1tilføjet af

hej alle i dejlige mennesker bi/hetero/gay/lesbiske what ever

Efter at have gennemlæst mange indlæg om alt fra dig der er 12 år til dig der vil røvpules. Får jeg lyst til at skrive et par ord.
Jer har selv en søn på 10 og det har givet anledning til mobning i skolen at jeg er gift med en anden mand, skolen har dog behandlet dette meget profesonelt, i og med at de har sørget for at fortælle om homosexualitet (eller homofili da der jo er meget andet end sex i et bøsse forhold, der er også mange føelser) og det at uvidenhed blev afløst af real information gjore at mobningen blev afløst af viden om, og en naturlig nysgerrighed for en anden måde at være par på.
jeg har været ansat i forsvaret og for UN i mange år og der er, (som mange måske tror) ingen diskiminering. Det troede jeg før jeg sprang ud og jeg gemte mig i skabet i 10 år før jeg sprang ud som først bi og senere som homo. Jeg må sige at det skridt har frigivet langt mere ro og energi end jeg turde drømme om, dengang. Mit råd hvis jeg skal driste mig til at give andre mennesker det, er at se på dine egne fordomme og forestillinger om hvad det vil sige at være bi eller bøsse.
Bliv først og fremmest i dig selv og lad være med at bedøm dig selv ud af andres øjne, de fleste har nok i sig selv og ønsker bare at blive forstået selv. kan du sige sandheden uden stammen og føle at det er rigtigt samtidigt vil ingen rører dig, vi mennesker vil faktisk hinanden det bedste selvom det ofte ikke ser sådan ud. Find ligesindet, på f.eks lbl@lbl chatten boyfriend eller på de mange cafeer og barer der er især i cph. tag til Berlin eller Amsterdam og lev det ud der, der er der ingen der kender dig.
Lars
tilføjet af

Tillykke

Det er alle tiders og jeg synes at det altid er enormt vigtigt at tænke ekstra meget på børnene da det er noget mange mennesker finder unormalt og begynder blandt andet også på mobning og andre forfærdelige ting...,men I jeres tilfælde vil jeg da sige tillykke til dig og sige at det er fedt at det ikke er blevet det store problem for dit barn..
Hej
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.