4tilføjet af

Heras ram af boolsk operator!

Roberto Heras er ramt af en boolsk XOR-operator:
1 positiv blodprøve + 1 positiv blodprøve = 1 negativ Heras
;-)
tilføjet af

nærmere en rækkeudvikling

Jeg tror nærmere det drejer sig om en rækkeudvikling:
Først Heras, så Liberty Seguros, så societéet bag Vueltaen, så Hein Verbrügghen, osv., osv. osv.
Her er blot tale om en noget speciel rækkeudvikling, da man her ikke kan negligere de sidste led, snarere tværtimod! Sikke en udfordring, han har valgt, ham Heras ;o)
tilføjet af

jeg fatter hat

boolske operatorer, rækkeudviklinger osv....hmm..tja sporten er godtnok blevet en højere videnskab...tjum tjum...
tilføjet af

forskel på bilige cykel og dyr cykel

jeg vil megeget gerne hvide hvad for nogle ulemper der hved en cykel man køber i bilka og en man køæber hved en forhanler
tilføjet af

kvalitet + stil dig selv spørgsmål

Du skal være heldig hvis du finder en Bilka-cykel med en langtidsholdbar krank, en stabil kæde og forkrans, der kan holde til at man træder til, osv. Men hvis du bare bruger cyklen af og til uden at træde til og kun cykler små ture på 5km og med masser af pleje og vedligeholdelse, så kan du godt få en Bilka-cykel til at holde længere.
Hos en forhandler, hvor cyklerne er dyrere, er det tale om en helt anden kvalitet i stel, krank, krans, kæde, etc. En cykel der holder til at du træder til og at du bruger den hver dag. Sådan en cykel kan sagtens holde 15 år, mens man ikke skal stille samme forventinger til en Bilka-cykel.
I begge tilfælde kan pleje og vedligeholdelse nu gøre meget. Men generelt og kort fortalt; i varehusene er cyklernes materiale ikke af samme kvalitet, så hvis du er typen der træder til op ad bakkerne på en cykel, så vil jeg råde dig til at gå til cykelforhandleren istedet.
Godtnok kan du måske komme til at betale 2-3 gange så meget, til gengæld får du så også en cykel, der kan holde 2-3 gange så lang tid PLUS en masse køreglæde, hvilket ikke er at foragte, specielt hvis man bruger cyklen dagligt.
Men spørg sig selv før køb:
Hvor meget bruger du din cykel? Hver dag, ikke kun om sommeren, men også om vinteren, hvor sne, salt, regn og slud tærer på den?
HVAD bruger du cyklen til? Kun forsigtige småture uden at træde til, eller kører du længere ture, hvor du træder til?
Har du f.eks. tænkt dig at bruge cyklen som træningsredskab ude på de små veje i weekenden, eller et det kun et transportmiddel til at bringe dig fra punkt a til b?
Eller betyder komfort noget for dig?
Sådanne relevante spørgsmål bør du stille dig selv, før du går ud og handler, det vil også gøre det lettere for forhandleren at vejlede dig. Måske dit behov kan dækkes med en Bilka-cykel, måske er dit behov anderledes krævende.
I alle tilfælde er det gratis at besøge en forhandler for at spørge sig til råds om hvad man skal have.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.