5tilføjet af

Rygproblemer

Hejsa!
Jeg vil høre om nogle af jer, kender til mit problem og/eller har nogle gode råd.
For ca. 1 mdr siden fik jeg voldsomt ondt i ryggen - tog til kiropraktor, som sagde at jeg havde fået et vrid i bækkenet. Der var jeg 6 gange og det hjalp lidt, men syntes ikke han gjorde det store - jo at tjene penge! Min læge har nu givet mig nogle smertestillende som KAN have nogle alvorlige bivirkninger og da jeg i forvejen ikke er vild med at tage piller, tager jeg dem i en uge. Er færdig med kuren idag...
Smerterne er nogle gange helt ulidelige og så kan jeg nærmest ingenting, men idag kan jeg sådan nogenlunde holde det ud.
Jeg har været ved vagtlægen og hun sagde, at det eneste der hjalp var træning og der kunne gå op til 3 mdr inden det hjalp. Min tålmodighed er allerede ved at løbe op, så derfor søger jeg gode råd herinde....
tilføjet af

Har haft glæde af...

diverse yoga-øvelser...
Er selv hæmmet af en stiv lænd og skulder efter et par operationer i ryggen...
Jeg fik anbefalet yogaen hvor man strækker og opstrammer musklerne i langsomme øvelser, hvilket gør at alle kan følge med... En del af øvelserne virker derudover afspændende hvilket absolut er godt når man har ondt i ryggen...
Jeg ville nok prøve et hold først hvis jeg var dig, sådan at du kan få noget vejledning i hvad der hjælper særligt på ryggen mm. og så derefter finde en god dvd du kan bruge derhjemme...
tilføjet af

tak

Tusinde tak for svaret - det var helt klart en mulighed...
tilføjet af

en kiropraktor??

ondt i rygger? det er noget vi alle kommer ud for men; hvor er det du har ondt, er det f.eks i lænden? vrid i bækkenet er bare en floskel der ikke kan bruges til noget som helst.
Jeg har indimellem problemer med ryggen eller nærmere lænden, men hvor problemet egentligt kommer fra er spørgsmålet, min kiropraktor gav mig bl.a. en øvelse der gik ud på at strække røvballemusklen, øvelsen hjalp på mine "ryg" problemer endvidere bruger jeg en ganske almindelig varmepude når jeg kan mærke det er tid.
tilføjet af

Træning af ryggen

Jeg mener det er vigtigt at vi får trænet vores muskler i hele kroppen og det kan man gøre på mange måder.
Men pas på, især når du har ondt. Jeg vil tro det er en god ide at læse på nettet eller tale med en der har erfaring/indsigt eller lært om træning af ryggen.
Du kan også selv prøve at lave nogle øvelser, jeg kan ikke anbefale nogle, det må du selv finde ud af.
Der er vist også nogle der prøver akupunktur, men det har jeg ikke tillid til, men det er der nogen der har haft glæde af. tror jeg.
Måske er der en god ide med nogle afspændingdøvelser, som en var inde på.
Prøv dig frem, men vær forsigtig, det må jo ikke blive værre.
Held og lykke.
tilføjet af

ide

svømning hjælper godt! Hvis det ikke gør det, sig til din læge, at du ønsker en henvisning til et rygcenter, så kan du blive undersøgt på kryds og tværs.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.