5tilføjet af

Skt. Hans-middag i regnvejr

Jeg får gæster til Skt. Hans og regnede med at grille, men vejrudsigten har overbevist mig om noget andet. En af gæsterne er vegetar (spiser gerne fisk) og et par er ældre mennesker, der helst ikke skal have det for alternativt. Jeg vil gerne servere det samme for alle. Hvad siger I til en middag bestående af røget ørred (evt. + kaviar), nye kartofler, bland-selv-salatbar (salater, grønsager, oliven, feta, div. dressinger osv.). Dessert: jordbær og soft ice. Lyder det som noget alle kan lide? Jeg synes selv det måske er en smule kedeligt, men det er lidt svært at finde på. Det skal også være lidt sommerligt selv om det sikkert regner hele dagen :-)
tilføjet af

God idé

jeg synes at det hele er en god idé.
alle vil nok blive tilfredse...god fornøjelse!
tilføjet af

Tak for invitationen !

Det lyder skam fint - jeg kommer gerne !
:-)
tilføjet af

Kød...

Måske er det bare mig, der er lidt gammeldaws, men jeg synes altså, der mangler lidt kød på bordet. Hvad med en skinke - kold eller lun? Den er i hvert fald nem at servere og passer fint til ældre gæster også.
tilføjet af

Tjoh...

Jo, måske ville det være godt, men på den anden side vil jeg gerne give vegetaren en fornemmelse af ikke at være "udenfor". Jeg spiser heller ikke selv ret meget kød. Men tak for dit svar!
tilføjet af

kød til

haggis er godt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.