold at de ved det stort set er umuligt at gå på banen og spille for 2-2.. det vi jo være alt for nemt at se på spillet.. men personligt ville jeg godt kunne se det sjove i at kampen ender 2-2.. for så tuder de igen de "stakkels" itallienere
tilføjet af

Hallo...........

Det er ene og alene fordi ham Totti har fået karantæne at Italien vil prøve at få Danmark ned med nakken......... Det gir da sig selv.......... Men det er ikk aftalt spil........ Det tror jeg seriøst ikk på........
tilføjet af

Ikke aftalt, men........

Naturligvis aftaler man ikke at spille på 2-2.
Men skulle situationen nu opstå, således at det står f.eks. 2-2 20 minutter før tid så kan det da godt være at spillet ikke bliver specielt fremadrettet.....
Og det er da kun naturligt, Italienerne og alle andre ville gøre præcist det samme.
tilføjet af

hiiiiii

ja det synes jeg også
tilføjet af

det var nok det latterligste jeg har hørt....

Alle holdene vil jo prøve at vinde i en EM turnering... så hvorfor skulle de?? jeg tror at alle holdene vil gøre det bedste de kan, for hvis nu danmark og sverige var i en finale mod hinanden, så skulle der jo også være brødresolidaritet til at ingen af dem ville vinde.... så det er jo komplet latterligt... skulle vi så også sige at Italien og sicilien, hvis de altså var med, heller ikke ville gøre det, kunne man jo ikke andet end at snakke om aftalt spil..
tilføjet af

danmark/ sverige har de aftalt spil?

hey debat...
det sku da noget latterligt stads årh fyr a... for det har de da helt klart ikk det ville jo ikk vær fair play vel??? så det tror jeg sku ikk de har...
hilsen chingchingpigen ( Helena )
tilføjet af

Genialt

Selvfølgelig spiller Danmark og Sverige 2-2.
Det er kun rimeligt at de italienske sving får en omgang af deres egen recept.
Italienere er svindlere og bedragere og fortjener at blive smidt ud af EURO 2004.
De kunne jo bare have vundet deres kampe, istedet for at spille med en rygrad som kogt spaghetti.
tilføjet af

koruption på superholdet?!

Jeg tvivler stærk på at der r aftalt spil i aften, Morten Olsen og drengene er får målrettede til at aftale en uagjordt kamp... Italienerne har en del problemer med koruption selv, så de vil uden tvivl forsøge at få andre til at ligne korupte folk, specielt hvis det kan føre til en fordel for dem selv... Får de sverige og Danmark dømt på det går de selv videre, selv om de ikke er kvalificerede til det... Hvad ville nogen folk ikke gøre for at vinde, på den rigtige som den forkerte måde... Spørgsmål? skriv til mig og jeg vil prøve at svare...
tilføjet af

hvorfor skulle det være aftalt spil

Jeg undre mig over at nogen kan tro på sådan noget sladder? Af hviken grund skulle det være aftalt?
tilføjet af

til babett

Jeg giver dig ret i at det sikkert er det rene vrøvl, men hvilke forudsætninger har du overhovedet for at deltage i denne diskution, - interesserer du dig dig overhovedet for fodbold?
Jeg har været inde og se din profil og vil gerne vide, på hvilken måde du lever af at rådgive andre mennesker
tilføjet af

Aftalt spil

hey yo....
j sys a italy'erne overdriR 4 viiilt....de r sQ da bare jaloux over a vii r bedre end dem...heh...
f**k dem de r jo bare en flok talentløse solbrune charmøre dr kan en lille smule mÆ 1 bold...hva v de???
keamZZ rebco....
tilføjet af

jeg er italiener...

Jeg bor i Italien og taenker Italians foboldspiller er ikke ret. Dem tjener too much og kan ikke fortaelle hvad at spille er. Men jeg taenker ogsa: ikke alt italiener er som dem. Unskyld for min dansk!. Silvia
tilføjet af

Resultatet blev da også 2-2

Jeg ved ikke, men resultatet blev da 2-2, selv om jeg synes Danmark havde fortjent at vinde. Men, vi vinder over dem i finalen.
ProfessorWeb
tilføjet af

Jeg tror på dig..

Al retorik omkring fodbold er opkørt og forskruet. Det er hulemænd der forsøger at gejle hinanden op. Jeg mener ikke man kan bruge noget af al denne palaver til at bedømme et helt folks opførsel generelt, og mener derfor du har helt ret når du føler du ikke bør sættes i bås med fanatikerne.
tilføjet af

aftalt spil

Jeg syntes at Danmark skal skamme sig .I kan kun går videre med at snyde.Og i kritisere altid italian og italiener .hvis i syntes i er bedder at italiener så skal i også laver med at uddanne jeres sokalt fodbold spiller ned i de italiensk klub.I er bare nogen røg missynderli folk.
tilføjet af

Hva snakker dem sprogspasser om?

Personligt synes jeg resultatet er helt vildt fedt... (kampen er lige færdig!!!) 2-2... Vi gir sQ bar Bornholm til Sverige og lader som ingenting! Nej... Ærlig snak så er italienerne selv uden om det. De har nogle dygtige spillere, men spiller ikk godt nok bold. SNotti er så latterlig at spytte... DET ER NOED DER BURDE GIVES BØDE FOR. 3 kampes karantæne... der er ingenting... smid svinet ud af EM!
Og forresten... hatten af for Sverige for deres gode humør! Ligner trods alt ægte nordmænd!
tilføjet af

aftalt spil

hvis der var aftalt spil vil de have lyst langt væk og det ved du godt basta.
tilføjet af

Undkyld hvis sidste kommentar misforstås!

Jeg vil lige påpege, at jeg har også stor repekt for Italien! Jeg syns bar det er latterligt, hvis Italien påstår det er aftalt spil. Jeg har også et godt forhold til Italien og mener ikk at de skal kritiseres for en bagatel. Undskylder MEGET min sidste Kommentar hvis den misforstås...!
tilføjet af

.. Og who cares?

Og who cares med italien, de kan jo ikke spille fodbold har de jo lige bevist!!! så pak og smut hjem og lær at spille fodbold.
GO Danmark, GO Sverige😃... skrid hjem italien !
tilføjet af

Haha

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHA
HA
haha
hahah
heh
hahahAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH
tilføjet af

ps:

...så kan de lære det!
tilføjet af

lære hvad?

S.U. Tak
tilføjet af

hmm...

DET
tilføjet af

det

få dig et liv tosse
tilføjet af

Ja self er det aftalt...

Helt ærligt man self er det aftalt spil det der man... Ingen tvivl om det...
tilføjet af

Dårligtaber

Det er da bare fordi at Italien er dårlige at de ingengang kan spille fodbold.. og de er dårlige taber...
tilføjet af

DK og SK har snydt

Er I bare allesammen blinde??
Hvad vil I have? Vil I have at den danske landholdstræner bare siger til pressen: Ja, det var aftalt spil. ??? Selvfølgelig vil han aldrig sige det, og foruden realiteten er meget mere hård end I tror. Det kan godt være at alle I nOObies ser verden gennem lyserøde linser og ikke ville have snydt, men jeg kan godt sige Jer, når der er tale om MANGE PENGE (mere end i nogenside tjener i 3 af jeres liv) så ændrer man lige pludselig opfattelse.
Bare spørger jer selv om straffesparket var virkelig fortjent? og spørge Jer også om vores målmand ik burde have gribet bolden i stedet for at bare "gi'" den ud af hænder (ved det andet mål).
Måske tager jeg fejl.. men prøv at læse lidt af "fodboldens historie" på internetet, og hvis I finder de gode sider, så kan det være det giver mening.
Held og Lykke ... med opvågningen!!!!
tilføjet af

LOL - ROFL - LMAO - OMFG -

Hvorfor skulle det være aftalt?? LOL.. LOL...
Du får mig simpelthen til at have ondt i grine musklerne... HAR DU HØRT OM PENGE???? HAR DU HØRT OM MANGE PENGE???????? DERFOR !!!
tilføjet af

Dommeren må have aftalt det med Sverige

En tysk dommer, og hvis Danmark vandt kunne vi kom til at møde Tyskland, og hvis man erindrer hvordan det er gået
de sidste 2 gange Danmark & Tyskland har mødtes, derofr forærede han Sverige et straffespark. Svenskeren spillede på straffe, han kunne aldrig have noget den bold, som han
prikkede forbi Thomas Sørensen, den var jo næsten ude over baglinien, da svenskeren faldt. Italienerne må klage
over dommeren i stedet, for aftalt spil.
tilføjet af

Nej

NEJ det var ikke aftalt spil. Hvis Italien ellers havde spillet som "de mestre" de selv tror de er, så ville al denne snak udeblive.
Italien skal have nogle syndebukke, denne gang blev det altså dk og sverige, værre tabere skal man da lede længe efter.
Var der ikke noget med "TAB OG VIND MED SAMME SIND" med de ord har italien nok aldrig hørt.
Til Italiens fordbolds formand "SKAM DIG" og se på dit egent hold før du smider om dig med alt det brok.
tilføjet af

Elendige tabere.

Italienerne opfører sig som primadonnaer. De tjener mange millioner på fodbold og tåler ikke at de mindre lande bare spiller bedre bold.
Snotti og de andre feminine snotklatter behøver ikke føre kampen videre med spørgsmål om aftalt spil. Når de selv mener de er så dygtige, hvorfor afgør de det så ikke selv ved at spille fordbold og score flere mål. Det kan de altså ikke og vi og svenskerne er bare bedre - og så er der ikke mere at sige til den pot pis.
Godt gået Danmark og Sverige.
Mad Max.
tilføjet af

Desværre kan jeg ikke italiensk: men de burde lære ordsproget - RIS til egen RØV!!

Det er absurd at italienerne nu giver os skylden for at være usportslige. Jo, men osv.. det er da rigtigt at resultatet er bemærkelsesværdigt og irriterende for mange af os (inkl. mig selv) der har spillet på 2-1 sejr til Danmark og har Jon Dahl som første målscorer.
Det er da også irriterende, at Danmark nu skal møde et uhyggeligt stærkt spillende tjekkisk mandskab, som det eneste hold ved EM 2004 har formået at skabe en farlig farlig coctail af godt organiseret kollektiv og individualister i verdensklasse.
Det er irriterende for italienerne at de har brugt mere tid på brülcreme og øjne rettet mod finalen end egentlig at koncentrere sig om puljekampene. Det er synd for dem - men nu kan de jo bruge deres velkendte kropsprog til at undskylde med - det er da POSITIVT!!
tilføjet af

fjols!

tja....Fjols endnu engang
tilføjet af

Desværre kan jeg ikke italiensk: men de burde lære ordsproget - RIS til egen RØV!!

Det er absurd at italienerne nu giver os skylden for at være usportslige. Jo, men osv.. det er da rigtigt at resultatet er bemærkelsesværdigt og irriterende for mange af os (inkl. mig selv) der har spillet på 2-1 sejr til Danmark og har Jon Dahl som første målscorer.
Det er da også irriterende, at Danmark nu skal møde et uhyggeligt stærkt spillende tjekkisk mandskab, som det eneste hold ved EM 2004 har formået at skabe en farlig farlig coctail af godt organiseret kollektiv og individualister i verdensklasse.
Det er irriterende for italienerne at de har brugt mere tid på brülcreme og øjne rettet mod finalen end egentlig at koncentrere sig om puljekampene. Det er synd for dem - men nu kan de jo bruge deres velkendte kropsprog til at undskylde med - det er da POSITIVT!!
tilføjet af

Nej for sq da!

Det er en så dårlig måde at dække oversig selv. Italien kunne selv ha' haft vundet kampene imod Danmark og Sverige. De spillede uafgjordt, så er de selv udenom det! Italien ser dem selv som et hold der står i finalen, inden de overhovedet har spillet nogle kampe. Det holder ingen vejne når vi nu kan se hvor mange overasker der har været, deri hvor godt gjorde Spanien det lige????
Både Italien og Spanien har jo stortset ikke scoret nogle mål, og er det ikke det fodbold går ud på?
tilføjet af

Aftalt spil?

Hvis man har set kampen kan man da ikke påstå "aftaltspil". Enhver kunne da se at der blev kæmpet for sagen. Hvis ikke må man sige gode skuespillere
tilføjet af

YEEEEEEES

Det var bare for fedt, alle mine drømme om resultatet i denne kamp gik i opfyldelse.
Jeg håber virkeligt det var aftalt spil.
tilføjet af

kan heller ikke se det

Nej det har du ret i. Man kan ikke lige frem sige at de spillede aftalt spil, med mindre de spiller godt skuepil, som de spiller kamp.
Jamen hvad kan jeg sige.
Tag det dog som mænd, Italien.
tilføjet af

Kvatfinalen

Nej, de har ikke ret når de påstår at det er aftalt spil. Alle der så kampen kan give mig ret i at det ikke er aftalt spil, Danmark gik på banen for at vinde kampen og var tæt på at ligge nummer et i vores pulje men, pga alt den regn der ramte Portugal igår er det næsten umuligt at holde på en glat bold på en våd bane. Jeg synes personligt at Danmark burde have vundet kampen over Sverige, men også kampen mod Italien. Men vi er videre, og bliver ved med at spille fair. Held og lykke til Danmark på søndag....
tilføjet af

Straffe var planlagt

jeg syntes at straffe godt kunne ligne noeget der var aftalt... for hvis Danmark skulle foran 2-0 og de så skulle ende 2-2, ville det ligne aftalt spil...men ved ikke...hvis det var, så er det for dumt af DK, for nu skal vi jo møde tjekkiet:-(
tilføjet af

Hvad tror i selv??

Selvfølgelig spillede de da ikk aftalt spil... Det er da for langt ude at tro... Tror da heller man vil vinde end at uafgjort- ikk....
tilføjet af

Danmark, vær glad

Jon Dahl, min lille redningsmand. Hvor har vi bare grund til at være stolte af den dreng!!! Danmark, vær nu glad for at de to skønne mål blev scoret. Ja, gu fanden har jeg da læst BT og Ekstra Bladets latterlige spisesedler med "AFTALT SPIL" og jeg skal gi' dig skal jeg. Men hvorfor tro på det? For det første er det sjældent der er hold i noget af det der står på de forsider, for det andet VÆR DOG GLAD for at Danmark, vores lille, fantastiske nation er med forrest i EM-køen. Jeg ved også godt, at Italien har kommenteret situationen med aftalt spil, og at der ikke ligefrem er smil på læben hvis der står italiener på ens CV. Det er da også trist at være italiener-fan i disse dage, men skulle vi nu ikke bare glæde os over Danmarks præstation og det faktum, at Snotti den italienske lama bliver sendt hjem med det lange, fedtede spagetti-hår i postkassen? SMIL Danmark ;)
tilføjet af

AftaLt Spil?? NOoo

Sker dER?? Det er jo ikk aftalt spil, det er bar italienerne der ikk kan atge de er ude.. Jeg KAn kin sige tudefjæs!!
tilføjet af

Jeg er italierne ... part to

Idag jeg er meget glad for Danmark, Sverige og Italia. Tak til alle sammen! Silvia
tilføjet af

Til grin

Det er simpelhen til grin at italienerne forsøger at overbevise den europæriske fordbold verden om at Danmark og Sverige skulle aftale kampen på forhånd...... Hvem er det der har vist at være det land som både på banen og uden for banen er en skændel får fodbold overalt i verden.... Jeg hentyder til SNOT-TOTTI, og den italienske presses forsøg på at lave en dårlig joke.......
De har simpelhen bare ondt i r...., over at deres landshold har fået problemer med nogle vikinger fra Norden, og så er det nemmere at lange meninger ud om aftalt spil, fordi så har de det lidt bedre med dem selv hvis de får ret med resultatet som de gjorde ved gårsdagens kamp. Men faktum er at hvis de selv havde været i situationen med Spanien f.eks., så havde de selv gjort det..... Så os Vikinger fra Norden har simpelthen slået SNOT-TOTTI og CO. i deres eget game....... I LOVE IT.............
tilføjet af

TYV

Jeg har kun én ting at sige til det:
Tyv tror hver mand stjæler !!
tilføjet af

No way...

Nej..Det var ikke aftalt spil.
Efter min mening var det jo skønt at Danmark gik videre, men jeg ville gerne have beholdt de 2-1 til Denmark.
Men alså det var ikke aftalt spil.
tilføjet af

ikke alle

Du er ret i, men Vi er ikke alle tyve, her. ikke alle kan lide Totti, etc. Virkelig. Hilsen fra Italia,
Silvia
tilføjet af

Thomas Sørensen

Jeg synes, at kampen som helhed ikke bar præg af aftalt spil, men at der mellem spillerne blev aftalt at der skulle spilles på 2-2 efterhånden som slutningen nærmede sig, så Italien røg ud. Se foreksempel Thomas Sørensen "drop" i slutningen af kampen... Drop er nok ikke det rigtige ord, for det så ikke ud som om han forsøgte at redde bolden eller at holde fast på den, men nærmere som om han lagde den til rette for en velspillende Brøndby spiller Mathias Jonson!
Jeg er selvfølgelig glad for at Danmark gik videre, men jeg synes at Sveriges sidste mål så mærkeligt ud!
tilføjet af

Italien kan jo ingenting

Italien, mener selvfølgelig det er aftalt spil, da de ikke selv kunne afgøre spillet. de har ikke bevist at de kunne spille fodbold, den kamp mod danmark, skulle danmark have vundet 2-0. Og SNOTTI hvad har han gang i ?? sådan en erfaren spiller burde have mere respekt over for gode danske spiller. Så Italian GO' TUR HJEM... TUDEFJÆS
tilføjet af

Er italienere bare dumme eller hvad?

Selfølgelig er det ikke aftalt spil! Hvorfor skulle vi være så dumme at lave aftalt spil! Og man kunne nemt se på tv at det ikke var aftalt spil!!!! Bare fordi italienerne selv kunne finde på det og oven i købet ville syntes det var smart, betyder det ikke at alle kunne finde på at gøre det! Det er jo skide usportsligt og det tror jeg også alle landsholds spillerne synes! Så jer der mener det var aftalt spil er fandme for dumme!
Det var min mening!
//Out
tilføjet af

det var aftalt spil

Jeg sidder i Portugal og har en kontakt i den danske lejr. Min kontakt fortalte mig, at det er korrekt, at der var tale om aftalt spil, selvom ingen naturligvis ville sige det offentligt.
tilføjet af

I skulle bare prøve.

Hej.
Jeg har været med i en kamp, hvor vi skulle spille på resultatet....tror I det er nemt og uden det ser mærkeligt ud?? no way, det er skide svært, så stop dog alt det med aftalt spil, det er for dumt og på det niveau næsten en umulighed
tilføjet af

hahaha Ekstrabladet humor

tilføjet af

Spaghetti? Nej Tak!!

Det faktum at danmark havde gået videre med 1-1, maner vidst alt i jorden med aftalt spil. Læs selv reglerne på Uefa.com. Danmark er +1 i mål i forhold til Italien, og 1-1 havde iværksat denne regel. Da indbyrdes kampe således ville være nulificeret. Danmarks bedre målscore imod bulgarien= DK videre
tilføjet af

Nej nej

Nej nej, den er go' nok. Det var aftalt spil, det var det altså.
tilføjet af

nej

Jeg syndtes det er plat bare fordi de ikke kom med i semi
tilføjet af

selvfølgelig var det aftalt

så kan de lære det
tilføjet af

usandsynlig!!

2 gange før har det været mulig at ende en kamp med 2-2 i EM og 3 gange har det været muligt at ende med 3-3.
Dvs. at chancen for at kampen skulle ende 2-2 ville være meget,meget lille,der skulle nærmest et mirakel til!
Alle ved at Danmark og Sverige holder sammen uanset hvad, både danskere og svenskere ønskede at begge lande ville gå videre. Det straffespark der blev givet til svenskerne var slet ikke fortjent,der skete jo nada!!
Ja,jeg tror det var aftalt spil,men samtidig er det fedt at Italien er røget ud,de var så højrøvede og troede de ville vinde EM,men faktum er at de ingenting kan!
tilføjet af

Undren efter det sidste mål

Det var en fed kanp og det var fedt at dk kvalificerede sig, men HELT ÆRLIGT, var det ikke temmeligt underligt den måde svenskerne fedtspillede og danskerne ikke løb frem på banen i det sidste minut efter det sidste mål. HELT ÆRLIGT, hvis danskerne gik ind for at vinde den kamp havde de gået til den lige til det sidste fløjt. AFTALT SPIL SANDSYNLIGT
tilføjet af

HAHAHA

GU VAR DET DA RØV AFTALT SPIL PÅ DEN MÅDE DE KÆMPEDE PÅ
tilføjet af

Ud med Sand

Spørgsmålet er ikke om der er aftalt spil bag kulisserne. Spørgsmålet er om Ebbe Sand har "noget" på Morten, siden han fortsat er med trods sin ørken-tørre mangel på scorings effektivitet! Ud med Sand - NUUUUU!
tilføjet af

Spyt til afsked!

Godt vi blev a´med de spydklattende romere!
Man skal hører meget før ørene falder af og forstanden forlader een! Men den gang vrøvl som romerne diske op med er under middel. Hvorfor skulle de Nordiske lande spille så agrasivt et spil hvis resultatet var aftalt på forhånd. Det kan da godt være et romernes statsminister Mediekongen Beloskoni(ikke rigtigt stavet) laver aftalte spil når det gælde EU-forordningerne men ikke på fodbolds banen hvor alle kan se hvad der foregår. Nej lad være med det og se så at komme videre.
tilføjet af

ÆRLIGE, REDELIGE DANSKERE

Jon Dahl, min lille redningsmand. Hvor har vi bare grund til at være stolte af den mand!!! Danmark, vær nu glad for at de to skønne mål blev scoret. Ja, gu fanden har jeg da læst BT og Ekstra Bladets latterlige spisesedler med "AFTALT SPIL" og jeg skal gi' dig skal jeg. Men hvorfor tro på det? For det første er det sjældent der er hold i noget af det der står på de forsider, for det andet VÆR DOG GLAD for at Danmark, vores lille, fantastiske nation er med forrest i EM-køen. Jeg ved også godt, at Italien har kommenteret situationen med aftalt spil, og at der ikke ligefrem er smil på læben hvis der står italiener på ens CV. Det er da også trist at være italiener-fan i disse dage, men skulle vi nu ikke bare glæde os over Danmarks præstation og det faktum, at Snotti den italienske lama bliver sendt hjem med det lange, fedtede spagetti-hår i postkassen? SMIL Danmark ;)
tilføjet af

......Nej da

der var så mange chancer, at jeg ikke tror der var aftalt spil........ :d
tilføjet af

NOPE!

selvfølgelig var det ikke aftalt spil, prøv at se det forskellige taklinger, driblinger, hvordan de er udført, læg mærke til at der ikke var nogen der tøvede da de skulle skyde på mål eller lignende...
klart at italienerne er mukne, de kom jo ikke videre ;-D
tilføjet af

Næh...

Næh...
tilføjet af

om italin og fodbold

om det hvad aftalt spil
men der er et ord sprø der hedder
tap og vend med samme sin
tilføjet af

Thomas Sørensen

Det passer jo ikke! Han lavede ikke noget drop!
Han er god og du kunne jo ikke selv har gjordt det bedre selv vel?
Han er verdens bedste målmand!
Jeg har klaget over det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.