8tilføjet af

Gammeldaws mad

Min kæreste er meget til det gammeldaws mad.. jeg mangler nogle flere bud på det.
Ved flæskesteg, oksesteg er gammeldaws mad.. men er der nogle der kender nogle retter?
tilføjet af

hej

tilføjet af

Tak for tippet

......
tilføjet af

ok det sku godt

hallo i gamledage spiste de jo ikke andet end kartofler..
tilføjet af

tjoo

hvad med
gule ærter
Stegt flæsk
Medister
Frikadeller
Boller i selleri
Karbonader
??
tilføjet af

Et par bud

Stegt flæsk med persillesovs
Frikadeller med stuvet hvidkål
Hvidkålrouletter
Må hellere holde inden jeg bliver sulten....
tilføjet af

ja da

der er både frikadeller, medister, farserede porror, vreden julekål, karbonader, bøf med løg, stegt flæsk og persillesovs, benløse fugle, kotteletter i fad, stegt fladfisk osv osv, findes mange gode opskrifter, bare google dem, eller søg opskrifter på google,
ellers er der også www.opskrifter.dk der er også rigtig mange gode :-D
tilføjet af

Det er faktisk nyt

De spiste grød, da vi var landboere. Der har altid været tilbehør til kartofler i det danske køkken. Hvis ikke andet så slæbesild.
tilføjet af

Kogt torsk med hele svineriet

Stegte ål med stuvede kartofler og persilledrys., kogt laks med nye kartofler. Millionbøf. Gullash med kartoffelmos, brændende kærlighed, wienerschnitzel med brase kartofler og grønærter. Grydestegt oksesteg med perleløg og krølfedt, gode ben. Revelsben. Grønkålsuppe, hvidkålssuppe, oksekødssuppe, hønsekødssuppe, høns i asparges, minestrone, kærnemælkssuppe, stegt kalvelever, sprængt tunge, grydestegt kylling med agurkesalat, kødrand, Kalvebov i peberrodssovs, kalvefrikassé eller hønsefrikassé. Grå pølser med varm kartoffelsalat. Skidden æg. Forloren hare. Svinemørbrad med bløde løg og nye kartofler. Hyldebærsuppe med tvebakker. Koldskål med kammerjunker. Stegte sild med løgsovs. Pandestegt makrel med dild og smørsovs. Fiskefrikadeller med gulerodssalat. Gratin.
Frokostretter: tarteletter med høns i asparges eller stuvede grønærter og gulerødder. Ribbensteg med rødkål, oksebryst med peberrod, mørbrad a la creme. Sprængt and. Æggekage med flæsk. Pariserbøf. Bøf med spejlæg. Poserede æg på ristet brød m/purløg. Janssons fristelse. Lun leverpostej med ristede champignong og bacon. Fiskefillet m/remolade. Stjerneskud.
Dessert: Budding m/kirsebærsauce, citronfromage, æblekage, syltede ferskner, syltede pærer, syltede ananas, frugtgrød (jordbær, æble, sveske) Svesketrifli. Kræmmerhus med flødeskum.
Nu behøver han ikke spise noget, hans morfar ikke har spist😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.