8tilføjet af

X-factor-ny talentkonkurrence i Danmark.

Jeg har lige fundet ud af at DR vil lave en dansk version af det vistnok ret kendte sangprogram X-factor der er skabt af Simon Cowell(ham den "strenge"dommer fra american Idol).
Jeg selv synger og har en plan om at kunne leve af det i fremtiden. Jeg er bare lidt i tvivl om det er en god ide at stille op til et sang-talentshow som X-factor. Jeg tror konceptet er fair nok, er bare bange for at man i Danmark ikke er begejstret for den slags konkurrencer og derfor bliver deltagerne, og vinderne mest, stemplet.
Hvad mener I andre? Chancen for at synge foran dommerne er det der lokker mig mest ved at melde sig til, da dommerne er Lina Rafn(fra Infernal), Remee og en anden jeg ikke lige husker. Men alle dygtige og succesfulde mennesker i musikbranchen, og alene det at synge foran dem ville give mig en oplevelse og kunne(hvis jeg var heldig) ende med et samarbejde med nogle dygtige musikere...
Jeg er lidt i tvivl om jeg vil stille op, mest fordi jeg ikke vil ende ligesom Jon fra popstars eller EyeQ, eller de andre der bare er blevet glemt!
Er danmark overhoved et land der har plads til den slags shows? Jeg tror bare at Janteloven stiller sig i vejen for den slags og at folk ikke synes om det.
Giv mig jeres mening.
tilføjet af

Hvis du har fulgt med

i noget som helst, så vil du vide at både Julie (Bethelsen) og James Sampson begge har deltaget i såkaldte "talent-programmer" og begge med MEGET stor succes, så jeg forstår slet ikke at du behøver at stille dit spørgsmål.
tilføjet af

Du skal da helt

sikkert forfølge dine drømme.Og op i R...med de dommere,det er jo når alt kommer til alt,OS almindelige mennesker,der måske gerne vil høre dig synge igen.
Op på hesten og meld dig.
Jeg ønsker dig alt mulig held.
Vælg en sang,som er kendt af de fleste,det gavner meget.
Kh.
Drude ( gammel kirkesanger )
tilføjet af

Et stort hit

Mange af de der udsendelser har da været et stort hit, både dem der har været vist på DR og TV2 har haft trofaste seere som har heppet på deres personlige favoritter. Ser du på personer som James Sampson og Julie har de jo også fået en karriere ud af det. Selv Malene Mortensen som blev pebet ud efter sin grand-prix optræden har haft en ganske fin karriere bagefter.
Jeg tror faktisk ikke det er janteloven der har fået has på EyeQ eller Jon, det er nok snarere den måde de er stoppet ind i en skabelon på, fra starten.
Hvis man f.eks. hører Jon fortælle om op- og nedturen med pop-stars er det jo tydeligt, at han nok selv skulle have haft mere at sige omkring "konceptet Jon". Det havde måske givet mere ro og mere ægthed - og dermed også større holdbarhed. Til gengæld havde han så nok heller ikke været den "posterboy" som producerne og pladeselskabet ledte efter. Det handlede ikke om talent og ægthed, men om at tjene penge til producere, sponsorer mv.
EyeQ var også et koncept-band efter alle kunstens regler, men derfor virkede det også kunstigt. Det var ikke "kvalitet" og danskerne er ganske rigtigt kritiske overfor den slags.
Hvis du vil være dig selv, så synes jeg helt sikkert du skal melde dig til. Men, hvis dit mål er at sige ja og amen til alle forslag de proffessionelle evt. måtte komme med for at nå dit endeliggyldige mål, så lad være. Danskerne er ret gode til at gennemskue det kunstige og opstillede og så bliver det ingen succes. Det handler ikke om jantelov, men om at folk vil have noget ordentligt at se og høre på.
Se på bands som DAD. De er squtte særligt kønne eller charmerende, men de har alligevel holdt i 100 år. Se på Sanne som stadig er meget populær efter mange, mange år på scenen. Det handler om at være sig selv, lave det man brænder allermest for - og så tage den succes man kan få, uanset om den kommer i små eller store doser.
tilføjet af

selvfølgelig

skal du stille op,hvis du kan synge.Hvad holder dig tilbage? Jeg selv bor i Uk og The X factor er umaadeligt populaert kan jeg hilse og sige.Du kan jo ogsaa lige smutte ind paa you tube ,skriv x factor og søg efter Leonora (hun vandt sidste aar) og tryk paa Over The Rainbow og hør hende synge.Saa faar du i alle tilfaelde en ide.Forresten hun vandt og udgiver en cd meget snart.Saa jeg syntes,at hvis du kan synge,stiller du op. Held og Lykke!
tilføjet af

Min mening

om de programmer, GAAAAAB, nægter a se på det lort, men når det så er sagt, så go for it hvis det er det du brænder for, så skal du da bare fyrer den af.... God weekend Miss Mig
tilføjet af

svar på rede hånd

Hej.
Jeg vil nu ikke give dig ret i, at det er jante loven, som kan sætte sig på tværs i danskernes hals i denne sammenhæng. For mit eget vedkomne ser jeg din tvivl meget mere som sund fornuft. Hvis du har en pop stjerne tanke, så stil dog op, men bliv nr. 2,3 eller 4 da det altid er dem der render med den positive opmærksomhed. Prøv for eks. at huske på Julie i Pop star, Basim o.s.v. Hvor var det lige Martin blev af ???
Men hvis du virkelig vil noget med musikken, så søg dog ind på rytme kons, og få nogle ordentlige værktøjer, og det skønne netværk du har mulighed for skabe der, med folk der virkeligt kan noget. Lad være med at tro at du kan hoppe op på petistalen, på et eller andet tidspunkt så får du brug for de redskaber, du kan ikke leve særlig længe med en Blackman´s udtale om din såkaldte X-factor. Gå selv, du kan alligevel ikke eksponere noget du ikke har, og hvis du så alligevel synes du har det, så er det ikke X-factor som er vejen. De mennekser der søger om at få predikatet X-factor er ikke folk der virkeligt vil indi musikkens væsen, men folk der er bange for ikke at være gode nok, for ja der er vist ingen tvivl om, at det er den letteste vej til opmærksomhed. Men dygtighed, nej.
Du bestemmer jo selv om du vil være pop-stjerne, eller du vil blive musiker/sanger. Det er kun Blackman som er musiker i det program, plus det orkester som står bagved x-factor deltagerne, og de ville kun deltage i det program for de penge de får for at bakke amatørerne op.Så ja, jeg ved ikke hvad jeg skal sige, hvis du virkeligt vil musikken, så er det ikke X-factor du skal stille op i!
tilføjet af

Hmmm...

Du skulle måske ikke tænke så meget på den erkendelse af at alt kan være lige gyldigt når alt kommer til alt, for vi skal jo dø alligevel! Hvis der ikke var det varierede marked indenfor alle kreative brancher, så tror jeg sku nok vi for alvor ville have et problem i Danmark. Så ville Danmark dø af kedsomhed, spise luftfrikadeller med lortebrun skysovs hver dag.
Vi lever vel igrunden kun for én ting, og det er os selv, uden os/dig og mig, så kunne det andet omkring, musikken, pengene, æren og værdiheden skide ad h..... til. Hvad er det egentligt du helst gerne vil sige, at det er lige meget, at musikken kun spiller for sin egen navle? Hmmmm....så ufølsom må den for den da aldrig blive, så skal du ihvertfald nok til at sætte dit kryds et andet sted til næste folketingsafstemning.
Hvis Fru. Jensen er lukkede inde bag de 7 døre, som hun og hendes mand aldrig tør se i øjnene ikke længere kan åbnes, så er Fru Jensen sikkert allerede skilt imorgen.
Men måske netop denne adskillelse gør at Fru Jensen i sine nye skridt udi livet får lyst til noget mere, noget komplekst og kompliceret. Måske fordi hun fandt ud af, at græsset ikke bar var grønnere, det var også højere, saftigere og i det hele taget bare mere indholdsfyldt.
tilføjet af

jonas nick

[l]jeg er 20 år jeg ville garne meld mig til x factor
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.