3tilføjet af

fjernelse af spejl

På mit badeværelse har jeg et kæmpe spejl som jeg ønsker at få fjernet, dog uden at ødelægge fliserne. Spejlet er sat op med silikone, hvilken slags ved jeg ikke. Findes der noget som kan opløse silikonen uden at ødelægge fliserne. Spejlet skal helst ned i et stykke.
Er der en eller anden som har en god ide.
På forhånd tak.
tilføjet af

Nedtagning af spejl

Hej
Hvis dit spejl er monteret korrekt, er der ikke mange chancer for at redde det, men prøv med kraftig fiskesnøre med et par pinde som håndtag, og "sav" siliconen over, men det kræver plads udenom.
Jeg har selv lige skiftet et spejl, og måtte starte med at lægge isolering ud over bordpladen, iføre mig et par sikkerhesbriller m.m. og så igang med hammeren.
Efterfølgende støvsugning tog ca. 1 time.
tilføjet af

Nedtagning af spejl

Jeg har hørt en som har brugt en varmepistol som han så brugte på spejlet og derved varmede/smæltede silikonen >>> men har ikke selv prøvet det
tilføjet af

Nedtagning af spejl

Det kan gøres som følger :
Find en bilglasreparatør, køb skæretråd til bilruder, kaldes firkant, -tokant (bedst) - eller guldtråd.
Lav to håndtag og skær mellem spejl og væg, det tog to mand 2 timer og en masse sved at nedtage et spejl på 1,2 x 1,8m. Kil eventuelt bag tråden forsigtigt med et par trækiler for at lette presset Efterreparation med lidt spartelmasse og 1/2 l maling.
Husk at dække af hvis spejlet skulle revne og falde ned i småstykker
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.