7tilføjet af

H1N1-Virus er Muteret....

Nu har Norge opdaget en ny version af H1N1, og de siger, at den er lidt farligere. Den trænger dybere ned i lungerne på de influenzaramte. Jeg er en smule nervøs, fordi vil det sige, at alle mennesker kan blive smittet igen, men bare med en ny version? - Dog har jeg hørt, at den skulle være svagelig overfor vaccinen, derfor så skulle de folk, som er vaccineret, ikke blive smittet. - Hvad mener du/I? - Er i bange for, at denne her virus vil mutere så meget, at den vil blive farlig? - Jeg er blevet noget nervøs.
- Emilie
tilføjet af

Intet nyt i det

Der er intet nyt i at en virus mutere. Det sker hele tiden med den almindelige influenza. Derfor bliver der også lavet en ny vaccine til den hvert år.
Der er sygdomme der ude jeg er meget mere nervøs over end H1N1.
Den almindelige influenza slår 1000 danskere ihjel om året. Er der overhovedet så mange døde på verdensplan pga. H1N1 endnu?
Du har desuden misforstået noget.
Man kan sagtens blive smittet selvom man bliver vaccineret. Man er bare modstandsdygtig hvis man har fået en vaccine, og kroppen kan derfor selv bekæmpe problemet.
Normalt skal man være smittet en gang med en given virus, før kroppen danner antistoffer mod virussen. Ved at vaccinere får man kroppen til at danne antistoffer på forhånd, uden man behøver gå igennem hele sygdomsforløbet.
tilføjet af

Ingen grund til nervøsitet.

Det er farligere at køre i bil, men det er der vist ingen vaccine imod. Medicinalindustien er inde over og de lever godt af din frygt. Husk at vaske hænder så skal det nok gå alt sammen 😃
tilføjet af

Hvis du vil vide det

Du bliver faktisk smittet med H1N1, når du bliver
vaccineret mod H1N1. Desuden får du nogle uheldige
konserveringsmidler i kroppen, blandt andet kviksølv. 😮
De siger at indholdet svarer til kviksølvindholdet
i en dåse makrel. Men makrellen bliver jo ikke sprøjtet
direkte ind i kroppen. 😮
tilføjet af

Den fisk der

Er rovfisk og Æder andre dyr der har oparbejdet kviksølv og det ender så i makrel og tun og andre rovfisk. Der får vi kviksølvet ind i kroppen oralt, når vi napper sådan en fiks lille fisk.
Gravide advares mod at spise for mange tun-steaks. Altså kød fra større tun, da de har spiste flere byttedyr og har mere end eksempelvis de tun der er på dåse. De har spist færre byttedyr og derfor mindre kviksølv.
Så dåsen skulle helst gerne være kvilsølvfri. 😉
tilføjet af

Jeg bryder mig ikke rigtigt om det.

Sad hér den anden dag og så et program på DRHD vistnok om den spanske syge. Her fortalte man om, at den første bølge af smitten ikke var så skadelig, mens bølge to og tre dræbte MANGE flere mennesker end den første. Jeg ville nok foretrække en vaccine[:|].
MalteFnalte - den spanske syge var en influenzatype.
tilføjet af

Tænk dig om

Er normalt ikke så bekymret for en normal influenza, men når det kommer til denne h1n1, må jeg sige at der er alt for megen uvidenhed omkring hvad den gør ved folk. Normal influenza dræber rigtig nok omkring 1000 danskere hvert år. Men det er altså som regel gamle mennesker der i forvejen ligger på dødslejet eller er meget syge der dør af normal influenza. Men denne h1n1 tør jeg sgu ikke stole på efter som den har dræbt en del raske unge mennesker uden for risikogruppen.
For mig at se, virker det som om man ikke kan stole på h1n1.
Mange syntes nok at det er hysterisk at bekymre sig om den nye influenza, og at medierne gør et for stort drama ud af det.
Hvis ikke det havde været for mediernes informationer og overvågenhed på emnet, ville vi ikke kunne vide noget og tage forholdsregler og ansvar.(ikke at folk ligefrem er dygtige til at tage hensyn).
Vi taler her om en influenza der sparker røv.
Og jeg mener virkelig man skal tage sig sammen og BLIVE HJEMME NÅR MAN BLIVER SYG. Man kan smitte en person i risikogruppen som oven i købet er allergisk overfor æg og derfor ikke kan tåle vaccinen, efter som den indeholder æg.
VASK SÅ DE HÆNDER!!!! Vask hænder som det første når man kommer hjem fra arbejde eller har været ude og handle. Din hoveddør er også fyldt med vira. Det betyder man skal vaske hænder når man bare har været ude med skraldeposen eller været inde hos naboen for at låne mel.
Dette er sgu ikke noget jeg slynger ud for at være hysterisk. Det er for at syge mennesker der har allergi overfor vaccinen ikke skal dø fordi vi andre kun tænker på os selv. Vi har allerede her i skandinavien vist at vi skider på himanden. Det kan man jo se som folk åbenbart går og hoster og nyser til højre og venstre i busser og butikker til arbejdet og klubber, i en sådan grad at det mutere fra vores ende ad kloden. Det er fandeme pinligt. Jeg syntes det er for flovt at vi som tror vi er så pisse kloge i vores tid ikke kan passe bedre på hinanden og tage hensyn til de svækkede.
Med det sagt", vil jeg håbe vi kan begynde at tage hensyn når vi bliver syge, så virus ikke mutere yderligere, og at svækkede ikke skal bure sig inde i frygt for alvorlige følger af denne utilregnelige virus.
Nu vil jeg smutte et nyt sted hen i denne uendelige internet verden som er lidt sjovere🙂. Måske der er nogen sjove videoklip på youtube hihi... Det styrker imunforsvaret at grine og give sig selv lov til at slappe af.
tilføjet af

Fugle influenza

Vi fik jo også at vide hvor utrolig farlig fugle influenza var...
Ja, der er døde unge mennesker, men her snakker vi overvejende unge i Mexico der aldrig er blevet vaccineret, og derfor har været i en helt anden risiko gruppe end man ser her hjemme.
Jeg må blankt erkende at jeg ikke har hørt om et eneste tilfælde her i vesten, hvor folk der er døde, ikke fejlede noget i forvejen.
Jo, der var lige noget med en lille pige og hendes læge - jeg mener aldrig man fik at vide om der var noget med lægen.
Du kan desuden ikke forhindre at en virus mutere, det er sådan den overlever, ved konstant at tilpasse sig nye situationer.
Syge mennesker har en reel risiko for at dø lige meget hvad pokker man gør af ting, for at de ikke skal få sygdommen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.