11tilføjet af

Har jeg et problem???

hejsa er en pige på 19 som bor sammen min kæreste. Vi er begyndt at ryge mange joints, så godt som hver dag. Er det et problem? Hvad skal jeg gøre for min kæreste er ikke så indstillet på at lade være. Jeg vil gerne holde helt op og der kan også gå lange pauser hvor jeg ikke ryger og heller ikke savner det. Men det er svært når han gerne vil, for så har jeg mange undskyldninger for at ryge med alligevel. Det er da også rart, undtagen når man gør det for at kunne snakke med sin kæreste :-)
knus mig
tilføjet af

JA!

Hej Sandra!
Du har helt afgjort et problem - nemlig med din kæreste.
Det er utroligt svært for den ene part i et forhold at holde sig clean fra tjald, når den anden ryger flere gange dagligt.
Du bliver nødt til at være hård overfor dig selv og din kæreste og forlange, at enten holder han op eller også pakker du sydfrugterne.
Grunden til, at jeg er så kategorisk er, at jeg selv har haft et hashmisbrug i slutningen af firserne, hvor jeg selv var omkring tyve år. I tre år røg jeg daglig og havde kun hån til overs for dem, der sagde, at det var farligt at ryge så meget. Jeg tog en kold tyrker i foråret 1991... og da jeg begyndte at blive mig selv igen, opdagede jeg, at mit selv var blevet et helt andet. Fra at have været utroligt hurtig til indlæring, skal jeg læse en manual mange gange, før forståelsen er der. Jeg har ikke en ret stor korttids-hukommelse og har svært ved at holde fokus.
Oveni fik jeg i 1994 en depression med panikangst m.m., som er hash-relateret. Dvs. havde jeg aldrig røget hash, var den sandsynligvis ikke kommet.
Det jeg prøver at fortælle dig er, at DET ER DET IKKE VÆRD. Lad være med at ødelægge dit liv og din ungdom på at ryge hver dag, og hvis din kæreste ikke er med på ideen, så fortæl ham, at det er dig eller tjalden. Alle i min gamle omgangskreds fra dengang har fået skrammer på sjælen af røgen, nogle tog turen videre til de rigtigt hårde stoffer, andre nøjedes med tjalden, men har nu psykoser, depressioner, social angst m.m.
Det kan godt lyde som om jeg maler et stort skræmmebillede for dig, men jeg vil bare gerne have, at du skal vide, at det er ikke risikofrit at ryge tjald hver dag!
Du får min mailadresse, hvis du gerne vil snakke om det -
Kram fra en kvinde på 33,
socle_du_monde@yahoo.dk
tilføjet af

han er et fjols

Hej
Jeg læste lige det andet svar du har fået og det er lige mine ord.. må nok sige at du nok skal overveje hvilken veje du vil gå, i helved med din "kæreste" eller lykkens vej uden ham.
Du er stadig ung og har hele livet forand dig, hvorfor ødelække det på et fjols som du sansynlig elsker når du kan finde lyken og en normal hverdag sammen med en anden der nok vil elske dig mere end din såkaldte kæreste gør. for hvis han virkelig elsked dig ville han ikke være sådan over for dig, jegtror desværre kun han tænker på sig selv og sit hash.
se for pokker at komme langt væk inden det er forsent
knus og tanker herfra
tilføjet af

:-p

(det her er til vis i mødte's mens han røg)HAHAHA jeg har lige noget af sige til det du spurt om og det de andre har sagt, jo det er et problem vis den ene af jer ryger og den anden ik gider, Men tror du ik af vis du virkelig ville af du godt ku holde dig uden af ryge selv om han gøre, for det tror jeg godt du kan vis du vil, jeg har selv ryget i 2år og gøre det stadivæk og vis han er som mig vælger han hash'en i stedet for dig for en tøs er der rundt om alle jørner og en fed er en ven i nødens stund den ro men ik kan finde andre steder( jeg syns ik du kan give hashen skylden for af alt er gået skævt eller det kan du godt, men ik for af det ik går med kærsten )
men held og lykke med af få det til af virke,
PS. sig til din fyr han er svag ryger en rigti ryger, ryger på Bong :0)
tilføjet af

nej hvor er du dum af høre på

Er hashens vej, vejen til helved LOL så er jeg på vej, og tror du så af man kommer i himlen vis man ik laver lort eller noget??? Hvem har lagt hampen på jorden?...GUD og hvem har givet os hjernen til af omdane det til en god ryger? GUD så hvem kommer i helved her??? under alle om stendiheder så vil Jeg helder stege i helved end af tjæne i himarig vis jeg skal være en død bider som ikke engang kan ryge en fed og sniffe en streg eller lave et næk så helder alt det samt helved end af rande rondt og gøre alt som Mor og Far siger...'
PS, har du overhovet prøvet af ryge en fed???
tilføjet af

Smid ham ud

Smid den mand ud og se at blive voksen selv. Andet er der ikke at sige til det. I modsat fald må du selv tage følgerne, og det vilde være rigtig dumt. Hej
tilføjet af

Til Sandra

Hej igen Sandra
Efter at have læst alle svarene på dit brev, vil jeg anbefale dig at gøre det samme.
Håber ikke du er i tvivl om hvilke råd der er bedst for dig at følge.
Ønsker dig alt godt fremover.
tilføjet af

det er dig der er dum...

lol det er dit navn ha ha ha.
sikke noget fis at skrive,mig selv har røget i flere år,kan jeg tillade mig at skrive det her til dig ,men jeg syntes at du skal til at blive lidt mere voksen og læse det ordenligt det der er blevet skrevet.jeg ved godt at i den periode man er ryger vil man altid forsvare det,men for mit vedkommene vil jeg bare sige at hvis man ryger hver dag,vil ens hverdag blive påvirket af det, man lukker sig mere inde,også til sidst er man kun sammen med dem som ryger,for så er man jo på lige fod med dem, som har samme problem,også føler man jo at de støtter en.
mange hilsner mille.
tilføjet af

du bliver da ved var...

Nej en rigtig ryger,han /hun vil ikke ryge på bon,for det gør man kun fordi man er blevet svag og afhænig og bare vil ha mere.det er det rigtige svar.det kunne være at du vågner op og finder ud af hvad der er fedt her i livet?
held og lykke til dig (den svage og afhænige)
tilføjet af

Hvor er du dum LOL

Hvis du nu lige læste dit eget indlæg igennem så kunne du se dit daglige misbrug af tjald og "streger" afbilleder sig i din stavning, drop det pis med tjald og andre stoffer, man bliver kun dummere af det, og til sidst ender man med nålen i armen... fuck hvor har jeg ondt af dig.
tilføjet af

Endnu en dum kommentar fra din side

Spasser.
tilføjet af

Fjols

Kors hvor er du benægtende.
Men det kræver altså mod og hår på brystet at ændre vaner, jeg ved det har prøvet det. Men sådan som du udtaler dig kan jeg kun sige at du er en kylling jeg har ondt af.
Ps. rigtige mand tør komme ud af deres afhængihed ved at indrømme at de er svage. Det er den største styrke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.