9tilføjet af

God weekend til alle

Når ingen andre vil, så gør jeg det.
- God weekend til alle. De høje, de tykke, de smalle, osv. ~…uanset hvem du er eller hvordan du ser ud, så ønsker jeg dig og din nabo hunden og katten, selv Hr. Olsen GOD WEEKEND og lad os så spise Morten’s and.
®™ FedeBritt – rap i replikken
tilføjet af

Tak i lige måde

Lige hvad jeg trænger til efter en RIGTIG træls uge på arbejdet. Jeg er bare SÅ træt.......men glæder mig til at se kæresten i morgen.....
tilføjet af

selv tak

og må gåsen også have en hyggelig aften.
tilføjet af

ja ja

den er go´mæ daj du. er det så lige et af dine undercover tricks.
ikke set siden mortens aften :-)
tilføjet af

Lige et øjeblik du fede...

Jeg har postet svar til dig i din debat ;-))
Det bør du nok læse....og derefter kan du holde weekend!
SO Long... ;-)))
For nemheds skyld smider jeg det lige her til dig, så skal du ikke rode med fedtede fingre tilbage ;-))
------------------------------
Tåle det? Ja, du rammer jo overhovedet ikke i nærheden!
Gullers inteligens kan jeg ikke udtale mig om, men klog det ER hun. Klogskab og inteligens er vist ikke det samme… ;-))) Og ingen falder udenfor at være målbar på sin inteligens,,, ingen, alle kan måles,,, så på det punkt er vi slet ikke enige!
Hvordan du får mit valg af nick, til at være valgt på samme præmisser som du selv har valgt dit,, altså modsat af virkeligheden, det forstår jeg slet ikke, du drager forhastede slutninger og tillægger mig en tankemåde som er mig meget fjern, jeg er faktisk meget ærlig omkring mit virkelige liv og så det jeg skriver på min profil, men tænk og opfat det som du vil,,,, ;-))) Ekstra smiley i dagens anledning ;-))) Så den med at jeg er kedelig ,,,,,,rammer mig slet ikke!!
Du antyder udover at jeg må være kedelig, så også at jeg er pædofil,, se det var en ganske anden snak og en temmelig alvorlig anklage faktisk! Din baggrund for at jeg skulle være det, er at jeg bruger for mange smileys……… ;-))) Hvor lavt synes du selv du er faldet. Jeg bemærker så at du selv bruger af de små smil indimellem,,,,,,, vil det så sige du er pædofil….bare lidt mindre end mig???? For satan jeg morer mig i skrivende stund….;-)))

Om jeg har misforstået dit indlæg? Det tror jeg ikke, så vidt jeg opfatter er spørgsmålet:” Om du skal forlade SOL.dk.” Det er det jeg svarer på. Jeg kunne også have skrevet det anderledes, men mit svar er : At det rager mig en and ( lige i dagens anledning.)….. Så har jeg renset mit svar for de ”svære” ord ;-))) Hvorfor jeg læser dit indlæg?? Det fatter jeg heller ikke, men jeg har da set dig skrive både fornuftige og morsomme ting og så må jeg jo tage skidtet med, jeg er jo nødt til at læse det for at tage stilling eller? Mener du at vi er sorte og hvide, at jeg altid er dum og du altid fornuftig? Det ville være enkelt hvis det var sådan. Jeg indrømmer jeg er lidt dum af og til, men det er rart at se jeg ikke er alene om det, det er en af mine begrundelser til at læse dine indlæg ;-)))
Hvorfor opretter du et sådant indlæg? Du vil ikke have kritik, så vender du det hele til noget personligt imod mig, i din egen tråd. Det er jo ikke mig der er til debat her, det er dig…. dig som selv har oprettet tråden og spurgt om andres mening,,, du vil bare ikke have min, ok. Det viste jeg ikke, så der var jeg dum ;-)) Men derfor også min formulering ”Debattuderi”. Du higer efter ros og bekræftelse om du så selv skal give den som anonym mm. Det er squ: ”Pis mig i øret”
Jeg har en fornemmelse om at du mener jeg bor i Århus….pga. dine underlige hentydninger. Jeg er Københavner med stort K, men bosat i sjoverhytten, på Bøllevej i Bællebjerg,,,,,,,,ca. midt på Sjælland….. Så du tager også helt fejl mht. det
Du har ”dine du er enige med”❓Hmmmm. Betyder det så altid pr. automatik,, at i er enige? ;-)))
Smil… det et spørgsmål om stil ;-)))
tilføjet af

tak i lige måde :o)

knus
tilføjet af

Lige over...

Lækker weekend til dig.
tilføjet af

Selv tak

har haft en hård dag:-/ så mega rart det endelig er fredag.
tilføjet af

Takker og i lige måde

VH. Gurli Magrethe
tilføjet af

...er det rigtigt?

Hvor er du altså dygtig.
*FB*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.