8tilføjet af

Stavgang

Det er åbenbart blevet moderne at gå tur med skistave på håndledene. Men øhhh ser det ikke lidt sjovt ud, og hvad får man ud af det? Mon det giver bedre motion?
Det er selvfølgelig praktisk at bruge stave uden ski i danmark, når nu vi bor i et land uden sne, meeen det ser da sjovt ud, gør det ik?
tilføjet af

Jo, det ser åndsvagt ud, men emnet er....

....altså uddebatteret.
Selv radioens P3 mellem 9.00-12.00 har taget det op som emne.
tilføjet af

Stavgang er godt for muskler og knogler

Stavgang er godt for folk med muskelsmerter,og ledsmerter,feks ledegigt og knogleskørhed er det rigtig godt med den nye dille til stavgang.
Jeg leder selv af knogleskørhed,og jeg går mine ture hverdag med disse stave,og det er rigtig godt,for du falder ikke sammen i ryggen,når du har disse stave.
Det er da ligegyldig hvordan det ser ud med dem,bare det virker.
tilføjet af

40% højere fedtforbrænding

- og 20% højere konditionseffekt - målt i forhold til almindelig gang....
- så ja - det ser sgu åndssvagt ud - men det virker, når man går rigtigt med stavene - Faktisk kan man næsten få "balder af stål" ;o)
tilføjet af

Smart fabrikant

Har du slet ikke tænkt den tanke, at en eller anden smart skifabrikant lå inde med et kæmpe lager af skistave som han ikke kunne komme af med?? Og så er det jo bare at finde en eller anden smart ny trend. Og det gjorde han sgu.
Han ligger i øvrigt også inde med et ret så stort lager af ski uden stave... Nogen gode forslag til at bruge dem?? Autoværn langs motorvejene måske?? terrassebrædder?? Hmmmm?? eller havemøbler..
tilføjet af

hvad så med....

-hvor-meget vil en crostrainer give en af motion!?
"den kaldes osse for ellipsetrainer.jeg har selv sådan en,men vil gerne vide hvor meget man kan få ud af den.når man taler om forbrænding af fedt?
"hvor længe-og hvor tit må jeg bruge sådan en?
...der tales om, antal af minutter? :-)
tilføjet af

den var .....

den var kraftedme skide go den der.jo,man kan jo bruge dem som et redskab for nedsænkning af støj nivauet,af larmmene trafikkanter.glædelig jul:-)
tilføjet af

Forkert

Det er rigtigt at det skulle give en bedere forbrænding, men det forudsætter at man virkrlig sætter af med stavene, og ikke som man ser de fleste gøre, nemlig at de bare slasker bag efter dem, sågiver det ingen ting ud over at se lidt dum ud.
tilføjet af

Tag cyklen

Det giver 4-5 gange så høj kalorieforbrænding.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.