15tilføjet af

Hjælp, det er julefrokosttid !

Nu skal vi snart til julefrokost og som sædvanlig får vi en masse at drikke og så bliver vi så glade for hinanden, ikke mindst de par som igennem årene på kontoret eller på fabrikken har haft et godt øje til hinanden, og hvad sker❓De springer ud og går i seng sammen;og hvad så, såre menneskeligt, men måske ikke så hensigtmæssigt. Mange firmaer inviterer nu partneren med - og det kan da være meget sjovt - men jeg foretrækker julefrokost uden min partner; helt ærligt. Jeg får kun ris a la´ mande den ene gang om året og lidt fremmed. Og det har jeg gjort i årevis, hvad siger i❓Er jeg dobbeltmoralsk eller gør i andre det også !
God jul
Franklin
tilføjet af

klamme sæk!

hvor er du ulækker og svinsk!
Tror sgu ikke nogen gider bolle dig, du er bare FDOR dum at høre på
tilføjet af

Rent filosofisk!

Og logisk set, så er der vel kun tale om dobbeltmoral, hvis du fordømmer samme adfærd hos andre - ikke mindst hos din egen partner?
Man kan så sætte spørgsmålstegn ved, om man kan være dobbeltmoralsk, hvis man ikke har nogen moral? Og om moralens ansigt får et face-lift, hvis nok mennesker gør det samme? Lidt lige som en ensrettet motorvej; hvis kun een kører i den forkerte retning, så er ingen i tvivl om det forkerte heri, men hvis mange gør det, så skal der vel nok være nogen, der bliver i tvivl om den rigtige retning, men ændrer det på skiltene og den vej pilene pegede fra start af?
Personligt er jeg ikke i tvivl; jeg synes, du er fløjtende forkert på den, medmindre din kone er med på idéen og I lever i et "frit" forhold?
Kan du egentlig bruge andres holdninger til noget, når du så åbenlyst allerede har taget beslutningen for længe siden?
Mvh. Deci
tilføjet af

Tror ikke

du mener det, helt seriøst
tilføjet af

Grrrrr.......

Det er folk som dig der holder myten om at kvinder er mindre værd end mænd i live. Hvad end det er skal man ikke have noget fremmed når man er gift eller er i et forhold. man skulle tro du arbejdede sammen med et par små blillige ludere i et horehus forklædt som firma.
Du kan ikke være det bekendt overfor din partner, og jeg siger bare havde du været min partner og jeg fandt ud af det, skulle jeg nok sørge for at du holder sjoveren inden for bukserne i fremtiden.....
tilføjet af

PS!

Hvor mange hits regner du med at få denne gang? ;O)
tilføjet af

Joke eller alvor ?

Hvis det er en joke, så er du godt nok morsom !
Hvis det er alvor - så er du absolut ikke værd at samle på !!!
tilføjet af

Hvorfor..

..en overskrift som siger hjælp? Det lyder jo som om du egentlig glæder dig til at få lidt dessert?
Og nej, aldrig dyrket sex med en kollega. Kvajer mig heller ikke til en julefrokost.
tilføjet af

Enig

du virker ikke særlig brødbetynget over at hygge dig med dine kollegaer, det er iorden at være sammen kollegaer indbyrdes man skal bare være sikker på at: I begge er nogenlunde ædru, i kan se hinanden i øjnene mandagen efter og i skal BEGGE være SINGEL!!!!
tilføjet af

Undskyldning?

Det er som du nævner nok ikke uungåeligt, at der sker "sidespring" i disse tider hvor man får masse godt i ganen af snaps og øller og lign.
Men for mig at se retfærdiggører du dig selv og dine gerninger ved at påstå at det er julefrokost-tid og man bliver lidt fuld, og det kun er den ene gang om året.
det synes jeg er helt absurd at lige netop julefrokoster skal være en undskyldning!!
Måske kunne det hjælpe dig lidt ved at sætte dig i din partners sted.. forestil dig at hun gjorde det samme. Ville du godtage det hvis hun brugte samme undskyldninger/retfærdiggørelser som du?
Håber det giver lidt stof til eftertanke!
/Venligst
tilføjet af

..........

.......................................( betyder lammende stilhed )
tilføjet af

Hvad...

..er dit ærinde. Synes du emnet er tåbeligt? Trådens stifter? Eller er du selv tåbelig, fordi du gider at logge ind uden at bidrage med noget som helst?
Eller mener du som jeg, at det er tåbeligt at der påny startes en skin-debat, der tager røven på alle, og kun tjener formålet opmærksomhed, hits, mere opmærksomhed og flere hits?
Hvad kan man vinde i den konkurrence I har gang i? Hvad med lidt åbenhed om vilkårene, så vi andre i det mindste kunne overveje om vi gider deltage i julelegen?
tilføjet af

Det var vidst

....lidt af begge dele. Alene tanken om at det skulle være iorden
at være sin partner utro med den ene sølle unskyldning, at det
er julefrukosttid. At man så lægger sit beskidte vasketøj ud til
offentlig debat er for mig fuldstændig uforståeligt. Derfor den
lammende stilhed. Jeg har dog aldrig stået tilbage for en forklaring
på mine holdninger, derfor svaret.
tilføjet af

Hmmm.....

Håber ikke du er min partner!
tilføjet af

hvor gammel er du? 16 år?

vor herre bevars!
tilføjet af

undermålere

flipper ud til personalefester og frokoster, de er virksomhedens proletarer og en skamplet.
Men de syns desværre nok selv, at de er meget, meget frigjorte og smarte.
vor herre bevars!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.