18tilføjet af

Prins Joakim frikendt.

Tænke sig,at politiet har frikendt Joakim for hasaderet kørsel på denne noget kendte kørsel i lørdags.Frikendes,ja,det skal de jo gøre,for han kan ikke røres.Her er fandme noget galt,når politiet kan frikende en fartsynder.Loven skal bare laves om,så den også gælder de kongelige.Jeg syntes nu nok,at de fotos af Joakim,taler for sig selv.
Det kongehus skulle nedlægges.Hvad skal vi bruge dem til?
tilføjet af

"Jogge" blev frikendt....

.... pga bevisets stilling. Optagelserne kunne ikke bruges til noget som helst, og nøjagtig som alle andre ville blive frikendt ved mangel på beviser, således også prins Joachim.
tilføjet af

Som prins Henrik sagde...

kom min søn...nu skal du ikke "jogge" mere i spinaten...Nu tager vi til thailand og deler en lille dreng...
tilføjet af

dyk

Klap hesten ,lad nu politiet finde udaf om det er en seriøs henvendelse.
tilføjet af

"rådden" fotograf

Jeg synes der er noget råddent ved den fotograf, der har taget filmen; hvorfor vil han ikke udlevere HELE hans filmmateriale til politiet, når materialet de hidtil har modtaget ikke er nok til fældende beviser?
Der er noget muggent ved det her, jeg tror bare ham fotografen er en ynkelig republikaner, der "lige" skal have et horn i siden på de kongelige. Sådan er det typisk med de venstresocialister....GODT B.T. var så hurtige til at trække følehornene tilbage igår på TV2-Godmorgen Danmark! Respekt for det, selvom det ikke er den avis jeg læser mest i (ej heller republikaneren Bent Falberts Ekstrabladet, føj da)
tilføjet af

Tror mere det var PR. værdien.

Tror sq for så vidt, at det det drejede sig om, var at de havde set ham men en "fremmed" kvinde. Og så kunne man lige får noget PR ved at råbe op om hans kørsel.
Om det var republikanske motiver tror jeg ikke, om det var venstrefløjsaktivisme tror jeg heller ikke.
tilføjet af

Naturligvis!!!

Hvis fotografen frivilligt erkender at have kørt 170 km/t skal han aflevere kortet, - enhver idiot - selv danskere - kan da indse at den film ikke kan bruges til en skid.
Ufatteligt at ingen fornuftig person har udtalt sig om sagen endnu, den er så naiv at det - selv i lille dumme Danmark - burde være indlysende at et billede af en bil - uden anden dokumentation - ikke er en skid værd!
Det stinker langt væk af at medierne har udset Joachim til at være et frit offer for enhver form for chikane.
tilføjet af

Enig

Helt enig. Hvad skal vi bruge dem til.Kongehuset er ikke andet end udgifter mig her og udgifter mig der. For hver nye familie medlem græder min pengepung. Og hvis nogen siger -Jamen de repræsenterer jo Danmark. Ja det må jeg love for at de gør, med skandaler, og alle de ferier de hele tiden holder. Danmark er blevet et ynkeligt land med de holdninger de har til kongehuset.
tilføjet af

lighed for loven

Selve begrundelsen for frifindelsen er ikke at joachim er kongelig, men at der ikke var grundlag for at sigte en hvilken som helst borger for overtrædelse af færdselsloven. Hermed er det altså ikke fordi at joachim er kongelig at han ikke er blevet sigtet. Det er endvidere fejlagtigt at omtale det som frifindelse når han ikke har været sigtet.
tilføjet af

Fuldstændig enig

De fotografer skal stoppes nu!!!
tilføjet af

Joachim/journalist

Jeg er da helt enig i at for medlemmer af kongehuset/Joachim skal gælde samme færdselsregler som os andre. Naturligvis, hvad ellers.
Men hvad med journalisten?
Han oplyser at da han begynder at optage, er han ikke klar over at det er Joachim. han er dog klar over at der i bilen er en lyshåret dame samt to små børn. Hvorfor filmer han når han ikke ved hvem der er på.
Han oplyser at hastigheden er 140 - 170 km/t. Hvor ved han det fra? Hans camera optog kun billedet, ikke hastigheden.
Sluttelig optog han da Joachim kørte ind på slotspladsen ved Amalienborg. Hvordan kunne han det, når Joachim kørte så hurtigt?
Hvor hurtig mon journalisten har kørt?
Er der ikke en journalist der skal anmeldes?
Jeg synes der er noget muggent ved det her.
tilføjet af

Angående Prins Joachims kørsels

Hej
Det er trist, at han gør sådan nogen dumheder og når han har de små prinser med.
Det er en skam han ikke kan straffes.
Håber at Prinssesse Alexandra gir ham tørt på hun er tros alt mor til børnene.
Jeg har aldrig brudt mig om Joachim, syntes han er så overlegen ,han tror han er noget, han er ikke mere end vi andre, tog man prinsetitlen fra ham, så er han et alm menneske, derimod er Kronprinsen en fin fyr og lige til.
tilføjet af

Det må være

tørre tårer din pengepung græder med de få kroner det koster den enkelte skatteborger at holde kongehuset kørende.Vær dog lidt realistisk, og sæt udgifterne i forholdt til hvad vi får.
Vi har et fantastisk velfungerende kongehus - HVIS ELLERS PRESSEN VILLE GIVE DEM EN SMULE PRIVAT -
Fri os for at få en præsident - så kan du tale om ,
at det kommer til at koste
tilføjet af

jeg er flad af grin

det der er jo så rammende...
de er jo homser begge to...
tilføjet af

så skal

almindelige mennesker også fritages, for at betale en bøde, hvis vi også bliver presset af andre trafikanter, til at køre hurtigere end loven tillader.
Jeg har da tit været udefor, at når jeg køre på en landevej, hvor man kun må køre 80 km, at bagved kørende bilister presser en til at køre hurtigere eller også bliver man overhalet i hastigt fart.
Men det er ikke fordi, at jeg skal være dobbelt moral, for jeg kan da godt finde på at køre 90 km, hvor man kun må køre 80 km, men det afhænger af hvordan vejforholdene er, og hvis det er på en vej, hvor der ikke er tættrafik. Men jeg køre aldrig hurtigere end at det vil udløse den billigste bødetakst.
Men jeg synes også, at kongehuset må betale en bøde på ligefod med andre. Hvad nu hvis de har alkohol i blodet??, er det så også straffrit??, og hvem skal betale erstatninger til ofrene, hvis de endag, skulle være så uheldig, at komme udfor en trafikulykke, hvor andre bliver slået ihjel eller bliver invalide resten af deres liv. Er der så også en "kær mor" eller "skytsengel", som beskytter dem.
Angående Paparazzier, fotografer og journalister fra sladderbladene og aviser, så burde den kongelige selvfølgelig kunne anmelde dem, hvis de bringer billeder og artikler frem, som høre til privatlivets fred. Hvis de bliver forfulgt i deres fritid og snager for meget i deres privatliv, skal fotografer og journalister fra sladderbladene også kunne idømmes store bøder.
tilføjet af

Helt ærligt...

Hvad mener du med frikendt??? Han er jo aldrig blevet tiltalt, så hvad er han frikendt for?? Man kan da ikke frikendes for noget, man ikke er tiltalt for?????
Du ( og medierne ) er vist ude i noget begrebs forvirring. Og du hopper med på mediernes vogn???
Og hvad med journalisten??? Er det virkelig iorden at han forfølger de kongelige på den måde??? Og måske ligefrem fremprovokere en situation som den vi ser her???
tilføjet af

Yeah!

Han er en tumpe. Han gav politiet det fantastiske tilbud, at de kunne få hele filmen, hvis han blev sikret straffrihed, når billederne viser at han selv kørte for stærkt.
Hvem tror han han er - hvordan tror han verden hænger sammen? At han er en lille helt, der bliver nødsaget til at overtræde loven "i sandhedens tjeneste". Som om det var mordet på JFK eller Osama bin Ladens gemmested han var ved at afsløre...
tilføjet af

TA´DIG SAMMEN, JOAKIM.

jeg er sku klad for at der er frederik og ikke joakin der er kronprins.
Han er sku da pinlig. Hvad med at han tog sit ansvar som representant for Danmark alvorlig. I mine øjne er han verdens rigeste bistandsklient. For han laver ikke et ærligt stykke arbejde, for de penge danmark giver ham. Alexandra derimod er, så aktiv at hun i mine øjne er en bedre representant for Kongehuset og dermed Danmark. Hvad er det der sker han fiser rundt til alt det sjove, og det i hele verden. TA´DIG SAMMEN JOAKIM ! ! ! Jeg er ikke imod kongehuset, men ender da med det, hvis det bliver ved.
tilføjet af

Danmarks Regering og Kongehus

Jeg hader den konglige familie, de er hævet over os andre ikke fordi de har gjort noget, men fordi de er født til det. vi betaler penge til dem og deres slotte og får ikke noget ud af det, de for særbehandling, de bliver staffet milder end alle andre vis de bliver staffet.Og så er det vores regering den beskyttere dem og vi betaler penge til alle danmarks samfunds snyltere og fede menesker så de ikke behøvere at lave noget selvom de kan. Vi har brug for en REVOLUTION.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.