7tilføjet af

GO BUSH....

Det bedste forsvar er et angreb...
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=269018
tilføjet af

miav !

det bedste angreb er et KONTROLLERET offensiv
tilføjet af

Han er dygtig

Ja, den Bush, den Bush."Vore fjender holder aldrig op med at finde nye måder at skade vort land på. DET GØR JEG HELLER IKKE."
Nej, det må man sige, han sørgede da for at blive valgt igen. Intet kan vel næsten skade USA mere.
tilføjet af

paranoid

Bush er syg og unormal person , han gemmer sig bag demokrati og hvad har lyst til og lige glad om sit folk .
tilføjet af

Osama har lovet at "køre Amerika bankerot"

HAHA! ham Osama er sku ik så dum alligevel!
Kan i ikke se hvad han gør med den udtalelse??
Han undergraver Amerikas økonomi, ved at gøre den amerikanske befolkning bange for de andre lande.
I 95% at de andre lande i verden ville hovedparten af befolkningen stemme på Kerry.
Med Osama's udtalelse om foragt for at de amerikanske vælgere har valgt Bush som præsident for "four more years", har Osama faktisk afsløret hvem han ville stemme på. Nemlig, Kerry!
Og så tænker de "fleste Amerikanere",
Hmm hvis Osama ville have stemt på Kerry og 95% af alle de andre lande i verden ville have stemt på Kerry, Så må de andre lande være på terroristernes side!
(Jeg har ikke noget mod amerikanere)
(Jeg forsvarer ikke Osama)
tilføjet af

Pest eller kolera - eller to alen af samme stykke

Bush er et fjols, det kan vi alle blive enige om, men man ved hvor man har ham, Kerry er også et fjols, men man aner ikke hvor man har ham.
Jeg mener ikke at Bush på nogen måde gavner USA, freden eller resten af verdenen, men Kerry kunne jeg godt mistænke for at kunne komme på nogle rimelig dårlige ideer, bare for at vise at han er istand til at være "tough and determant".
Kerry mistede min støtte da han i en debat gik igang med at sige "Hunt down and KILL, the terrorists" "...Kill the enemy" Kill, KILL, ikke noget om at bringe dem for en dommer, de skulle bare dø alle sammen. Det er helt forrykt at en der har ambitioner om at blive en verdensleder kan bruge sådanne udtryk.
Jeg ved godt at det bare var for at vise at han kunne være hård, men når præsidenten for USA siger "kill" så er der folk der dør.
Hele grunden til at Kerry overhovedet havde en chance var at han ikke hed George Bush. Det fortæller så en del at han alligevel ikke kunne vinde. Kerry er et fjols og størstedelen af de stemmer han fik, var fordi at folk ville af med Bush. Stort set alle argumenterede deres støtte til Kerry, med at Bush havde lavet lort i den og IKKE at de synes om Kerrys politik.
280 millioner amerikanere og så er det de to fjolser de kommer op med som leder af nationen. Helt ærlig, så må de kunne gøre det bedre.
Valget burde være annuleret, for at være useriøst og at kandidaterne var inkompetente.
Jeg håbede at Colin Powell ville stille op, han kunne blive den første sorte amerikanske præsident - det ville gavne en del.
Hillary Clinton VIL BLIVE den første kvindelige præsident og det er jeg ikke helt sikker på er en god ide - men i disse år kan det vel ikke blive meget værre
Jeg tror ikke at vi skal bekymre os så meget over at Arnold Swartznegger vil være præsident, jeg tror faktisk at det vil gavne landet. Jeg har endda hørt at de er ret glade for ham i Californien.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at han nok skal blive valgt.Det fortæller så en hel del om kvaliteten af deres politikere og de værdier som folk sætter deres stemme efter.

M&M
tilføjet af

IQ eller ej....

He, du har ret..... og de fleste af "os" anser Kerry for at være demokratisk, men han er det kun i amerikansk målestok. Som den mindst liberale af de to. Tjah...
Det er egentlig også for åndssvag en udmelding: For det første vil Laden nu påstå, at "Jeg advarede jer jo", altså kan han i sin forskruede sandhed retfærdiggøre sine fremtidige handlinger.
Samtidig gør han Bush til en stærkere præsident, fordi han nu vil påstå, at "vi amerikanere lader os ikke true af slyngler, der bruger terror og ikke demokratisk argumentation".
Åh ja... verden er af lave.
tilføjet af

Fuck dig bøsse-preben

Det er kun mig der må sige MIAV!!!!
Der er copyright på så nu skylder du mig 20 milliarder!!!!!!!!!! Og her får du en lærestreg.... MIAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.