6tilføjet af

Handsker til madlavning

Hej,
jeg får udslæt når jeg tilbereder forskellige typer grøntsager bl.a kartofler. Nogen der ved hvilken type handsker der kan anbefales at bruge til madlavning?
tilføjet af

Hva' med en go' postmesterluffe?

...
tilføjet af

udslet af kartofler, nysgerrig

Er det selve kartoflerne eller er det jord omkring gode naturlig behandlede kartofler eller er det kartofler og andre grønsager, der ligger i plastposer og måske er behandlet med forskellige kemikalier for at kunne holde sig, ved du noget konkret om det?

Hvis det er kemikalier på indpakkede grønsager, vil jeg syntes det burde komme frem i medierne at de kan give udslet, allergi, eksem og lign. selv om EU sikkert tvinger os til at acceptere det. 😮

Jeg kender desværre ikke noget til handsker som ville være gode til madlavning, jeg kan kun tænke på de plast/gummi handsker som bruges ved rengøring, men de er jo ikke særlig behagelige at rende rundt med.
tilføjet af

mener at have set

nogle handsker i supermarkedet, som man kan bruge til at rense grøntsager med - altså med en grov håndflade, så man kan gnubbe skrællen af f.eks. nye kartofler og gulerødder. Hvis de stadig kan fås, ville du jo kunne slå to fluer med et smæk 🙂
tilføjet af

Måske

den slags frisører bruger når de farver hår på kunderne. De kan købes på apoteket.
tilføjet af

Nemlig

Latex...bruger dem selv når jeg skraber nye kartofler.
De er f...ikke til at få rene igen.
tilføjet af

Jeg bruger også ofte handsker i køkkenet

Nogen der ved hvor de kan købes billigere end på apoteket?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.