7tilføjet af

Chokoladenarkomani

Er det bare mig der har et fuldstændig absurd forhold til chokolade, eller oplever I andre også af og til ufrivilligt slaveri af chokoladen ?
De er ikke så tit jeg spiser slik og chokolade faktisk, men nogle dage (som f.eks i dag) er jeg decideret slave af chokoladen. I dag har jeg ikke kunne tænke på andet end at jeg skulle have noget chokolade. Jeg har prøvet at se hvor langt jeg kunne trække den og det holdt til kl.18.00 her til aften. Jeg kunne heldigvis se, at kiosken overfor mig havde åbnet, men da jeg kom ned på gaden, havde de nået at lukke den og jeg var (næsten) på grådens rand :-D Så der var ikke meget andet for, end at køre til nærmeste butik for at få ét stykke chokolade :0) Ak ak ak, hvor sørgeligt.
Kan det virkelig passe at ens krop kan være så afhængig af chokolade❓Jeg mener, jeg spiser det jo langt fra hverdag !
Er her flere chokoladenarkomaner på linjen❓:0)
tilføjet af

Nu skal jeg også have chokolade

det er vist bare sådan en kvindeting :0) Mit er ikke nødvendigvis når jeg har menstruation. Det kan dukke op når jeg mindst venter det. Men måske i virkeligheden allermest når jeg er træt eller stresset
tilføjet af

Slave af? Nope

Men spiser mørkt chokolade, fordi jeg ved jeg har godt af det. Kigger altid når jeg handler efter chokolader med mere en 70% cacao til den rigtige pris og har et lager liggende.
Undgår til gengæld al lysere chokolade, da det jo kun er skadeligt fedt.
tilføjet af

Chokolade som førstehjælp...

..hej Laddy:).
Jeg kan snildt have de dage hvor vandstanden i mundhulen er på absolut max og mit liv synes reduceret til kun at have et for øje....nemlig....chokolade!!!
Min forbrænding er super høj, så jeg har ofte lidt med mig...så jeg ikke går helt kold midt i noget....har haft det sådan siden jeg var barn og skal i den grad proppe i mig for at holde vægten.
Et lille patetisk suk (kan du høre det;)), bare det dog ikke var så usundt at frådse i jordbærkager, sarah bernhard og alle de der rare flødekager.....og og og den herlige chokolade....
hilsner fra en håbløs chokolade elseker :)))
tilføjet af

Den søde tand

Jeg spiser ikke slik og chips, men jeg har altid chokolade i huset. Til at proppe i munde efter behov og til at bage. Jeg har iøjeblikket et lille lager af hjemmebagt honninghjerter med mørk chokolade overtræk, som jeg ikke kan holde nallerne fra, heldigvis er jeg snart nået til bunds i dåsen. Det værste ved sådan en dåse honninghjerter er, at jeg kan høre dem kalde, når jeg sidder i sofaen. De lokker gør de.
tilføjet af

...og slik og kager.

Men hvad hjælper det når man har sukkersyge. Æv!
Desværre, går det så også galt en gang i mellem og jeg MÅ HA' NOGET.
Gudskelov ikke som før, hvor det faktisk var dagligt. Vægten vise også for meget, men heldigvis (eller måske desværre), er det ikke den flommede overvægt.
Nej, det er svært med den søde tand! Ville ønske den kunne hives ud! Og så er der nogen, der ikke har den, eller vejer for lidt! Hvor er verden dog uretfærdig!
tilføjet af

X-chokoladenarkomani..

..kender det alt for godt! Dvs. nu kendTE...
Sluttede prompte i sidste uge, da jeg pludselig prøvede at tælle sammen hvor meget det løb op i pr. dag/uge! Uha! *G*
Tror jeg må ha' det nu som en ryger der virkelig kæmper med "trangen".... men jeg holder på, og tænker mere kreativt end på chokolade! *S*
Er temmelig overbevist om, at chokolade"trangen" er = fx. årstid og/el. mangler - fysisk såvel som psykisk!
...Der findes også en verden uden, og mig bekendt, så er det i øvrigt vist kun meget begrænsede mængder kroppen har "godt af" af den rene chokolade/cacao... Hmmm.. :-)
tilføjet af

høj på choko

det er videnskabeligt bevist at sukker (som er en ingridiens i chokolade) er med føre en svag afhængied, og det er også bevist at det kan virke som et narkotikum man skal dog spise omkring 10 kilo inden for realativ kort tid før det slår i gennem og det er nok de færeste der kan klare det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.