1tilføjet af

Herpes/naturligt?

Har fået en dejlig ny kæreste:-) Men han har desværre også givet mig herpes:-( Nu er det et helt nyt område for mig, så jeg er lidt usikker på hvad man skal være opmærksom på...
Har haft et udbrud , hvor jeg fik piller fra min læge. Nu holder jeg jo så lidt ekstra øje med det hele der nede og har nu igennem en uges tid haft en del hvidligt udflåd, som der stille siver ud fra min skede. Samtidig er jeg blevet lidt rosa-farvet.
Spørgsmålet er nu om det bare er fordi jeg tænker alt for meget på min dejlige kæreste, så det simpelthen bare er helt naturligt med al den saft eller om det er tegn på et nyt herpesudbrud?
tilføjet af

Bare rolig

Bare rolig... hvis du er blevet behandlet for herpes med medicin fra din læge er sandsynligheden for at få det uden at have været i direkte fysisk kontakt med en smittebærer ikke særlig stor. Jeg vil selv gætte på at det er fordi du tænker så meget på din kæreste... Nogle piger har meget svært ved at blive våd mens andre blver det bare ved at tænke på noget godt!
Normale symptomer starter med en svag prikken i huden omkring skedeåbningen og efter et par dage begynder der at komme blærer. hvis det ikke prikker er du nok bare en glad pige:-)
Håber du kan bruge mit svar
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.