1tilføjet af

Ebbe Sand..suk!!

kommentar,

Ebbe Sand er da helt fra den for tiden !
I B.T. kan I læse en artikel hvori han kommenterer VM værternes beslutning om ikke at indføre særligt rygeforbud på de udendørs stadions under turneringen.
Måske Ebbe skulle tænke lidt over sine reklameindtægter for alskens kræftfremkaldende affald, som sælges under navne som, læskedrik, slik og andet bras.
Disse vækkelsesprædikanter er ynkelige, som altid. Men den usmagelige måde med nærmest at antyde hans triste kræftsygdom kan hænge sammen med smøger på et UDENDØRS STADION, er simpelthen for i d i o t i s k.

Hvis sundhedsapostlene lettede røven og begav sig på vækkelsestogt i "fødevare"-industrien med samme ildhu, som når de ævler om tobakkens påståede skadelige virkninger, ville verden SANDsynligvis være fri for diabetes, hjerte-kar sygdomme og anden menneskelig ulykke.
Men så ville være det blive svært at leve et liv på første klasse, ved at løbe efter en bold på et græstæppe.

Mon ikke Ebbe Sand skulle kigge VM sponsorene efter i sømmene. De har flere menneskelige tragedier eller sygdomme på samvittigheden, end tobakskompagnierne tilsammen. !
Ebbe kom dog videre med livet og lad være med at fokusere på sygdom. Men start med at kigge indad. Du er i en branche hvor det ligefrem påskønnes og anerkendes, som noget særdeles fornemt, at lemleste sin og andre menneskers krop.
Hvem er de dumme og uansvarlige ??
Bliver spændende at følge de fordrukne og iltre ikke-rygere i gadeslagsmål i de tyske gader. Den slags "må man jo tage med" hvis man vil have disse "folkelige" og nu også sundhedsfremmende arrangementer til huse. ?

Sorry, men nu må jeg brække mig. Jeg tror sgu' jeg begynder at ryge !!!!
Sportsfolk er ikke de mest dybsindige skabninger på vor møgbeskidte planet.
tilføjet af

ud over ...

alt dit spilfægteri--
er der ingen tvivl om at indenfor tyve år vil der vanke fængelsstraf for enhver der ryger på offentlig grund - og steder hvor offentligheden samles!!
sådan er det bare - I Singapore har rygning på offentlige steder i mange år givet three by the cane - og det er max. hvad en voksen kan tage på een gang - lægehjælp, står klar efterfølgende - det burde også indføres her! godt nok en samling muslimer der skulle tæskes!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.