11tilføjet af

Hedeture og manglende livskvalitet

Jeg er 56 år og har haft hedeture i 3 år.
Både dag og nat. Det endte med jeg fik en let hormonpille.
Dog hjælper de ikke ret meget. Turene kommer som lyn fra en klar himmel. F.eks. kan jeg være i supermarkedet. Pludselig er det der og det hagler af mig. Det er flovt at du er hel våd i ansigtet og på kroppen. Rent psykisk påvirker det mig - livskvaliteten daler meget med alle disse anfald. Jeg drikker salviethe, men uden resultat.
Jeg har været arbejdsløs i en længere periode, men skal starte nyt job på mandag. Er ked af at svede så meget, når man er omgivet af en del kollegaer.Vil inderligt bede om råd fra andre voksne kvinder!!!!
Hvis jeg drikker rødvin stopper det, men det er en dårlig løsning, da det så bagefter vender tilbage med fornyet styrke..
tilføjet af

svedig

Har det på samme måde som dig er 37,efter jeg har sovet med vinduet åben har det ikke været så slemt...prøv det .......og drik masser af vand......
tilføjet af

zoneterapi

Jeg er 53 år og har haft hedeture de sidste 2 år. Jeg blev anbefalet at prøve zoneterapi og det hjalp allerede efter 1. behandling. Jeg ved ikke hvad det er der sker men mine gener er minimeret.PRØV det.
tilføjet af

Pyyyramiderne

det er så irriterende med de hedture, jeg holdt op med hormonpiller efter mange års brug af dem, så det var stygt fik så anbefalet CHELLO som kan købes i Matas og pyyha det hjalp så glad er jeg😃[s][f]
PRØV DEM🙂
tilføjet af

Rødvin

Det var måske nok en god ide at finde ud af hvad i rødvinen der regulerede hedeturene, rødvin indeholder jo flere mineraler, endda så mange at nogen får hovedpine.
Jeg fik også mange hedeture for 5 år siden, aldrig om dagen, men det var ulækkert at vågne midt om natten i et "badekar".
tilføjet af

Svar

Tak for jeres indlæg.
Sover allerede for åbne vinduer, drikker masser af vand.Også ofret mange penge på akupunktur og zoneterapi. Begge dele hjalp mig i en kort tid. Så var sveden tilbage igen.
Hvad er Chello fra Matas?
tilføjet af

huntigeren

Det væreste du kan gøre at drikke alkohol..prøv at lade være med overhovedet at drikke alkohol 14..dage og jeg er sikker på det hjælper..Jeg har selv problemer med hedeture, efter alkohol er det meget, meget værre ca..1 uge efter...når jeg ikke har drukket alkohol 14 dages tid, mærker jeg næsten intet til hedeturene..Så jeg drikke kun engang imellem ,og tager så hedeturene med stiv arm..griner...Jeg har også fundet ud af når jeg går i bad og skifter fra varmt vand til køligt vand nogle gange ,og slutter af med koldt..det virker også,men husk alkoholen skal væk..ss...Håber det kan hjælpe dig...Lev sundt,men hyg dig engang imellem så får du det helt sikker bedre..ss..🙂
tilføjet af

ps..

ang.rødvin ..jeg har heller ikke så mange hedeture når jeg drikke rødvin,men de næste mange dage, puha så er den slem med hedeturene..Jeg har aldrig ville have homonpiller, for så lærer kroppen ikke selv at regulere sig...Og jeg har det fint nu og kan leve med hedeturene,bare jeg lever sundt og holder mig væk fra alkohold..men til fester skal jeg da have lidt..alkohol..ss..🙂
tilføjet af

CHELLO

er et natur piller med ekstrakt af soya, salvie, lucerne og vild yams jeg tager 1 pille om dagen og man kan øge til 2 piller hvis der er behov for det, der gik 14 dage så havde jeg det godt, min veninde som anbefalede dem, holdt en pause med dem, for at se om hun kunne undvære dem, det skulle hun ikke have gjort, nu skal hun tage 2 for det hjælper.
tilføjet af

Du kunne

Drikker kold salviete. Det hjælper!
tilføjet af

Overgangsalder - www.Wolle.dk Menupause hjælper

Hej Middemis,
Jeg bruger menupause, det hjælper på mig.
Det købes på www.wolle.dk
Hilsen
Jette
tilføjet af

Hedeture er det værre noget

Ja, det bliver svært at drikke rødvin hele tiden på jobbet :-) Vil være svært at skjule. Nej, spøg til side. Du bør i hvert fald få nogle stærkere hormonpiller mod hedeture. Læs evt. om hedeture på http://www.sundhedslex.dk/hedeture.htm - der står en masse om hormonpiller og endda urter, hvis du er til alternativ behandling. Rødvin smager godt, men det er nok en dårlig løsning på længere sigt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.