29tilføjet af

Har prøvet sidespring

Jeg har lavet et sidespring for et par år siden. Det var Skønt sex men..... Jeg gjorde en stor fejl. Jeg havde det meget dårligt over, at havet været min mand utro og fortalte ham det....
Vores liv er helt ændret efter dette. Jeg kunne ikke selv leve med det. Det var Meget dumt gjort, idag har han endnu Stor mistanke over, hvad jeg kunne finde på, at gøre når jeg er, i byen. Han er trist inden jeg tager i byen og trist når jeg kommer hjem. Mit forslag vil være, at laver du et sidespring - hold det for dig selv eller fortæl det evt. til en veninde / ven, som kan holde tæt. Det var dejligt, at opleve dette sidespring men.... det kostede dyrt.
tilføjet af

Til har prøvet sidespring

Jeg har også været min mand utro mange gange men aldrig fortalt det til nogen. Jeg er det altid med gifte mænd. Det tænder mig helt vild at andre mænd vil have mig. Jeg giver min mand helt vild meget sex efter sådan et sideknald. Det er ikke fordi at min mand ikke kan tilfredsstille mig jeg tror at det er spændingen.
tilføjet af

sidespring

Hmm, hvordan "sikker" du dig, at de er gift??
Og næste spørgsmål, hvad såfremt din mand gør/gjorde det samme??
Beskyttelse (kondom) eller?? Med div. sygdomme.
tilføjet af

sidespring

Jeg har som regel sex med andre gifte mænd som jeg kender lidt i forvejen.
Vi har som regel kikket efter hinanden i et stykke tid.
Gifte mænd og kvinder sladre ikke.
Det er kun lir det drejer som om. Jeg ved da heller ikke om min mand er mig utro men jeg ville da ønske at han også får noget fremmet ind imellem.
Vi taler meget om sygdomme og lign. Har manden eller jeg været sammmen med andre end sin kone bruger vi kondom. Det er livets chance vi/jeg tager kan man vist godt sige.
tilføjet af

fy for satan

Hvad fanden har i gang i tøser, kan i ikke engang være jeres fyre tro! Det er sgu for klamt håber i har dårlig smag i munden!
Har selv været sammen med min kæreste i 8 år uden at knalde ved siden af, hvorfor skulle man også det når man elsker sin kæreste!
tilføjet af

fy for satan

Det har sku da ikke skid at gøre med om man elsker
det er mange gange spændingen. For vores vedkommende tænder det bare endnu mere efter min mand når jeg har været sammen med en anden mand. Det er vel ikke værre end hvis man er sammen med to mænd eller kvinder samtidig eller måske partner bytte.
tilføjet af

Har kun én ting at sige....

I Guder!
tilføjet af

Gu' har det da så!

Det har da netop ALT at gøre med om man elsker. Har du slet ikke fattet meningen med kærlighed?
Man svigter ikke den man elsker - og svigter, det gør man når man er utro.
Prøv et øjeblik og stoppe op og tænk på andre end dig selv. Hvad ville der ske, hvis du ikke satte dine egne behov først hele tiden?
Hvad ville der ske hvis du var din mand tro?
Ville du kede dig? Og hvis du ville...ja, men så fortjener din mand da bedre.
Når man lever som du gør, så burde du være single. Men det er måske rart at have manden i baghånden, som sikkerhedsnet?
Du burde simpelthen have en dårlig smag i munden. Der er ikke meget kvinde over dig......

Og i øvrigt. Ved partnerbytte, der ved manden som regel besked, ikke??
Find nogle bedre argumenter, for dem du har er ikke brugbare.
tilføjet af

Er helt enig med dig!

Hej skipper.

Jeg er helt enig med dig.
Jeg vil ikke rose dig for, at du ikke har været din kæreste utro. For det burde være en selfølge, at man ikke var det.
Netop som du selv siger - når man elsker.
Hvilket menneske ville helt bevidst vælge at såre den de elsker?
Svaret må være: De følelsesmæssige uintelligente mennesker.
tilføjet af

hvad nu hvis

Hejsa
JAmen det er da klart han er trist, når du skal i byen, du har jo en gang vist at han ikke kan stole på dig.... jeg vil fortælle dig at det gør rigtig rigtig ondt når den man elsker over alt i verden er en utro, smerten kan ikke beskrives og den kan desværre nok kun forståes når man har prøvet det.
Sæt dig i hans sted.... hvad hvos det var ham der havde været dig utro, hvordan ville du ha det??
tilføjet af

helt enig

hejsa
Jeg er 120% enig med dig, hvorfor være den man elsker utro, personligt kunne jeg aldrig drømme om det.... så føj for satan til jer der kan finde på den slags.
tilføjet af

godt med forandring

Hej du skal ikke have det dårligt over dit sidespring der er mange kvinder og mænd der er utro jeg vil faktisk sige der findes kun to dem som er utro og dem der ikke vil indrømme det !
tilføjet af

dan

Jeg vil give dig ret. Jeg har også været utro engang men det vil jeg da aldrig indrømme. Det beholder jeg for mig selv. Hvad de ikke ved har de ikke ondt af. Det kan jo være at de gør det samme ved os. Hvem ved
tilføjet af

Hva sker der i verden??

Jeg ved snart ikk hva jeg ska skrive, men en ting er HELT sikkert: Jeg synes at verden er ved at køre af sporet.
Jeg har selv oplevet utroskab og skilsmisse på livet med mine forældre (jeg er selv 19år) og kan kun holde med dem som forbander det. Det er det VÆRSTE man kan gøre mod et andet menneske.
Men lige frem at OPFORDRE til det( som Dan gør ved at skrive: "godt med lidt forandring"), det gør mig vild i hovedet.
Utroskab medfører KUN dårlige ting. Man kan ikke leve videre i sit liv, hvis man en gang har prøvet at blive røvrendt, man kan ikke stole på sin næste kæreste. Og den som en gang har været utro vil gøre det igen. Se selv på den idiot til kvinde30 som ligefrem har lavet det til en "sport", det er til at brække sig over. Håber ikk at jeg nogensinde møder sådant et menneske..
Jeg har selv en kæreste, og vi har været sammen i 2 år nu, og jeg kunne aldrig drømme om at være hende utro. Jeg elsker min kæreste overalt på jorden, og det burde alle i andre også gøre. Så drop det andet pis.. Det ødelægger kun mennesker evne til at stole på andre.
Jeg håber VIRKELIG at kvinde30's mand finder ud af det en dag, og smider møgkællingen for porten. Fy for satan..
tilføjet af

hørt!

HØRT! Der er ikke mere at sige om det!
tilføjet af

jaaaaaaaa

kan vi to finde ud af noget.jeg er osse gift.Ellers pøj pøj.
tilføjet af

mere nuanceret debat ønskes

Det er utroligt så skråsikre i er på emnet. Når i nu har været gift eller levet sammen i mange år, ungerne er blevet voksne, man får tid til sig selv, så kan i bare vente, så kommer der andre behov ind i jeres liv, det vil ske for 90 % af mennesker i parforhold. Kærlighed har kun lidt med sex at gøre, kærlighed er noget der vokser frem, gennem lang tids samvær, det jeg tror mange forbinder med kærlighed, er "suset" det sexuelle, dirren i kroppen, men det er kun en lille del af et forhold.
Hvis to partneres sexuelle behov vokser i hver sin retning, hvorfor skal man så ødelægge en familie, skille fælles venner, såre sine børn der elsker begge forældre!! nej så er det da mere fornuftigt at den der ikke får dækket sit sexuelle behov, finder en ligestillet. Det vil bevirke, en ægtefælle i ro med sig selv, i stedet for at ens ægtefælle skal føle sig forpligtiget til at dække et behov af pligt, hvis nu ikke vedkommende har de samme sexuelle behov.
Man skal vis den respekt at gøre det uden at det bemærkes af ens partner, det kan sagtens lade sig gøre.
Kære venner, vær søde at adskille sex. og kærlighed.
tilføjet af

Sex er godt

Jeg forstår ikke hvordan du kan være din mand utro men der må være noget i jeres forhold som ikke fungere helt som det skal være, men det beretter dig ikke til at være utro, så hvorfor ikke snakke om problemet og få det løst på den måde. Jeg elsker selv sex(hvem gør ikke det)men at være utro mod min partner...nej tak. Sidespring
er ikke noget man gør. Det ødelægger for meget og det er ikke det værd.
Så jeg forstår godt din mand at han ikke har det godt når du går i byen.
tilføjet af

Hvad med den der står tilbage?

Har i tænkt på dem der står tilbage når et sidespring har ødelagt alt????????
Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men jeg er et offer for et sidespring, jeg er skilsmisse barn og det gør så SATANS ONDT at se ens familie gå i opløsning fordi den ene part ikke kan holde nallerne for sig selv. Det ændre alt. Det kan godt være at I ikke har børn eller har nogen at såre andre end den partner i lever sammen med, men der er ingen, slet ingen der fortjener den smerte det er at stå tilbage med et knust hjerte i sådan en situation. Hvor ville jeg dog ønske I tænkte jer om. Hvad med at forlade den I lever sammen med og gå i byen og kast jer over tilfældig sex , med en masse fremmede og det bliver uden at smadre en andens hjerte!!!! Hvorfor er det så godt at trampe på andre mennesker og kun volde dem ondt?
tilføjet af

hvad har du gang i?

hey...
jeg ville personligt aldrig være min kæreste utro
synes det er noget pis, hvis man elsker sin kæreste nok er man sq ikk sammen med andre!!
hvis du har brug for forandring så skulle jeg lige hilse og sige at dette også kan lade sig gøre min sin faste kæreste!!!!!
utroskab er for dumt!!
hvis man har lyst til at være sammen med en anden har man sku ikk en kæreste...
tilføjet af

hvordan

Hvordan kan du tale til mig om børn, år osv. Du aner ikke noget som helst om hvorlænge jeg har været i mit forhold og ej heller hvor mange børn jeg har.
Jeg kan så fortælle jeg har tre børn, på 4,6 og 10, min mand har jeg kendt i 15år, jeg elsker ham han elsker mig og vi afskyer begge utroskab.
Hvordan kan du påstå at man får andre behov som årene går, får man det er det nok på tide at man helt kommer ud af det forhold man er i... FØRST. Behov er til for at blive stillet, men elsker man sin partner opstår dn slags behov slet ikke.
tilføjet af

Nemlig....

Hvor var det dog dejligt befriende at læse dit indlæg.Jeg bliver så forbavset, hver gang jeg læser og hører de vældig fordømmende udtalelser om andre menneskers handlinger. Man må formode, at de fleste af os handler ud fra den situation vi er i på et givent tidspunkt. Det kan for udenforstående se ganske tåbeligt ud, men det er som regel en god ide´at se bag om tingene, hvis man absolut vil have en holdning til situationen. Det med at være skråsikker og moraliserende er måske i virkeligheden at dække over noget, man fortrænger. Sider ved sig selv, man ikke vil kendes ved.
Din påstand om at tingene ændrer sig efter mange års samliv, er jeg fuldstændig enig i. Har selv måttet sluge nogle gevaldige kameler i forhold til mine egne normer og mit samvittighedskodeks.
Tja...ens verdensbillede ændrer sig sgu´hen ad vejen.
tilføjet af

Sex er ikke kærkighed

Jeg er gift på 30 år med min kone, og i den tid vi har været gift, har hun haft 6 elskere, hun nyder sex, og jeg nyder, at andre begærer min kone, jeg har været med sammen med hende og hendes elskere i en trekant, og vi nyder det i fulde drag.
Den fysiske sex er en nydelse, og har kvinden et større behov, end vi mænd kan opfylde, så lad hende dog nyde det, det går ikke noget af mig, fordi hun har seksuelle oplevelse, jeg får til rigelighed det sex jeg nar behov for, og jeg tror, at vores sexliv ville være kedeligere når hun ikke har haft elskere.
Jeg vil også gerne understrege, at hun vil ikke have jeg tager en elskerinde, og det har jeg det fint med.
Lad dog vær med at være så fordømmende, at have sex ved siden af, er ikke utroskab, når ægtemanden ved besked.
tilføjet af

Til Hanrejen

Hmm, nu må jeg s.. godt nok undre mig!! Hvad nu hvis du havde et større behov end hende???
Utroskab!!??? Du accepterer det, så du har ret, men såfremt hun gik bag om din ryg, hvad så???
Og beskytter hun sig??
tilføjet af

WOW

man må sige du har forstået noget af det
tilføjet af

HOV

Hvad har du gang i..?
tilføjet af

HVEM

HVEM ER DU DA
tilføjet af

stop lige festen!!!!!!!!!!!!

lad være med at sige noget. jeg tror ikke mine egne øjne. hvad tænker du på???????? så ville det være nemmer for dig ik, hvad med den anden part? ham der bliver leget med fordi du ikke kunne styre dig selv, ham der kunne gå rundt og være tilgrin, ham der blev snakket om, ha ha vi snød ham. den der er utro og som har opført sig som det værste gris, skulle nu danse rundt på hans uvished, føj for den da! hvis folk har de lyster til at ligge med andre, SÅ BLIV ALENE FØRST, SÅ ER DER IKKE ANDRE DER BLIVER SÅRET END JER SELV! føj! føj! føj! føj!
tilføjet af

Til Hanrejen

Hej Hanrejen
Har din kone, brug for en elsker pt???
Er frisk på at tilfredsstille hende. En 3-kant kan også komme på tale, har prøvet det før. Er ikke til M/M, det er kvinden, som skal nydes og tilfredsstiles.
tilføjet af

Til Har prøvet sidespring

Hvordan kunne du også finde på at fortælle det. Det er jo kun for at lette din egen samvittighed - og måske få tilgivelse. Men det sårer din mand og ødelægger tilliden.
Jeg har selv haft et par sidespring - men aldrig fortalt det. Og vores samliv er som regel blevet bedre bag efter.
Lotte
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.