1tilføjet af

Julefrokost mad jeg sent glemmer

Hejsa
Ville bare lige dele det her med Jer. Vi har holdt julefrokost tidligt i år i firmaet, så kan vi arbejde igennem i december uden hangovers, tror chefen :-) der er jo andre julefrokoster. Anway, jeg og et par andre fik til opgave at finde et andet catering firma end vi plejer at bruge (sidste år var det virkelig elendigt)
Vi søgte på Google og tjekkede en masse catering firmaer ud i kbh og Nordsjælland - men sikke en Jungle. Endelig fik vi sporet os frem via nogle anbefalinger til et firma i Hillerød, Euro Kitch. Vi ringede til dem og fik efter nogle snakke frem og tilbage besluttet os for en menu og det til en ganske god pris, dog uden det var discount. De var meget meget imødekommende og kompetente i den del af fasen og fulgte op som aftalt.
Så kom dagen og maden landede blev bragt ud til os så den var lige til at stille frem på fade osv. men vi havde dog hyret en kok med til at skære kødet osv.
Bottomline er at aldrig har jeg fået bedre julefrokost eller for den sags skyld, mad ud af huset. Det var hamrende velsmagende og veltilberedt og der var mere end rigeligt.
Jeg kan virkelig anbefale Euro Kitch. I får lige linket her: catering og lækker mad ud af huset til julefrokosten
Man kan se deres julefrokost menu her Julefrokost menu ud af huset
Over and out og glædelig julefrokost :-)
tilføjet af

Julefrokost mad jeg sent glemmer

Hvor lyder det dog skønt. Tak!
Kærlig hilsen Albert Johansen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.