16tilføjet af

Sylvia Sylvia

Kom ud og leg,kan du huske dette indlæg du havde
"eg har lige fået en sms fra vores kendte landsholdsstjerne Jesper Grønkjær og han har sagt at han bliver 110% klar til braget imod amatørerne fra Aberdeen nu her på torsdag. Og man er vel et naivt fjols hvis man tror vi kan tabe til dem for de har ingen Grønkjær og tror deres samlede budget rent spillertrupmæssigt er det halve af Grønkjærs årsløn.
Forza FCK os kan ingen nå ! ! !"

Hvor mon det placerer FCK henne nu,hvad for en rangliste over amatørhold ligger FCK
Forza FCK,vi er kun en flok amatør
Og Sylvia,du må så være et naivt fjols
Jeg tror at der g¨år lang tid inden du skriver om FCK herinde og hvis du gør,så¨skal jeg huske dig på Aberdeen
tilføjet af

Hey, du skulle

ihvertfald have dine skolepenge tilbage.
Grammatik og tegnsætning...er du mere end 9 år gammel ?
tilføjet af

FCK og Brøndbyfan: skynd jer

Skynd jer at komme med alle jeres indlæg her på sol. For år 2008 er erklæret som FCK- og Brøndby fri zone her på SOLen, grundet mængden af FCK-/Brøndby-indlæg og ignoreringen af alt andet, der hedder fodbold.
Åh, jeg glæder mig til at kunne diskutere andet end FCK og Brøndby med nogen her på SOLen.
Og lad os da bare se i øjnene, at den danske superliga har lagt op til ligaerne i ikke kun England, Spanien, Italien, Tyskland og Frankrig, men også Tyrkiet, Grækenland, Skotland, Ukraine, Rusland og Tjekkiet. Indrøm det nu bare og lad os tage udgangspunkt i dette. Aberdeen er f.eks. slet ikke noget dårligt hold.
tilføjet af

væn Daj te det

væn daj te det min vææn, hær enne ær da æk noen dar ka stave å de hæbber ale sarmen på æf se kå ællår bråndbø!
tilføjet af

UHA

Trådte jeg en FCK-tosse over tæerne,indse det,FCK er kun et amatør-hold og vil aldrig blive andet
tilføjet af

Tiltrængt fornuftighed

Tak for det!
Ja, lad os endelig DISKUTERE noget andet end BIF / FCK. Niveauet herinde nærmer sig det man ser på forza. Det er ikke til at holde ud.
Lad mig starte med diskussionen så: Hvem vinder i år i PL? Arsenal, Man Utd. eller nogle helt andre?
tilføjet af

Du kender mit svar :-)

The Gunners er godt kørende og har en udskiftningsbænk, der træningsmæssigt og teknisk er 2nd to none ift. andre premier League hold. Se f.eks. bare Bendtner idag - kommer ind i kampens hede mod The Spurs i 75. minut - 1st touch and goal. Det har de mange, der kan gøre.
Nogen tror at Arsenal vil tabe pusten i forårssæsonen, jeg tror nærmere de vil skabe yderligere afstand. Netop pga. unge spillere, som kan rende solen sor i én ugendelighed.
PS: Er i kø til billetter til champignonligaens 1/8-dels finale på Emirates Stadium mod AC Milan...glæder mig som et lille barn! Bliver min første gang på det nye stadion efter 6 gange på det gamle Highbury, første gang som 16årig knægt i '88, i en kamp mod Newcastle, hvor begge hold var middelgode hold i den bedste række, men alligevel var der fuldt hus. Fra dén dag har mit hjerte fuldstændig solgt til The Gunners!
tilføjet af

Hvorfor

i helvede åbner du så ikke en tråd om det,i stedet for at bruger denne tråd til det,jeg skrev kun dette,fordi sylvia altid er så rapkæftet når FCK vinder,men når de taber som feks til Randers(hvor jeg bor), og Aberdeen ser man eller hører intet til hende i flere uger ikke førend FCK vinder igen og med denne tråd ville jeg bare påminde hende at hvergang hun kommer med henders latterlige indlæg om hvor gode FCK er,vil jeg hver gang minde hende om hvem de tabte til,så det har intet at gøre med FCK/BIF at gøre
tilføjet af

Kan du ikke være bedøvende?

Der vil altid være nogle tosser på et debatforum! Kan du ikke sige dig selv, at visse personer er det ikke værd at bruge tid på? Dvs. incl. støjsenderen Sylvia?
PS: Jeg har selv været Randers Freja fan tilbage i 80erne ;-)
tilføjet af

Helt enig

Kan ikke siges mere præcist
tilføjet af

hey!

Hvad kalder man det der? copycatting eller sådan noget? *g*
tilføjet af

næh !

Man kalder det bare copycat
tilføjet af

Hvis der skal være en ordentlig debat

så synes jeg at personangreb hører til et andet sted end her.
Om det så er Sylvia der fortsætter med hendes latterlige indlæg, eller dine og andres personangreb på hende, der ikke kommer højere op i niveau end hendes.
Jeg svarer såmænd bare på et indlæg, som jeg synes er ganske enig i, og forsøger så at dreje debatten over til at handle om noget mere jordnært og konstruktivt. Men hvis du meget gerne vil have, at denne debattråd kun omhandler Sylvia og FCK og hvorfor du ikke kan lide nogle af dem, så vil jeg da straks åbne en ny tråd, hvor folk kan debattere på en måde jeg synes om.
tilføjet af

Helt enig med Gunners 4Ever

Gunners 4Ever (den anden)
tilføjet af

Jeg

har aldrig skevet at jeg ikke bryder mig om sylvia eller FCK,jeg skrev kun dette indlæg fordi sylvia nedgjorde Aberdeen som et amatør-hold og så mener du åbenbart at det er et personangreb,når jeg lader vedkommen vide at hendes hold tabte til et(i hendes øjne)ringe hold,så skynd dig da at åbne en tråd,som du kan lide den og husk at tage en tudekiks og tørre dine øjne
Også en god jul til dig,selv om du er en pivskid
tilføjet af

Pivskid = svar på tiltale??

Næh, du har sikkert ret. Sylvia/Silvia og hvem der ellers skriver under lignende nicks har tydeligvis et problem med aktualitet og fornuft.
God jul til dig, highway! :0)
tilføjet af

jamen så kom!!!

HIGHWAY TO HELL!!! Jeg byggede den vej den fører lige til mit hjem!! Vil du med???
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.