2tilføjet af

Fødselaren

Jeg skal holde fødselsdag for ca. 25 personer på næste lørdag (13/9), og jeg vil gerne lave forretten som en buffet med forskellige små retter, som kan spises stående.
Har I nogen gode forslag til, hvad jeg kan lave?
Det må gerne være noget, som er forholdsvis nemt at lave, noget som ikke kræver 20 forskellige ingredienser, og som ikke tager for lang tid at forberede - noget som måske kan laves aftenen før... Jeg ved, at der bliver rigeligt at se til i forvejen på selve dagen!
tilføjet af

Fingermad

- må det nødvendigvis være, når det skal indtages stående, så hvorfor ikke vælge canapeer? Det er langt det nemmeste at håndtere og balancere med, når der er et glas i den ene hånd.
- Laks og rejer er altid sikre vindere i den sammenhæng. Det kan være simple stykker med f.eks bare en skive laks og en kvist dild eller laksetatar og citronfløde men du kan også udvide repetoiret med med
- Gedeost med agurkt
- Blå ost og pære på
- Serranoskinke og oliventapenade
- I virkeligheden er canapeer en god mulighed for at få ryddet op i køleskabet. Det er kun din fantasi der sætter grænsen for hvad der er anvendeligt.
Vælg noget god toast eller- sandwichbrød, stik skiverne ud med et glas i den størrelse du vil have dem og overpynt dem ikke. De skal styres med én hånd.
tilføjet af

Her.

Her er et link med de originale opskrifter. Masser af fingermad/canapeér. 🙂 I det hele taget en god side hvis du mangler en god opskrift. 🙂
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php

Kajsa
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.