3tilføjet af

spørgsmål til pizza opskrift

jeg fandt denne hjemmeside hvor der er en simpel fremgangsmåde til hvordan man kan lave en lækker pizza:
http://www.pizzaopskrifter.dk/standard-fremgangsmaade-ved-pizzabagning
1. først vælger man en pizzadej.. I mit tilfælde er jeg mest for den her:
http://www.pizzaopskrifter.dk/pizzadej-opskrift
men der står ikke hvor mange grader den skal have og hvor lang tid den skal have i ovnen, hvor meget tror i den skal ha denne opskrift?
2. så skal der laves en pizzasauce.. her har jeg valgt den her:
http://www.pizzaopskrifter.dk/italiensk-pizzasauce
er det en i har prøvet og kan anbefale?
3. dejen rulles ud
4. dejen smøres med pizzasauce
5. ost smide på. her bruger jeg mozzarella
6. toppings smides på
7. pizza smides i ovnen.. her fandt jeg en artikel om hvordan man bedst bager en pizza i konventionel ovn:
http://www.pizzaopskrifter.dk/perfekt-pizza-uden-pizzaovn
Her skriver de at man skal bruge en bagesten, men hvis man vil spare penge kan man bruge en gulvflise til en 20'er fra det lokale byggemarked.
Er der nogen der har erfaring med det? altså at bruge en gulvflise.. er det virkelig sandt at det er lige så godt som en rigtig bagesten?
tilføjet af

spørgsmål til pizza opskrift

Hej
Jeg kan anbefale at kigge ind på : Pizzaopskrift hos Gourmand
Der er en rigtig godt opskrift på pizza, hvor der også står hvor land tid den skal have og hvor mange grader, ligesom der er en rigtig god opskrift på Pizza Sauce.
tilføjet af

spørgsmål til pizza opskrift


Her skriver de at man skal bruge en bagesten, men hvis man vil spare penge kan man bruge en gulvflise til en 20'er fra det lokale byggemarked.
Er der nogen der har erfaring med det? altså at bruge en gulvflise.. er det virkelig sandt at det er lige så godt som en rigtig bagesten?

Jeg vil altså ikke anbefale at bruge en gulvflise til at bage en pizza på. Du ved sku ikke hvilke byggematerialer der er i sådan en gulvflise og om den afgiver giftstoffer når den er varm. Mmmmmm vi skal have asbest-pizza i dag, frisk bagt på byggeaffald [:X]
Og hvor varm en pizzaovn skal være kan du se her.
http://tabernesopskrifter.blogspot.dk/2013/08/verdens-bedste-ultimative-autentiske.html
tilføjet af

spørgsmål til pizza opskrift

Så længe stenen er ren er det lige meget hvad du bruger.
Hele pointen med at bage på en sten er at den holder på varmen og derfor bliver pizzaen også bagt nedefra og ikke kun på toppen. Det er derfor det er vigtigt at sørge for at stenen er varmet godt op inden man smider pizzaen på og hvis man skal lave flere end 1 pizza, kan det anbefales at have en ekstra sten i ovnen som man kan bruge til pizza nummer 2.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.